Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 YUp Spidi o to chodzło gm co by ci tu dać w nagrodę za ładne screeny nie wiem BaBs masz jakiś pomysł ? Daj mu punkta mondziole, a nie się mnie pytasz !! ~ Babs OK już wysyłam nie musizz być tak chamska OK teraz kolejne pytanie: ile razy w całym serialu wzbiła się w powietrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 31, 2013 Share Napisano Lipiec 31, 2013 Ops, to pytanie z mojej wiedzówki, więc nie odpowiadam Wyślę Ci tylko PMkę, aby się sprawdzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Wzbicie się w powietrze tzn. próba latania czy wyskonczenie w powietrze za pomocą skutera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Możesz podać obie odpowiedzi, jeśli je znasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Okej... Skoki na skuterze: 5 Próby latania: 11 Dobrze? ~ Cóż tego nawet ja nie wiem, ale wnioskuję, że masz rację... Babs wejdzie, to oceni, czy się zgadza xD ~Scootaloo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ok, dajmy kolejne pytanie... Co Sweetie zrobiła dla Rarity, co z kolei zdenerwowało ostro projektantkę mody? (proszę o wszystkie te czynności) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Zgadza się! A wie ktoś gdzie doszło do zamiany sióstr i dlaczego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Tak jest, ale jeszcze jedna zamiana była Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Chodzi ci o zamianę Applejack i Rarity podczas wyścigu w odc. "Siostrzany Sojusz"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Tak jest, nie pytam dalej, bo wiem, że wiecie gdzie doszła ta zamiana;) Do czego porównała Aj relacje między siostrami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Do apple pie (znowu nie chce mi się szukać odpowiednika ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Tak jest, ale jeszcze jedna zamiana była Było tych zmian więcej. Odcinek "Pojedynek na czary", AJ -> Apple Bloom i odwrotnie, tak samo Rarity i Sweetie Belle. PS: chodzi o szarlotkę, tak dla formalności Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Zgadza się właśnie pisałem odpowiedz do tego Która klaczka płakała, a może wszystkie? Odcinki i powody proszę xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Sweetie Belle w odc. "One Bad Apple" z powodu przejęcia siedziby kluby przez Babs. Scootaloo w odc. "Sleepless in Ponyville" z powodu strachu... Wydaje mi się że Apple Bloom nie płakała w żadnym odc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Tak jest W jakim odcinku Scootaloo przytulała się do RD? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Tylko w odc. "Sleepless in Ponyville" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Tak jest Jakie znaczki i talenty posiadała AB? (proszę minimum 4 wymienić) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Zakładam że chodzi o znaczkową ospę, więc: Czyszczenie kominów, stepowanie, mówienie po francusku, kręcenie talerzy na patyku, podnoszenie ciężarów, tornado (). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Tak... Czy każda klacz miała "własny" odcinek, to znaczy, czy wystąpiła tylko jedna z CMC w danym odcinku, bez reszty...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Tylko Apple Bloom ma kilka takich odcinków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Tak... Która z CMC, trzymała sztuczną szczękę i kiedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Apple Bloom w odc. "Family Appreciation Day" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 (edytowany) Yup dobra oodpwiedź Dayan a Teraz kojne pytanko Jak wiemy miała koszmary po opowieściach jakie postacie się w nich pojawiały i ile razy ? Edytowano Sierpień 2, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Eyup oto chodziło Teraz Next question która wybiła sobie ząbek i w jakiej sytuacji ro miało miejsce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Apple Bloom w lesie Everfree kiedy poszła tam z żałoby o znaczek (?) (nie wiem jak lepiej to opisać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts