Jump to content

Recommended Posts

W sumie nie jestem jakoś utalentowany w malarstwie i tak dalej, bardziej pisarstwo lecz tworzę jakąś inną grafikę. W zależności co mi się zachce i co jest potrzebne. Tworze tapety, dam kilka z nich.
Te z serii My Little Diablo mi się podobają najbardziej więc:

Spoiler

wallpaper_mld_pony_uberdiablo_by_barrfinwallpaper_mld_pony_tyrael_by_barrfind-d6wallpaper_mld_pony_imperius_by_barrfind-wallpaper_mld_pony_assasin_by_barrfind-dwallpaper_wildfire_demon_hunter_by_barrfwallpaper_mld_pony_auriel_by_barrfind-d6

A to niewielka cząstka tego co można u mnie znaleźć na Devie. :D

Edited by Barrfind V.
  • Upvote 2

Nie kogoś innego. :D Jasne że moje, no dobra, to teraz parę z serii Silent Ponyville. Cieszę się, że się wam podobają, łatwo mnie znaleźć na Deviant arcie, moje prace były na FGE i trafiały na EQD. :D

Zacznę od mojej ulubionej. Joina zrobiłem jak pracowałem nad nią, ale były komentarze. XD

Spoiler

wallpaper_silent_ponyville_i_dont_deservwallpaper_pinkie_in_silent_ponyville_by_wallpaper_fluttershy_in_silent_ponyvillewallpaper_silent_ponyville_2_you_can_dad

Dobra, te z SP akurat miały działać na uczuciach, niż być efektowne.

No i w sumie robię takie różne prośby, bo tworzę tapety na zamówienie, ale wymagam wektora jeśli masz jakiegoś szczególnego, lub też mam serie tapet; Proud Brony/Pegasister. ;D

Edited by Barrfind V.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 years later...
  • 3 weeks later...
1 godzinę temu, Dany napisał:

Tylko ta broda jakoś mi nie pasuję :P

Nie jesteś jedyny co tak powiada. On dzieli się nim na FB i też im broda nie pasuje. To nie do mnie z pretensjami, on chciał, on dostał. I dzięki za miłe słowa, długo ćwiczyłem i uczyłem się aby dojść do znośnego poziomu.

A teraz, trochę randomu.

Spoiler

vector_watch_pony_barrfind_by_barrfind-d

vector_twilight_ffantasy_with_book_by_ba

vector_barrfind_ask_about_touching_butt_

vector_barrfind_sliding_to_box_by_barrfi

Edited by Barrfind V.
  • Upvote 1

• 4 weeks later...