BiP Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Zgadza się xD Jak Rarity nazwała zawody sióstr? Dobre pytanie, sam zapomniałem ~Oromis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 "Taplanie w błocie dla nieokrzesańców" Widać, że ktoś tu zaglądał do odcinka ~Oromis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Zaliczam xD Kto najbardziej bał się na kempingu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Tak xD Na ślubie brata Twilight, która klaczka podążała jako pierwsza rozsypując kwiaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Prowadziła Apple Bloom chociaż wydaje mi się, że pod koniec Scootaloo ją odrobinę wyprzedziła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Tak zgadza się. Która klacz miała problem ze stepowaniem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Strzelam Apple Bloom w odcinku Znaczkowa Ospa. Ewentualnie ta sama klaczka w odcinku Konkurs Talentów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Tak xD Co Apple Bloom robiła wspólnie ze swoją kuzynką, podczas budowy stodoły? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 szlifowały drewno? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Tak... Która z CMC grała na akordeonie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Apple Bloom w odcinku "Znaczkowa Ospa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Apple Bloom odc. "Znaczkowa ospa" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Zgadza się xD Z kogo miała powstać zupa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Z Apple Bloom xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Tak xD Która z CMC ma największe rodzeństwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Apple Bloom oczywiście xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Nom ... Z czyjej rodziny pochodził największy wróg CMC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Ja też się zabawię, a co! Zakładam, że chodzi o Babs Seed (choć mogę się mylić), więc rodzina Apple? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Tak! Ps skoro Scootaloo odpowiedziała, to zada nowe pytanko może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skutalu Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Kto wymieni w odpowiedniej kolejności strachy, które nawiedziły w snach Scootaloo w "sleepless in Ponyville"? Nawet ja tego nie wiem ~ BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 1. Stary kucyk bez jednej podkowy. 2. Bezgłowy koń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Dobra odpowiedź GreenWawe Teraz ja Zadaje Pytanko Jak miała zadziałać platforma-płuapka jaką zbudowały CMC aby odegrać sie na Babs za dręczenie ? Teraz zrobiłem wam zagwostkę co ? Wut? Toż to zagadka! ~Oromis Anonimowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 O ile pamiętam, o wyznaczonej godzinie miały się wyłączyć w niej hamulce i z tego powodu platforma miała wpaść do bagna ku ogólnego zgorszeniu okolicy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Tia xD To znowu ja Dlaczego kuzynka Apple Bloom była zła na początku dla swojej kuzynki i CMC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts