Weird Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 (edytowany) Zapraszam na pierwszy organizowany przeze mnie ponymeet. Ten pomysł w ogóle nie wszedłby w praktykę, gdyby nie chęć pomocy mojemu znajomemu i również użytkownikowi tego forum. Zapewne będziecie go kojarzyć pod nickiem Zena92. Przeżywa on bardzo ciężką depresję i jeśli tego nie zrobimy, zapewne skończy się to bardzo źle. Ponieważ jedynie MLP utrzymuje go jako tako przy życiu, niech dostanie coś od Nas! Niech dostanie coś od Polskiego Fandomu! Wykażcie się zainteresowaniem i swoją wielkodusznością!. Ponieważ w podobnej sytuacji okazali mi pomoc, zamierzam czynić to samo! Ponymeet odbędzie się dopiero w wakacje, bo 5 lipca, ponieważ nie wszystkim może pasować data w dni nauki szkolnej, jednak nie zrażajcie się tym! Zapraszam Was serdecznie do Katowic, dnia 05.07.2014 r. o godzinie 12:00 pod Silesia City Center w Katowicach, przy ulicy Chorzowskiej 107! Okażmy Michałowi zainteresowanie i jak wiele dla nas znaczy! Bądźcie z nami! Szczegóły pod adresem: https://www.facebook.com/events/1447248738824299/ Edytowano Styczeń 14, 2014 przez Weird Nightmare 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Nie rozumiem jednej rzeczy. Jest w ciężkiej depresji, ale jeszcze te pół roku może wytrzymać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weird Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Nie rozumiem jednej rzeczy. Jest w ciężkiej depresji, ale jeszcze te pół roku może wytrzymać? Ach, toż od tego mam pewnego znajomego, który mi na bank pomoże go utrzymać. Wiem coś o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Czy na samym meecie będę jeszcze nie wiem, ale mogę zrobić coś innego np.wysłać list. Może to go jakoś podniesie na duchu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weird Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Czy na samym meecie będę jeszcze nie wiem, ale mogę zrobić coś innego np.wysłać list. Może to go jakoś podniesie na duchu. Dobry pomysł. Przypomniałeś mi, jak w telewizji nie raz jakimś chorym dzieciom spamią milionami listów i pocztówek To też nie jest zły pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Dobry pomysł. Przypomniałeś mi, jak w telewizji nie raz jakimś chorym dzieciom spamią milionami listów i pocztówek To też nie jest zły pomysł. Może pomóc mu wytrzymać do meeta, a na pewno nie zaszkodzi. Zwłaszcza jak zobaczy ręcznie pisany list i to w erze tych ajfonów i imajli. Więc co, spamujemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weird Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Może pomóc mu wytrzymać do meeta, a na pewno nie zaszkodzi. Zwłaszcza jak zobaczy ręcznie pisany list i to w erze tych ajfonów i imajli. Więc co, spamujemy? Na razie bym się z tym wstrzymał. A przynajmniej około miesiąca, kiedy zwiększy się grono potencjalnych nadawców poprzez eventa na fb. Chodzi mi, żeby to było jak najbardziej spontaniczne i żeby to była jak największa ilość przesyłek w jak najkrótszym czasie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Na razie bym się z tym wstrzymał. A przynajmniej około miesiąca, kiedy zwiększy się grono potencjalnych nadawców poprzez eventa na fb. Chodzi mi, żeby to było jak najbardziej spontaniczne i żeby to była jak największa ilość przesyłek w jak najkrótszym czasie. Można link do eventu na FB? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weird Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Można link do eventu na FB? Link w temacie, poza tym, cały plan poszedł z lekka w pizdu, bo się dowiedział wszystkiego w kilka godzin od założenia wydarzenia xD Ale nie wszystko stracone!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Link w temacie, poza tym, cały plan poszedł z lekka w pizdu, bo się dowiedział wszystkiego w kilka godzin od założenia wydarzenia xD Ale nie wszystko stracone!! Sprawa trochę ucichnie, to wtedy zaczniemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Ciekawy mi benefis robicie chłopaki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Zapisuję się na spam. Miałoby to być jakoś... konkretnie określone? Ktoś przygotuje kartkę, wrzuci ją na FB czy tutaj, my ściągniemy, wydrukujemy i wyślemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Zapisuję się na spam. Miałoby to być jakoś... konkretnie określone? Ktoś przygotuje kartkę, wrzuci ją na FB czy tutaj, my ściągniemy, wydrukujemy i wyślemy? Raczej każdy napisałby własnoręcznie i od serca coś miłego Zena, świetnych masz znajomych. Ty wpadasz w depresję, a oni są gotowi poruszyć cały ten świat, a nawet Equestrię, by cię pozbawić złego nastroju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weird Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Czuję się zaszczycony i rozpiera mnie duma, bo dawno już nie słyszałem, ani nie czytałem tak ciepłych słów skierowanych w moim kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rayder3d Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Spam? Okej i chyba mam ciekawy pomysł... Weird Nightmare, jaki jest ulubiony kucyk Michała? Zrobię mu art motywujący z jego ulubioną postacią z MLP, taki specialnie dla niego ( może uber artystą nie jestem ale coś tam potrafię ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 To zależy czy fizycznie czy psychicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hejt010 Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Jak mi się uda to się pojawię. Czy dobrym pomysłem było by puszczenie 10 ostatnich odc. 3 sezonu mlp:fis Aha jaki jest twój ulubiony kucyk Zena95 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zena92 Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Troche mnie obraziłeś zaniżając mój wiek, za karę będziecie musieli sami tego poszukać, co nie jest takie trudne 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hejt010 Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Ale ja nie mam na celu Ciebie urazić i nie widzę tu dyskusji na temat wieku. Poza tym mam zamiar wybrać się z kolegą na tego ponymeet'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Styczeń 17, 2014 Share Napisano Styczeń 17, 2014 Prawdopodobnie też wezmę udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Zrobiłem nieco porządku w temacie. Proponuję trzymać się tematu wątku by uniknąć kolejnych warnów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Zapraszam na pierwszy organizowany przeze mnie ponymeet. Ten pomysł w ogóle nie wszedłby w praktykę, gdyby nie chęć pomocy mojemu znajomemu i również użytkownikowi tego forum. Zapewne będziecie go kojarzyć pod nickiem Zena92. Przeżywa on bardzo ciężką depresję i jeśli tego nie zrobimy, zapewne skończy się to bardzo źle. Ponieważ jedynie MLP utrzymuje go jako tako przy życiu, niech dostanie coś od Nas! Niech dostanie coś od Polskiego Fandomu! Wykażcie się zainteresowaniem i swoją wielkodusznością!. Ponieważ w podobnej sytuacji okazali mi pomoc, zamierzam czynić to samo! Ponymeet odbędzie się dopiero w wakacje, bo 5 lipca, ponieważ nie wszystkim może pasować data w dni nauki szkolnej, jednak nie zrażajcie się tym! Zapraszam Was serdecznie do Katowic, dnia 05.07.2014 r. o godzinie 12:00 pod Silesia City Center w Katowicach, przy ulicy Chorzowskiej 107! Okażmy Michałowi zainteresowanie i jak wiele dla nas znaczy! Bądźcie z nami! Szczegóły pod adresem: https://www.facebook.com/events/1447248738824299/ Postaram się wpaść, niemniej nic obiecać nie mogę, bo wszystko zależne jest od egzaminów na studiach w moim przypadku. Niemniej jeśli jest możliwość bym mógł pomóc w jakikolwiek inny sposób to możesz śmiało pisać. Jestem już prawie po sesji także mam więcej wolnego czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Już wiem wpaść nie będę mogła, ale pospamić tak XD Mogę się kopsnąć i zrobić jakiegoś (amatorskiego) arta lub (także amatorską) kartkę. Tak się pytam, bo nie wiem gdzie wysłać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Może na Walęwtynki ktoś wyśle kartkę Michałowi, by czuł się kochany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weird Nightmare Napisano Marzec 31, 2014 Autor Share Napisano Marzec 31, 2014 Kurczę... strasznie mi wstyd, ale okoliczności które w ostatnim czasie zaistniały, zmusiły mnie do odwołania całego wydarzenia. Przepraszam Was najmocniej, jak tylko mogę, ale nie dam rady tego dłużej ciągnąć. Z całą pewnością najgorzej świadczy to o mnie, wszakże większość z was w tym momencie myśli, że to był wyjątkowo niesmaczny żart z osoby Michała oraz z Was, jednakowoż nie miałem nic złego na myśli. Chciałem tylko pomóc wybranemu spośród tłumu człowiekowi, a sam się wkopałem i uświadomiłem sobie, jak i Wam, jaki jestem mały.. Prawdopodobnie najbezpieczniej dla mnie byłoby nie pokazywać się dla nikogo tutaj na oczy, bowiem mógłbym wywołać w Was niepohamowaną agresję w moim kierunku, jako do osoby nie godnej zaufania i jakiejkolwiek znajomości. Jeszcze raz chciałbym przeprosić. P.S. Wszystkie arty, jakie zdołaliście przygotować podeślijcie mi na maila. Podam go w prywatnej wiadomości. Przy pierwszej okazji wyślę je Michałowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się