Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Hmmm... Apple Bloom nakłoniła Twilight, by została (1 odcinek)... Sweetie nakłoniła Rariti, żeby poszła z nią na biwak (czyli w sumie obie namówiły kogoś za pomocą wielkich oczu...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Apple Bloom w odcinku "Przyjaźń To Magia cz.1" namówiła Twilight ,aby została na deser ,Sweetie Belle w odcinku "Bezsenność w Ponyville" nakłoniła swoją siostrę ,aby poszła razem z nią na biwak. Więc Apple Bloom oraz Sweetie Belle posiadają taką umiejętność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Apple bloom namówiła twilight. Sweetie belle - rarity. A reszte to nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Cóż Raiibow Dash i fanRD oboje dsotaje po punkcie tle że punt Ranbo przechodzi na tydzeń który skończył się wczoraj, a Fan jesteś pierwszym punktującym w tym tygodniu gratulację ! ps Cassidy zas dostaje ode mnie mufinkę na pocieszenie : dałbym punkt ale, niebyłoby to sprawidliwe wobec innych teraz kolejne pyranie, która z zna sztuki walki ? Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Apple Bloom zna kung fu (konkurs talentów). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Apple Bloom PS Czemu Rainbow Dash i SPIDI mają "Złotą Nagrodę Domku na Drzewie" (SPIDI ma ponad 60 pkt a Rainbow Dash prawie 30) Bo nie umiem liczyć. Poprawiłem. ~Ślimak Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Gość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Apple Bloom zna Kung-Fu ,chociaż w odcinku "Znaczkowa Liga" kiepsko jej wychodziło to w odcinku "Konkurs Talentów" pokazała ,że coś tam umie i lubi to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Dodałbym też fachowe kopnięcie Babs, kiedy niszczyła lawetę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 EH. przprpaszam że dopiero teraz piszę, ale mam problemy z netem, więc tak punkta dostaje Rainbow dash;), bo kopniak Babs raczej trudno uznać za sztukę walki, teraz pytanie kolejne kto nauczył Apple Bloom Kung-fu czy może sama się tego nauczyła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 (edytowany) Raczej sama, jedynie się tylko nauczyła od Scootie jak zachować równowagę stojąc na dwóch kopytkach. (Jest też taka możliwość, że z filmów akcji) Edytowano Sierpień 30, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Nikt nie nauczył ona porostu lubi Kung-fu nie można powiedzieć że jest w tym dobra bo tak naprawdę każdy może coś kopnąć... Ale jeśli musiałbym wybrać to powiem że sama się nauczyła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Wydaje mi się że RD w odcinku "Znaczkowa liga" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 30, 2013 Share Napisano Sierpień 30, 2013 Dzyń dzyń, a punkt wedruję do *werble* GoforGold nauczyła Apple Bloom Kopać w stylu Shaolin Puyanie która z i w którym odcinku przyjęła pozę znanej rzeźby Myśliciel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Dzyń dzyń, a punkt wedruję do *werble* GoforGold nauczyła Apple Bloom Kopać w stylu Shaolin Puyanie która z i w którym odcinku przyjęła pozę znanej rzeźby Myśliciel Trochę podchwytliwe pytanie... nie zbyt kojqrze.. może Sweetie belle w odcinku..nie pamiętam właśnie odcinka, nie wiem nawet czy podałam dobrego kucyka... Chyba sweetie belle w odcinku ,,0ne bad apple" Edytowano Sierpień 31, 2013 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Sweetie Belle Chociaż nie jestem pewny... nauczyła Apple Bloom Kopać w stylu Shaolin Moim skromnym zdaniem RD sprawdzała jaki ma talent nie uczyła... Poza tym nie bardzo wyszło jej to kopnięcie i to było karate a mówiliśmy o Kung-fu.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Pio dostajesz punkta bo nie dosć że odpowiedizaleś dobrze, to jescze daleś screney z odcinków w których sytuacja miała miejsce, a wiecie co Cassidy niech też dostane punkta, bo w sumie dobrą odpowiedź dała Pytanie która z mogłaby zastąpić :derpy: lub wyręczyć ją w pracy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 Scootaloo A tu przykład Ale nigdy nie jestem pewny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) a czemu nie jesteś pewny bo to dobrao dpowiedź Pio więcej wiary, Aha i ostajesz punkta Kolejne pytanie tym razem trochę z serialem nie związne, ake z fandomem Która ma chłopaka i jak on ma na imię (jest sporo artów na da z mamą tego źrebaka) Edytowano Sierpień 31, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Hmmm.. Sweetie belle - Button Mash, raczej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Sweetie Belle i Button Mash. Widać ,że się lubią w filmu "Don't Mine t night" oraz z serii "Button's adventures. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Dobra robota Cassidy tak chodzio mi o Button Masha, teraz pytanie z jakim kucykiem z serialu najcześciej jest parowana (shippowna) Babs Seed przez fandom (choć przyznam szczere nie wiem skąd taki pomysł, bo ten ogier jest raczej nie zbyt męski i inteligenty) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Nie wiem, czy to nie jest podchwytliwe pytanie... ale chyba najwięcej shipów z Babs jest ze Scootaloo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) ale chodzi mi o shipppy hetero Spidi, choć przeciw temu shppowii nic nie mam, przynajmniej Scoot byłaby lepszą partią dla Babsi ,a brawo za spotrzgawczosć Zandi nie jesteś moim tatą więc mnie tak nie nazywaj, a to kogo lubię to nie twoja sprawa ~ Babs Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 To nie wiem. Nawet google nie daje dobrej podpowiedzi... widuję też Buttona i ewentualnie Snipsa/Snailsa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Da chodziło i o Snailsa punkt Dla ciebie Spidi Na co zuużyly rubin który dał im Spike za opikę nad zwierzątkami ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts