Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 (edytowany) YUP Spidi teraz kolejne pytanie która z lubi pomidory i co najczęściej z nimi robi (Babs, poważnie masz POWALAJĄCY awatar i sygnaturkę ~Scootaloo ) hehe dzięki Zandi pomyślał żebym poznała tego kotka ~ Babs Uważaj Babs ten kotek jest bardzo chytry i niebezpieczny Kto ja ? Ależ skąd ja zawsze byłem potulnym kociakiem. Nie skrzywdziłbym nawet muszki ~ Skaza Oj Skazo weź przestań wciskać ten kit Już ja wiem jaki z ciebie "potulny" kotek, z resztą nie tylko ja Edytowano Sierpień 4, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Czy chodzi o rzucanie pomidorami w Swetie, Scootaloo i Apple Bloom przez Babs podczas piosenki w odcinku zgniłe jabłko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 No Niestety Ale <dramatyczna pauza> Tak Rainbow Dash !!! ok to Tera ja Zadam pytanie jeśli mogę ~ Babs Ależ proszę Babs a co chciałabyś zadać ? kiedy dokładnie musiałam założyć swoje szkła kontaktowe (chodzi o pewien błąd animatorski , kiedy on wystąpił <dokładnie> i proszę podać screena) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 (edytowany) Chodzi ci o to? (w 19:10) Oczy Babs są tego samego koloru co Apple Bloom Edytowano Sierpień 5, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Yup a z którego to odcinka (takie pytanie) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 "Zjazd rodziny Apple" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 "Apple Family Reunion" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 (edytowany) HM obie odpowidzi są poprawne więc oboje wygrywacie A teraz pytanie kolejne Która z mówiła przez pewien czas po francusku i czemu ? Edytowano Sierpień 5, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Apple Bloom przez znaczek (który nie wiem co oznacza) który z kolei wywołany był przez cutie pox (znaczkową ospę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 To lilijka będąca herbem Bourbonów, czyli jednej z istotniejszych dynastii francuskich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 (edytowany) Tak To z powodu znaczka wywołanego, ospą Wunderbar PIO Teraz pytanie fandomowe Kto z w Filmiku Lord of the Rings Re-enacted by Ponies wcielił się w hobbitów ? Ależ jestem niegrzeczny Edytowano Sierpień 5, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Scootaloo i Apple bloom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 YUp a teraz kolejne pytanie W jakim odcinku (nie koniecznie stworzonym przez twórców serialu) miała spotkanie z szyldem ? (podać nazwę odcinka oraz screena) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Double Rainboom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Jak wyżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Wow to było naprawdę szybkie, aż nie nadążam z pytaniami Spidi Komu z fani przypisują znaczek związany z śpiewaniem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Yup A co to jest zwykle za znaczek (co na nim się znajduje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Wydaje mi się że nuta albo klucz wiolinowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Yup to się pojawia najczęściej Która z jest z Ortografią i z pisaniem na bakier Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 (edytowany) Apple Bloom? Początek odcinka "Powrót do Harmonii" mi taką myśl podsuwa. Edytowano Sierpień 6, 2013 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Może Scootaloo za jego "What are you? A dictionary?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Zgadza się odpowiedzi poprawne... Której klaczy "ktoś" odciął odrobinkę grzywy? Kto to był i której klaczy? Ps Zecora, nasza forumowa zebra podsunęła nam CMC myśl, by dodać punkty w tej zabawie i tak oto, po jutrze podsumujemy wszystkie poprawne odpowiedzi, ale tylko te podane w pełni i jako pierwsze CMC pozdrawiają! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Opal ucięła kawałek grzywy Sweetie Belle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Tak jest. Która klacz powiedziała.... "Ała......" w jakim odcinku i do kogo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts