bobule Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 podajesz swoje gg (bo mi się nie będzie chciało pisać na pw, zrobię wam konfę na gg i kto obecny i chętny ten gra ), oraz dni i i godziny w których najpewniej jesteś na gg, jak ktoś będzie szukał współgracza to się do Ciebie zgłosi zacznę od siebie byście wiedzieli co i jak napisać 1. bobule piątki, soboty, niedziele (kiedy nie jestem gdzieś w terenie) od godziny 20/21. gg: 2992607 2. Kubuś piątki, soboty, niedziele, od 15 do nocy gg: 1165930 3. El Sadzonka drugie połowy tygodnia, najlepiej w nocy, gg: 38776160 4. Porter, codziennie 22(23)-24(1) chyba, że nie mogę, ale to zdarza się raz na 2(3) tygodnie lub zapomnę włączyć gg, gg: 11613890 5.ThatIsSoSad, wieczory w tygodniu i większość weekendów, gg 26681321 6 Sakadetsu właściwie codziennie od godzin popołudniowych do wieczora gg 10183750 7. Testar, straszny n00b, chcesz się pośmiać to mam czas w weekendy, wtorki i czwartki. W godzinach raczej popołudniowych gg 37984128 8. FreeFraQ o ile nie rysuje nsfw, albo sfw chetnie sobie zagra xD - 2596241 macie. 9. solaris Dobra, mogę grać w każdy dzień tygodnia od popołudnia do późnych godzin wieczornych. Nr GG 4594014 10. enter24 deklaruje chęć grania, gorzej z wykonaniem (brak większego dostępu do kompa), ale zawsze chętny. Jak odzyskam sprzęt to powiem kiedy. (i dopiszesz swoje gg ) 11. Kubagaw2 aka BeOvah, melduje się na służbę. Dostarcza także dokumenty z datami kiedy może grać: wtorek, piątek, weekend i czasami jeszcze w inne dni. Ma także umiejętności, nie za wielkie, ale coś może ugrać (w razie czego będzie sobie wisiał nad kominkiem). GG: 42547782. 12. Warmen - gg 7630442 13. Bonifacus 14. KorQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 2. Kubuś piątki, soboty, niedziele, od 15 do nocy gg: 1165930 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 3. El Sadzonka drugie połowy tygodnia, najlepiej w nocy, gg: 38776160 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Porter, codziennie 22(23)-24(1) chyba, że nie mogę, ale to zdarza się raz na 2(3) tygodnie lub zapomnę włączyć gg, gg: 11613890 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 5.ThatIsSoSad, wieczory w tygodniu i większość weekendów, gg 26681321 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 6 Sakadetsu włściwie codziennie od godzin popołudniowych do wieczora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 7. Testar, straszny n00b, chcesz się pośmiać to mam czas w weekendy, wtorki i czwartki. W godzinach raczej popołudniowych, więcej na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 4, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2012 zrobiłem aktualizację pierwszego posta, proszę jeszcze raz zaznajomić się z pierwszym zdaniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Eh, jakie wymagania, nie wchodzę wcale na GG -_-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 FreeFraQ o ile nie rysuje nsfw, albo sfw chetnie sobie zagra xD 2596241 macie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 4, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Testar, nie wymagania, tylko dzięki temu łatwiej jest wszystko ogarnąć a jak mam was zbierać i po gg, i po sb, i po temacie na forum to ja dziękuję, ale mam inne rzeczy do roboty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 Dobra, mogę grać w każdy dzień tygodnia od popołudnia do późnych godzin wieczornych. Nr GG 4594014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testar Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 37984128 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enter Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 enter24 deklaruje chęć grania, gorzej z wykonaniem (brak większego dostępu do kompa), ale zawsze chętny. Jak odzyskam sprzęt to powiem kiedy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 aj zapomialem podac gg 10183750 czekam na jakiś dobry mecz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 4, 2012 Share Napisano Czerwiec 4, 2012 ja bym zagrał ale gg nie mam i dłuższego dostępu do kompa by grać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 w ogóle ktoś tu wchodzi ?? odświeżamy ja też sie pisze gg nie mam jak coś to forum lub steam (KorQ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Cóż... ja gg nie używam tak naprawdę nigdy... Najlepiej napisać mi na pw kiedy jest jakiś meczyk (by the way nawet nie wiem, jak grać przez neta -.-) Jestem tak naprawdę codziennie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 Okazało się, że płytę miałem 40 cm od mojej pozycji przy kompie, a gry nie miałem zainstalowanej. To już wiem czemu słyszałem głosy. To HoMM III się domagał zainstalowania Żeby nie było. Też gram, huh. Jeśli ktoś naprawdę nie znajdzie sobie lepszego kandydata z lepszym łączem, proszę bardzo. Kontakt zawsze można sobie znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 21, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 21, 2012 no to rosną szanse, żeby zrobić jakąś ligę (czekam na ostatnich chętnych do konca sierpnia, a potem się będzie rozkminiać co dalej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Temat widziałem wcześniej, ale zapomniałem napisać. Na szczęście pamięć i opcja na forum "Szukaj" nie gryzie. Nie przepadam za komunikatorami, ale od tygodnia wróciłem do GG zakładając nowy numer, na którym w sumie i tak nigdy mnie nie ma Ale to się poprawi - od teraz będę aktywny na GG o wyznaczonych porach, lub przynajmniej się postaram. Z czasem jest różnie, bo wiecznie coś mi nagle wyskakuje. Raz jest tak, że kilka dni nawet mnie nie ma (znaczy się, na forum mogę być i pisać coś przy okazji ale to nie znaczy że mam czas na HoMM3), a drugi tak, że jestem ciągle. Od września najprawdopodobniej będę dostępny głównie w tygodniu, pon-czw. Ach, zapomniałbym - GG#44319363 Pisać kiedy popadnie, przecież prędzej czy później odpiszę. A do listy, by nie było brzydko wstawionego samego nicku (Chyba, że mi to zrobisz na złość ), to dorzucić można: 15. Emronn w losowe dni tygodnia, ale podejrzewa że najczęściej w jego środku. GG#44319363 - przewidywane godz. 22:15 - 03:00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Zegarmistrz choć w grze zawsze mam Shen moje gg to 11793470 (w profilu też mam) mam czas różnie, są to raczej losowe pory, napisać z rana, a jak odczytam to odpowiem i sprawdzę jak u mnie tego dnia z dostępnością. Ewentualnie jak ktoś che tylko pogadać to też zapraszam xD Gram w HoM&M już parę ładnych lat(będzie chyba z 10 albo 11) więc mogę co nieco podpowiedzieć komuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 28, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2012 no, no 16-tu graczy, nawet jakby zagrała tylko połowa byłoby git ktoś jeszcze zainteresowany ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Szkoda, że w temacie jest tak cicho. Może by jakiś forumowy turniej nawet zrobić? Proponuję to odświeżyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 4, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2012 sorry, ale mam wrzesień, najwcześniej 11-tego będę to ogarniał no chyba, że poprosicie ThatIsSoSad o pomoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się