AppleDash Napisano Listopad 30, 2013 Share Napisano Listopad 30, 2013 Chciałabym dostać rady co do moich rysunków. Co poprawić i wg. Jestem przygotowana na krytyke Mój DeviantArt:http://dashiepl.deviantart.com/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Grudzień 1, 2013 Share Napisano Grudzień 1, 2013 Według mnie twoje rysunki są naprawdę ładne . Masz swój własny styl i to się liczy, oprócz tego bardzo dobrze cieniujesz. W jakim programie rysujesz? :3 + Rin którą narysowałaś jest taaaaaaka słodka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 1, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2013 Według mnie twoje rysunki są naprawdę ładne . Masz swój własny styl i to się liczy, oprócz tego bardzo dobrze cieniujesz. W jakim programie rysujesz? :3 + Rin którą narysowałaś jest taaaaaaka słodka :3 Dziękuję bardzo :3. Co do cieniowania, to ciągle nad tym pasuje. Rysuję w GIMP'ie, tabletem Wacom Bamboo Pen&Touch . Rysowałam ją tak dawnooo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 6, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2013 Nowy rysek. Całkowicie wg. mnie. Z 4 h się męczyłam http://dashiepl.deviantart.com/art/Fluttershy-Human-418158731 Za duży rozmiar i nie da się wkleić... Nie pomyślałam o tym xD. Drugi ludź rysowany przeze mnie. Yaay :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Powiem ci szczerzę, że to jest śliczne, ja za to myślę, że ciężko by mi się na tablecie to rysunkowało.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Popracuj nad anatomią człowieka,przyznaję rysunek jest śliczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 Powiem ci szczerzę, że to jest śliczne, ja za to myślę, że ciężko by mi się na tablecie to rysunkowało.. Na początku też tak myślałam, ale jest o wiele lepiej niż myszką. Dziękuję Popracuj nad anatomią człowieka,przyznaję rysunek jest śliczny. Wiem... Nogi są za krótkie i okropne ręce, ale jutro idę kupić książkę o mandze i bd ćwiczyć Dziękuję bardzo :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Wiem... Nogi są za krótkie i okropne ręce, ale jutro idę kupić książkę o mandze i bd ćwiczyć W latach 90 nie było książek i kopiowałam SM, łatwiej czasem zwierzęta rysować niż ludzi. Im więcej ćwiczysz tym większe masz doświadczenie, jak ja teraz z szydełkowaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 W latach 90 nie było książek i kopiowałam SM, łatwiej czasem zwierzęta rysować niż ludzi. Im więcej ćwiczysz tym większe masz doświadczenie, jak ja teraz z szydełkowaniem. Obiecuję, że będę ćwiczyć bardzo często :3. A szczególnie na nudnych lekcjach xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Najnowszy rysek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Nie wiem czy można, ale postanowiłam wstawić psiaki, które narysowałam Przepraszam za słaby skaner 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Jeju, jeju, jeju Jaki ty masz talent z psami na kartce Mogła byś kiedyś narysować buldożka francuskiego w czapce mikołaja...? Proszę.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 (edytowany) Jeju, jeju, jeju Jaki ty masz talent z psami na kartce Mogła byś kiedyś narysować buldożka francuskiego w czapce mikołaja...? Proszę.. Bez przesady... Zwykłe bazgroły. Oczywiście, tylko rysuję ze zdjęć i nie jestem pewna, czy znajdę, ale jak tak to jasne Z wielką przyjemnością. A jaką techniką? Kredki, pastele ( np. husky), pastele olejne, ołówek? Edytowano Grudzień 25, 2013 przez AppleDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Świetne rysunki, a te pieski słodkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 A jaką techniką? Kredki, pastele ( np. husky), pastele olejne, ołówek? Pastelami jeśli nie problem ^^ Zdjęcie? Jasne! Możesz użyć z tego : Bardzo mi się spodobał I nie śpiesz się, poczekam lepiej ładnie i wolno pracować niż byle jak, co nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Świetne rysunki, a te pieski słodkie. Nie sądzę, ale dziękuję Pastelami jeśli nie problem ^^ Zdjęcie? Jasne! Możesz użyć z tego : Bardzo mi się spodobał I nie śpiesz się, poczekam lepiej ładnie i wolno pracować niż byle jak, co nie? Żaden problem. Słodki jest :3 Święte słowa. Nienawidzę się spieszyć xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Rany rany, jakie te psiaki są cudne. Genialnie ci wychodzą *zachwyt tak bardzo, wowow!* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Rany rany, jakie te psiaki są cudne. Genialnie ci wychodzą *zachwyt tak bardzo, wowow!* Bez przesady. Zwykłe bazgroły. Muszę jeszcze sporo ćwiczyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Próbowałam zrobić tapetę i wyszło mi jakoś tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Ładne i to nawet bardzo. Masz fajny styl, a zdolności zazdroszczę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Ładne i to nawet bardzo. Masz fajny styl, a zdolności zazdroszczę Dziękuję. Nie ma czego zazdrościć, po prostu trzeba ćwiczyć, a mi tych ćwiczeń jeszcze sporo zostało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Wiem, że trzeba ćwiczyć i, że wszystko jest do wyćwiczenia. Jednak do ćwiczenia trzeba czasu, możliwości, cierpliwości własnej i otoczenia No i są przypadki beznadziejne- np. ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Wiem, że trzeba ćwiczyć i, że wszystko jest do wyćwiczenia. Jednak do ćwiczenia trzeba czasu, możliwości, cierpliwości własnej i otoczenia No i są przypadki beznadziejne- np. ja. Wcale, że nie. Rysujesz ładnie. Jakbyś zobaczyła moje rysunki sprzed roku... To była masakra, ale jest coraz lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Zaczęłam rysować Cavalier King Charles Spaniela dla mojej babci, która przychodzi jutro, ale jakoś brak weny mnie dobija. Dotychczasowy efekt ( o ile tak można to nazwać ) : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Jak na razie wygląda prześlicznie, nawet jako nie dokończony Proszę wstaw zdjęcie dokończonego, bo będzie taki słodki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się