BiP Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Tak! Z jakiego to odcinka jest? http://puu.sh/3Oomf.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 "Dzień serc i podków" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 CO?!?! Już No ok... A ten...? http://puu.sh/3OotV.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 "Wigilia serdeczności" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Taaa. To może coś trudniejszego? Kogo grały siostry CMC w tym przedstawieniu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Applejack grała doradcę pani kanclerz (Pinkie Pie) a, Rarity grała księżniczkę Platinum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Zgadza się.... Która klaczka, dbała o kostiumy i w jakim celu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Sweetie Belle bo chciała być taka jak jej siostra Rarity Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Tak xD Czego Scootaloo bała się najbardziej i kiedy to było? ps niestety, do 23 znikam, więc jest to moje ostatnie pytanko, do wieczora zatem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Było to w odc. "Bezsenność w Ponyville". Bała się że Rainbow Dash odkryje że wcale nie jest taka twarda i dzielna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 (edytowany) Dobra odpowiedź no to na początek dnia proste pytanko ile razy złapałam i kiedy konkretnie ? Edytowano Lipiec 29, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Derpa zauważyłem tylko w czasie jazdy na wozie w Zjeździe Rodziny... Ewentualnie, naciągając jego definicję, można dodać sytuację, kiedy wchodzi po raz pierwszy do siedziby Ligi. Więcej sytuacji nie znalazłem ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 (edytowany) Dobra odpowiedź Spidi A teraz kolejne proste pytanie które z umieją wabić kurczaczki i co udało im się zwabić (dodam że nie kurczaka) Edytowano Lipiec 29, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Apple Bloom się kłóciła o to ze Scootaloo więc nie wiem ale myślę że Apple Bloom. A zwabiła cockatrice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Tak, ale ktoś jeszcze umie zwabiać kurczaki więc nie uznaję tej odpowiedzi podpowiedź odcinek "Bezsenność w Ponyvile" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Scootalo też chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Scootaloo: cip cip gałązki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Tak to chyba Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Powtarzam pytanie które potrafią wabić kurczaki o co zwabiły, bo podajecie nie pełne odpwiedzi a liczy się pełna odpowiedź ten kto to zrobi może oede mnie dostać Repka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Apple Bloom zwabiła cockatrice, a Scootaloo próbowała gałęzie? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 (edytowany) No Nareszcie o to chodziło i Są zaklinaczami kurcząt w teorii Brawo Rainbow Dash:) dostajesz repka A reraz Kolejne pytanie tym razem łatwiesjze, które z są mistrzyniami w wyciskaniu soku winogronowego : Edytowano Lipiec 29, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Apple Bloom z zawodu i Sweetie Belle z miłości do siostry (moja osobista spiskowa teoria, proszę nie wnikać, chyba, zeście ciekawi ;P ) też dostanę Spidichrupkę? Lubię Spidichrupki! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Dobra odpowiedź Spidii i Pełna dostajesz Spidichrupkę a teraz trudniejsze pytanie : Ile Razy w całym serialu zaśpiewała i których konkretnie odcinkach (porsze podać angielskie nazwy odcinków) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 "The Show Stoppers" "Stare Master" "Hearts and Hooves Day" "Sleepless in Ponyville" "One Bad Apple" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Dodałbym Wigilię Serdeczności, bo wtedy chyba całą sala śpiewała "kolędy". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts