Gość Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Bobul@: rekrutujecie nowych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Parafrazując CDA: "Brohoof jest pismem tworzonym przez bronies, dla bronies" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Luty 6, 2014 Share Napisano Luty 6, 2014 Dobra rada again, tym razem personalna. Napisz do Boba na pw, zamiast pod tematem o gazetce, ewentualnie zgłoś się do tematu o rekrutacji. Po prostu, bob może przeoczyć to, że się go o coś spytałeś, ma to w zwyczaju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Luty 9, 2014 Autor Share Napisano Luty 9, 2014 Wziąłem pod uwagę większość waszych uwag i tutaj dla macie uaktualniony numer https://drive.google.com/folderview?id=0B4UwoEUMYrScOVRpYVdVTWFTTk9OQ2N6UlpJY0QwZw&usp=sharing Specjalnie dla pewnych osób publikuję kto był odpowiedzialny za korektę czego Artykuł #392: artykuł IDC creatures - Leah Artykuł #403:Artykuł o fanfikach od Cahan- wersja 2 [właściwa] - Piotrek_EPKK Artykuł #406:Recenzja DVD -Bezi Artykuł #408:Co mnie gryzie? - bóle fandomu - Bezi Artykuł #415:Polowanie na Czerwoną Czapencję [recenzja FF] /Foley - Bezi Artykuł #417:artykuł od Breeze (z forum) - Bezi Artykuł #424:jak kupić gadżet od triste cordisa - Bezi/ Kamisha Artykuł #427:Recenzja "Twilight Eats a Book" - Kamisha Artykuł #429:Mordercza Gwiazdka - recenzja FF /Foley - Kamisha Artykuł #431:Recenzja Super Lesbian Horse RPG - Geralt of Poland Artykuł #433:Recenzja "Polowanie na Czerwony Paździenik" - Fudi - Geralt of Poland Artykuł #435:Najbardziej Sztampowy Fanfik na Świecie- recenzja - Kamisha Artykuł #436:Felieton 4 SPIDI - Kamisha Artykuł #439: Bronies for Good - wywiad - Piotrek_EPKK Artykuł #440: Autumn Nights - recenzja płyty - Kamisha Artykuł #441: Aliens - recenzja - Kamisha Artykuł #444: felieton od bobula - bez korekty. Piotrek nie zauważył, że felieton także wysłałem mu do korekty. Wszyscy zadowoleni? Muszę również obronić Spidiego przed zarzutem jakoby nie stosował spacji. Jest to bzdura, po prostu przy składaniu numeru czasami tekst był tak justowany, że wyglądało to jakby spacji nie było Tam gdzie to mogłem i to zauważyłem tam to poprawiłem, na przyszłość już raczej obędzie się bez tego typu problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 Muszę również obronić Spidiego przed zarzutem jakoby nie stosował spacji. Jest to bzdura, po prostu przy składaniu numeru czasami tekst był tak justowany, że wyglądało to jakby spacji nie było Tam gdzie to mogłem i to zauważyłem tam to poprawiłem, na przyszłość już raczej obędzie się bez tego typu problemów. Och Bobule... tak dzielnie mnie bronisz... chcesz zostać moją walentynką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się