BiP Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Tak, były Zgadza się Która klacz, jechała na krowie? I w jakim odcinku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 To pytanie było niedawno temu Zjazd Rodziny Apple, Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Tak x 2 A z którego odcinka jest ta scena, ze Sweetie Belle? http://puu.sh/3nw7v.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Dzień serc i podków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Tak jest To teraz zadam pytanko... Czy CMC pojawiają się w jakimś openingu MLP? Jeśli tak, to w jakim i gdzie się znajdują? Można dać też puush, jeśli ktoś chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Opening do II i III sezonu, jadą ostatnim wagonem pociągu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Lol kolo... Uczysz się tego serialu na pamięć? Po której stronie Pinkie Pie, skakała Scootaloo, przez skakankę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Dla Pinki to była lewa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 (edytowany) Lol kolo... Uczysz się tego serialu na pamięć? Po której stronie Pinkie Pie, skakała Scootaloo, przez skakankę? Oglądam uważnie wielokrotnie Edytowano Czerwiec 27, 2013 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 27, 2013 Share Napisano Czerwiec 27, 2013 Poprawna odpowiedź RD W jakim odcinku nasza mała czarodziejka używa po raz pierwszy swoich czarów i jaką mają one poświatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Odcinek One bad apple gdy cieszyła się razem z koleżankami z przyjazdu Babs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Być może dobrze, ale... Odcinek One bad apple gdy cieszyła się razem z koleżankami z przyjazdu Babs. jaką mają one poświatę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Był to odcinek Zgniłe Jabłko. Były to iskierki koloru zielonego. Był to odcinek Zgniłe Jabłko. Były to iskierki koloru zielonego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Świetna odpowiedź, a skąd pochodzi ten gif? Świetna odpowiedź, a skąd pochodzi ten gif? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Z kinówki Equestria Girl, imprezka na balu szkolnym, gdzie wybierano księżniczkę. I jeszcze jedno, to jest już po wszystkim, gdzie wszyscy wrócili do sali tańczyć. Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Anathiela Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Dobra odpowiedź no cóz a teraz ja zadam pytanie spokojnie postaram się żeby bylo w miarę proste, ale nie za bardzo a Oto Ono Z jakiego to odcinka i co się dzieje ze nie długo potem oraz jakie zwierzę oprócz kucyka można zobaczyć w tym odcinku ? 3 pytania w 1 przeszłem samego siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Przeszedłem Bezsenność w Ponyville Chwile później Scootaloo słyszy słowa uznania z usta samej Rainbow Dash, ląduje w stogu siana i wita się z krową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Dobra odpowiedź Spidi Von Marder A teraz kolejne pytanie Z jakiego to odcinak, jaki ma to związek z CMC i które członkinie brały udział przedstawionej sytuacji i jako kto ? ( W odpowiedzi należy podać pełne imię klaczki oraz imiona postaci w które się wcieliły) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Jest to 3 sezon odcinek "Pojedynek na czary" Po prawej Swete bell gra małą Rarity, a po lewej Apllebloom gra Aplljack. Nie wiem czy dobrze pisze imiona bohateró. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 *Apple Bloom <- Fraginy się cieszą, jak ktoś dobrze piszę imię Apple Bloom *Applejack Co do odpowiedzi mogę dodać tylko, że Apple Bloom i Sweetie Belle udawały swoje siostry, by Trixie myślała, że Twilight zna zaklęcie wieku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Apple Bloom w roli Applejack . Sweetie Belle w roli Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Najbardziej pełną odpowiedź podał/ła Rainbow Dash:) zatem kolejne pytanie tym razem będzie dotyczyć Equestria Girlsowej a pytanie brzmi do jakiego kwiatu z Equestrii nawiązuje kwiatowa spinka w jej włosach + pytanie Extra jak nazywamy kwiat do którego nawiązuje jej spinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Ok, widzę że są lekkie kłopoty z odpowiedzią... Zatem, jeśli do wieczora nie padnie odpowiedź, to damy jakąś podpowiedź dla Was Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Szukałem tego na obu wikipediach, przeglądałem odcinki, wystukiwałem w necie nazwy poszczególnych kwiatów, jakie były w serialu i nadal nie mam pojęcia.Kwiatek wygląda jak kwiatek, mogłaby to być zmutowana stokrotka albo jakiś zawilec. Sądzę, że te cztery kropki są istotne, ale nie wie,, gdzie się pojawiły. Nie jest to Liliowe Życzenie, nie jest to słonecznik, lilia, róża, Czarci Żart, bratek... co tam jeszcze się pojawiło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 podpowiew kwiatek pojawił się odcinku a spinka nawiązuje do niego kolorem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts