OttonandPooky Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Pinkie Pie z NICI Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Od mojego mikołaja który to trzyma XD Link do komentarza
Artiem Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Ja jak na razie dostałem 40zł Ale może mama przywiezie jakieś słodkości jak wróci z pracy. I taki mój mikołaj, no chyba że babcia coś da niespodziewanie. Czemu kasa a nie kucyki? Bo zbierałem na telefon ^_^ Link do komentarza
pepeh Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 a co do mojej czekolady to niby że wygrałem czekoladę ale się spóźniłem o 2 miesiące po promocja do października hahaha Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Dużo czekolady, w sumie więcej mi do szczęścia nie trzeba ^^ Na szkolny prezent mikołajkowy muszę niestety poczekać do poniedziałku ^^ Edytowano Grudzień 6, 2013 przez Syrenka Lightning Link do komentarza
Turoń Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 ^^ i w nast. tygodniu sprawiam sobię z Moją Lady: Link do komentarza
Burning Question Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 200zł na sushi, a wydałam tylko 67, więc chyba odłożę reszte na wakacje ^^" Link do komentarza
Hidoi Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Więc tak, wcześniej dostałam od taty masę ciuchów, mangę, gazetkę MLP, bo byliśmy na zakupach, jeszcze mi kupił tablet i dał jakiś tydzień temu, sobie też kupił drugi, dostałam też masę słodyczy od mamy ii dzisiaj też od mamy Twilicorna z akcesoriami z EqG miałam jechać w ten weekend na konwent zamiast tabletu ale trudno x3 Ach bycie dzieckiem ._. Link do komentarza
Gorgon Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 No i bon do Yatta.pl 1 Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Skąd masz bon do Yatty? ;_; Też chce Link do komentarza
Anathiela Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 U mnie mikołaj jest cały rok, niedługo za trzy dni urodziny i niedługo gwiazdka więc prezenty się szykują. Link do komentarza
Gorgon Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Skąd masz bon do Yatty? Od cioci. Doi zamówienia u nich na stronie, wchodziszw inne a potem wybierasz karty podarunkowe i TA DAMN!!! Link do komentarza
Servant Saber Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Tyle dostać :'D Link do komentarza
Kyoko Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) Spóźnione, ale co tam! Książka do nauki japońskiego, trochę słodyczy, świeca z zatopioną biżuterią oraz lalka Fluttershy EG. Osobiście polecam te świece i chociaż nie wiesz, jaka biżuteria ci się trafi (do wyboru pierścionki i kolczyki) to warto zaryzykować, ze zdjęć wynika, że każda jedna jest piękna, a sama świeca cudownie pachnie i wystarcza na długo (nazywa się to Jewel Candle). Edytowano Styczeń 5, 2014 przez Kyoko Link do komentarza
delet this Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Pobiję was wszystkich... dostałam książkę do origami i czekoladę ;n; Link do komentarza
Hedzio Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 chciałbym dostać książkę do origami bo origami jest bajeczne. Ja dostałem troszku po świętach ale zawsze: Link do komentarza
Recommended Posts