BitWolfPL Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) Drogie kucyki mam przyjemność oznajmić wam, że: Hub Network postanowiło wyjść na przeciw wszystkim spragnionym kucykom, a szczególnie tym, którzy nie są w stanie obejrzeć legalnie żadnego z odcinków. Otóż, teraz drodzy widzowie już możecie – za pośrednictwem oficjalnej strony kanału (Hubworld). To bardzo fajna inicjatywa, a ponadto, jak można wyczytać z informacji prasowych, cały sezon będzie możliwy do obejrzenia w sieci bez ściągania i narażania się na piractwo. Każdy odcinek raptem 2 lub 3 dni po premierze telewizyjnej. - Radio Yay Według mnie Hub postąpił świetnie, bo dzięki temu będą mogli trzepać kasę z wyświetleń na stronie, a piracić nie ma po co A wy co o tym myślicie? Pozdrawiam Biti - Wilk szlachetny (Nie patykowilk) Edytowano Listopad 26, 2013 przez BitWolfPL 5 Link do komentarza
Bester Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Dla mnie bomba! Kwestia jeszcze "co z napisami?" Wiem, że angielski w MLP jest prosty, jednak mimo wszystko, wolę mieć napisy Niemniej, well played Hasbro, well played Link do komentarza
Generalek Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) Można pokazać, z jakiego źródła? pochodzi informacja? Mam nadzieję, że będzie można obejrzeć tam więcej niż MLP. Edytowano Listopad 26, 2013 przez Generalek Link do komentarza
fallout152 Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Mam nadzieję, że będzie dało się ściągnąć, bo z moim transferem oglądanie na żywca po prostu nie istnieje. Link do komentarza
BitWolfPL Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 Tu nie chodzi o oglądanie na żywca. 2-3 dni po premierze odcinka będzie on dostępny niczym filmik na Youtube więc będziesz mógł sobie go załadować Źródłem jest Equestria Daily. Nie mogę dać linka bo warn będzie chyba. Wolę nie ryzykować... Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 Wątpię, by pozwolili ściągać. Jednak rejestracja za pomocą kamery jest legalna, tak jak nagrywanie treści z radia Zatem tym argumentem można uznać a legalne nagrywanie jakimś programem. Link do komentarza
BitWolfPL Napisano Listopad 26, 2013 Autor Share Napisano Listopad 26, 2013 W sumie to na YT też jest dozwolone więc wystarczy download helper albo jakaś stronka Link do komentarza
Jag_a Napisano Listopad 26, 2013 Share Napisano Listopad 26, 2013 (edytowany) w cudzysłowiu. Ale jeśli nagrane własnoręcznie (fraps ;V) To na chama się wycwanisz Tylko watermarki zmienić Edytowano Listopad 26, 2013 przez Victoriatus Link do komentarza
fallout152 Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Są już pierwsze odcinki, napiszcie mi czy da się pobrać i jaka jest jakość, bo coś w ogóle nie mogę tego odpalić, nie wiem czy mi się transfer zamulił, albo coś z ciastkami, czy cuś. http://www.hubworld.com/watch/2866043689001/my-little-pony-friendship-is-magic-princess-twilight-sparkle-part-1-season-4 Link do komentarza
Artem Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Mi nie działa, wyświetla się tylko player z przyciskami, a mam wszystko zaktualizowane do najnowszej wersji, problem od strony Hubworld? Link do komentarza
Become A Corgi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) Mam tak samo. Podobno nie jest to dla wszystkich i posiada blokadę regionalną. Żeby coś oglądnąć trzeba by bawić się z proxy a i tak jest tylko w 360p. Edytowano Listopad 29, 2013 przez Become A Corgi Link do komentarza
BitWolfPL Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Ale jest YT prawda? Link do komentarza
Become A Corgi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) Na Youtube znajdziesz jedynie spiracone wersje odcinków (nielegalne). Na "hubie" jest oficjalnie ale odblokowane zostało tylko w niektórych częściach świata. Ktoś wie czy będą wersje bez znaków wodnych w 720p? Edytowano Listopad 29, 2013 przez Become A Corgi Link do komentarza
Artem Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 (edytowany) No niestety, licencja nie pozwala :c Zostaje nam piracenie, lub wykupienie do pakietu telewizyjnego kanału the Hub ;P Oczywiście jak ktoś chce bardzo legalnie ;D Edytowano Listopad 29, 2013 przez Dashek Link do komentarza
BitWolfPL Napisano Listopad 29, 2013 Autor Share Napisano Listopad 29, 2013 Albo można użyć VPNy. To też pomaga Link do komentarza
Burning Question Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 I tak nie zamierzam odpuścić oglądania nowych odcinków na kanałach livestream. >.> JAK MOŻNA CZEKAĆ 2-3 DNI?! Na Youtube znajdziesz jedynie spiracone wersje odcinków (nielegalne). Na "hubie" jest oficjalnie ale odblokowane zostało tylko w niektórych częściach świata. Ktoś wie czy będą wersje bez znaków wodnych w 720p? Na thepiratebay.se prędzej czy później pojawią się wszystkie odcinki w 720p albo i lepsze bez znaków wodnych. Kwestia czasu. Zawsze czekam aż cały sezon wyjdzie i ktoś wrzuci taki pakiet na torrenty i pobieram. Link do komentarza
Become A Corgi Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Mam na dysku pobrane 3 poprzednie sezony z pirata i powiem że jakość jest świetna (niestety waży to 60 GB ). Liczyłem że pojawią się wcześniej, chociażby na yt albo w innych źródłach. Link do komentarza
Burning Question Napisano Listopad 29, 2013 Share Napisano Listopad 29, 2013 Mi wystarczy że na you tube pojawiają się w całkiem dobrej jakości kilka godzin po wyjściu nowego odcinka. Nie pobrałabym tego i zwykle ma znak ale ważne że da się przyjemnie obejrzeć. ^^ Link do komentarza
Bester Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Zamykam. Temat nieaktualny. Nasz region nie należy do wspieranych przez Hubworld. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts