Barrfind V. Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 (edytowany) W sumie nie jestem jakoś utalentowany w malarstwie i tak dalej, bardziej pisarstwo lecz tworzę jakąś inną grafikę. W zależności co mi się zachce i co jest potrzebne. Tworze tapety, dam kilka z nich. Te z serii My Little Diablo mi się podobają najbardziej więc: Spoiler A to niewielka cząstka tego co można u mnie znaleźć na Devie. Edytowano Grudzień 14, 2017 przez Barrfind V. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Jaja se robisz? Epickie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 This is amazing! Arty profesjonalne, świetnie wykonane, piękne... Ja też tak chcę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloszu_xd Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 To serio twoje dzieło? :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 9, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Nie kogoś innego. Jasne że moje, no dobra, to teraz parę z serii Silent Ponyville. Cieszę się, że się wam podobają, łatwo mnie znaleźć na Deviant arcie, moje prace były na FGE i trafiały na EQD. Zacznę od mojej ulubionej. Joina zrobiłem jak pracowałem nad nią, ale były komentarze. XD Spoiler Dobra, te z SP akurat miały działać na uczuciach, niż być efektowne. No i w sumie robię takie różne prośby, bo tworzę tapety na zamówienie, ale wymagam wektora jeśli masz jakiegoś szczególnego, lub też mam serie tapet; Proud Brony/Pegasister. ;D Edytowano Grudzień 14, 2017 przez Barrfind V. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Takes Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 My little Diablo ekstra!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 19, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 19, 2013 (edytowany) Cóż, zacząłem powoli wektorować. Jakoś idzie powoli. :I Spoiler Edytowano Grudzień 14, 2017 przez Barrfind V. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Co do pierwszych prac, ty sobie jaja robisz? Są genialne! Wektory powiadasz? Pierwszy bardzo mi się podoba, natomiast drugi ma trochę bardzo krzywą grzywę (no chyba, że ma tak być) W takim razie jest bardzo fajnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 (edytowany) Dzięki, to miłe. Co mojej grzywy raczej prosta była, ta druga już gorzej. Grzywy i ogony to moja bolączka ale jest coraz lepiej. Trochę randomu. :I Spoiler Edytowano Grudzień 14, 2017 przez Barrfind V. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 14, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2017 Trochę randomu. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 15, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2017 Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 5, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2018 No i najnowsze dzieło, Cygnus ponieważ powody. Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 6, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2018 (edytowany) 1 godzinę temu, Dany napisał: Tylko ta broda jakoś mi nie pasuję Nie jesteś jedyny co tak powiada. On dzieli się nim na FB i też im broda nie pasuje. To nie do mnie z pretensjami, on chciał, on dostał. I dzięki za miłe słowa, długo ćwiczyłem i uczyłem się aby dojść do znośnego poziomu. A teraz, trochę randomu. Spoiler Edytowano Styczeń 6, 2018 przez Barrfind V. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Styczeń 29, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2018 Round two Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się