Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 EH i znowu ten kto poda pełną odpowiedź będzie zwycięzcą bo obie odpowiedzi są dobre lecz niestety nie są pełne jednemu brakuje tego co ma drugi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 "The Show Stoppers" "Stare Master" "Hearts and Hooves Day" "Sleepless in Ponyville" "One Bad Apple" "Hearth's Warming Eve" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Tak dobra odpowiedź plo1154 Teraz pytanie jaki mam Tik oprócz dmuchania w grzywkę i ile razy go wykonałam {choć to tylko Zandi nazywa to tikiem } Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Hmmm zakrywanie boku ogonkiem? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Jeśli chodzi o zakrywanie boku ogonkiem to 5. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 30, 2013 Share Napisano Lipiec 30, 2013 Znowu dobra odpowiedź PIO Teraz ostatnie pytanko bo jest dosyć późno; Która z , w jakim odcunku i dlaczego musiała wyjmować parasol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 W odcinku zgniłe jabłko Apple Bloom wyjmowała parasol, by osłonić siebie i Scootaloo przed łzami Sweetie Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Tak jest! A dlaczego nasza Sweetie płakała? (dodatkowy punkt, za screena z tej sceny ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Przez przejęcie siedziby CMC przez Babs. A tu masz zdjęcie (jeśli o takie chodziło): Tak i plusik poszedł też ~ Scootaloo Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Tak jest! A teraz, z jakiego odcinka pochodzi ten obrazek i jaka klacz z CMC tam się pojawia? http://puu.sh/3Q5vT.jpg ps przepraszam, ale to chyba ostatnie moje pytanko dzisiaj, bo muszę znikać do pracy, wracam po 23, więc reszta przejmie temat cya all xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 To odc. "The Super Speedy Cider Squeezy 6000. Występowała tam (chyba) tylko Apple Bloom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Jakby to powiedział mój starszy kuzyn Big Macintosh EYUP ~~ Babs teraz Kolejne pytanie Ile razy i w jakich konkretnie sytuacjach (odcinkach) miała na sobie kowbojski kapelusz i do kogo on "prawnie" należy (dodatkowy punkt za screeny) Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Mi przypomina się tylko 1 raz na początku w odc. "The Last Roundup". A kapelusz należy do Applejack. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Cóż niesty nie mogę uznać tej odpowiedzi bo jest nie właściwa: miała kapelusz więcej niż jeden raz, miała go w Last Roundup to racja, ale to nie ostatni i raz kiedy go miała w serialu podpowiedź 3 sezon Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nie jestem pewien ,ale sądzę ,że nosiła kapelusz AJ w odcinkach Last Roundup i w odcinku Just For Sidekicks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Hm niestety FanRD ale muszę powiedzieć Nope to nie ten odcinek (w Just for Sidekicks nie nosiła nic na głowie oprócz swojego standardu) próbujcie dalej. Aha i podajcie to co sie liczy do odpowiedzi czyli tytuły odcinków do kogo należy kapelusz, a dodadtkowy punkt dostaniecie jak jeszcze pojawią screeny z w kapeluszu z tych odcinków Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Teraz chyba będzie ok - "Magic Duel" i "The Last Roundup", a kapelusz jest Applejack. Tu masz zdjęcia (nie wiem czemu nie mogę wstawić więc dam linki): http://derpy.me/c2lNj - "The Last Roundup" http://derpy.me/hQL8T - "Magic duel" ta mała Applejack to Apple Bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) No At last dobra i pełna odpowiedź o te odcinki chodziło i postać cóż jak to mówią "Czasem najprostsze stwierdzenie okazuję się najtrudniejszym" Znowu się wymądrza, a ty Pio łąq plusika bo już leci ~~ Babs OK teraz kolejne pytanko proste Jedna z jest podobna do jednej z klaczy Mane6. Która to i do kogo jest podobna Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Myślę że chodzi po podobieństwo Apple Bloom do Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nope niestety nie tą klacz chodzi może sprecyzuję pytanie którą klacz z można pomylić z klaczą z Mane 6 z dużym prawdopodobieństwem, bo tak właściwie każda z jest podobna w jakimś stopniu do klaczek z Mane6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Nadal nie jestem pewien, czy rozumiem pytanie. Scootaloo ma dość podobną fryzurę plus styl bycia chłopczycy, więc można je pomylić. Apple Bloom ma charakter w wielu sferach podobny do AJ. Sweetie Belle ma taką samą pasję (choć to kwestia ciutkę dyskusyjna) jak Rarity, czyli krawiectwo i projektowanie ubrań. Sweetie Belle ma loczki, Pinkie ma... też troszkę loczki, szczególnie na figurce BB Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Cieplutk Spiidi idzesż dobrym tropem,, ale ni chodzi mi o pomyleńie z charakteru a z wyglądu dam podpowiedź jeszcze jedną aby bardziej nakierować ta Klacz z :cmc o którą mi chodzi jest baerdzo spokrewniona z tą klaczą z Mane6 do której jest podobna Bravo Geniuszu właśnie zdradziłe im odpowiedź, co z ciebie za AVatar ~ BABs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) Sweetie Belle ma bardzo podobne kolory do Rarity (strzelam, bardzo prawdopodobne że jest źle ) Ps Jak bardzo spieszyłeś się pisząc ten post? Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 (edytowany) PIO pisałem ten post bardzo szybko bo chciałem szyvko zająć łazienkę (jestem osobą chorą na MPD w stopniu znacznym, więc, wszystko robię wolniej niż normalnie, A odpowiedź jest w 100% prawidłowa wygrywasz Ta, ciekawe czy wygrałby tą babeczkę, gdyby nie twoja dosadna podpowiedź ~Babs Dobra kolejne pytanie Jak wiecie jest wielką Fanką ale był pewien moment kiedy w jej życiu pojawił się inny idol kiedy to było ? (podanie sccrena brędzie skutkować dodatkową nagrodą) Edytowano Lipiec 31, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 To Tajemnicza Wybawicielka w odcinku... "Tajemnicza Wybawicielka"! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts