Taszczur Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 (edytowany) Witam wszystkich. Jestem tu nowa. Coś o sobie: mam na imię Martyna. Mój ulubiony kolor to myszopchli (szary blond), szary, zielony i granatowy Lubię zwierzaki. Mój ulubiony zwierzak to taszczur (jaszczur), pies i koń. Nie ogarniam tego forum. Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby ktoś pomógł mi się rozeznać... Piszcie co jeszcze chcecie wiedzieć! Edytowano Lipiec 24, 2014 przez Taszczur 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Witaj! Masz może własną ponysonkę lub OC? A jeśli jeszcze nie masz, to jak myślisz jakim typem kucyka byś była? (jednorożec/ pegaz/ zwykły) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Witaj ! Twe słowa przypominały mi moje początki na forum. Wtedy też nie ogarniałem. Ale nie bój się, nigdy jego nie ogarniesz 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Pochwalony~ Znasz Green Goblina? 8D (tj postać z Spider-mana) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 (edytowany) Witaj na forum i baw się dobrze! Nie ma tu co ogarniać. Edytowano Grudzień 8, 2013 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Witaj. Jakie lubisz filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taszczur Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 Dzięki za miłe powitanie. Nie mam OC ale chciałabym być jednorożcem, znam Green Goblina, lubię filmy z Marvela 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Cześć, witaj i czołem. Jakiej lubisz słuchać muzyki? Kogo najbardziej lubisz z Mane 6? Lubisz bułeczkę czosnkową? No i miłego spędzania czasu na forum!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skylen Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Witaj serdecznie, Darling! Och, troszkę spóźnione to moje powitanie, co? W każdym razie miło cię poznać. Nie martw się, jestem pewny, że już niedługo ogarniesz całe to forum. Czy mogę spytać, jaka jest twoja ulubiona potrawa i twój ulubiony kolor? Jeśli chodzi o mnie to lasagne oraz ciemnozielony lub czarny Jaki jest twój ulubiony kucyk z serialu? Powodzenia w ogarnianiu forum i niech moc przyjaźni będzie z Tobą. Ku chwale Equestrii Skylen, Cień Melancholii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taszczur Napisano Grudzień 8, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2013 Witam!!! Słucham różnej muzyki (połowa, która jest na telefonie jest w ogóle nie użyteczna), najbardziej lubię Fluttershy, lubię bułeczkę czosnkową, moja ulubiona potrawa to pizza (bardzo oryginalne ), napisałam na górze kolor, ślepoto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Cieszymy się, że dołączyłeś ! Miło z nami spędzaj czas, pilnuj też regulaminu I odpowiedz na moje pytania! - Ulubiony kolor? - Ulubione zwierzę? - Rozpoznajesz postać z mojego avka i sygnatury? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taszczur Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 Szukam przyjaciół mniej więcej w moim wieku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cremedelacreme Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Piszcie co jeszcze chcecie wiedzieć! Ile masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taszczur Napisano Lipiec 24, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2014 Mam 12 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się