wiej007 Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Postanowiłem zrobić ten wątek by zobaczyć jaki bohater z danego zamku jest twoim ulubionym. To ja zacznę: Zamek-Orrin (specjalność- Łucznictwo) Bastion- Ivor (specjalność- Leśne elfy) Forteca- Solmyr (specjalność- Łańcuch błyskawic) Inferno- Calid (specjalność- Siarka) Nekropolia- Vidomina (specjalność- Nekromancja) Lochy- Gunnar (specjalność- Logistyka) Twierdza- Yog (specjalność- Cyklopy) Cytadela- Bron (specjalność- Bazyliszki) Wrota Żywiołów- Kalt (specjalność- Żywiołaki wody) To trochę straszne że ja to wszystko na pamięć znam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Twierdza - Crag Hack Nekro(nerko ) - Sandro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Mam tak jak wiej, jeżeli chodzi o Fortecę i Nekropolis. Resztą przeważnie nie gram, więc przed grą patrzę, który się nadaje np. do Inferno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Zamek - Loynis - "Modlitwa" to rewelka spell, który można już na początku gry zgarnąć Bastion - Kyrre (Logistyka) albo Jenova (350 szt. złota) Forteca - zamek good tylko z bohaterami już słabiej. Mój głos na Nellę (Płatnerstwo) Nekropolia - praktycznie tym zamkiem nie gram. Tu się nie wypowiem Inferno - też rzadko ale niechaj będzie Calh (Gogi) Lochy - Shakti (Troglodyci) Twierdza - tutaj wybór już szerszy. Nie mam tutaj konkretnej postaci : ) Cytadela - Tazar (Płatnerz) lub Wystan (Jaszczuroludzie) Wrota żywiołów - jeden z rzadziej granych przeze mnie. Ale niechaj będzie Lacus (Żywiołaki wody) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 17, 2012 Share Napisano Czerwiec 17, 2012 Nie pamiętam wszystkich, poza tym w HIII grałam w takim wieku, że wybierałam bohaterów dlatego, że byli ładni Ale w każdym razie z Lochów lubiłam typka, który miał chyba wskrzeszenie czy coś, i tyle z bohaterów praktycznych EDIT: Alamar! Tak on się nazywał! i w dodatku słitaśnie wygląda, czyż nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 zamek-valesca strzelcy bastion-ivor elfy nekropolis-moandor lisze i chyba tyle z ulubionych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Zawsze gram bastionem i biorę Ivora, a potem spam szarymi elfami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Sierpień 4, 2012 Share Napisano Sierpień 4, 2012 Ja zazwyczaj grałem Kylie z Bastionu (specjalność - Logistyka), rzadko kiedy grywam innym zamkiem, bo ten jest OP i już. PS.: Coś mi się zdaje, że przeinaczyłem jego imię, ale nie mam teraz Heroesów 3 żeby sprawdzić a szukać w necie mi się nei chce.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżyc Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 1.Zamek - Orrin- "Łucznictwo" 2.Bastion - Aeris- "Pegazy" 3.Forteca - Fafner- "Nagi" 4.Inferno - Zydar- "T.Magiczny" 5.Nekropolia - Sandro- "T.Magiczny" 6.Loch - Jedidte- "Wskrzeszenie" 7.Twierdza - Dessa- "Logistyka" 8.Cytadela - Broghild- "Wiwerny" 9.Wrota Żywiołów - Grindan- "złoto" - gdyż posiada na początku mądrość i magię ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Forteca ;to Solmyr na małe mapy Cyra(ta od przyspieszenia z dyplomacją) na duże Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 No to po kolei: Zamek - Valeska(Łucznicy) Bastion - Ivor(Elfy) Forteca - Theodorus(Magowie) Inferno - Xyron(Inferno) Nekropolia - Isra(Nekromancja) Lochy - Ajit(Złe oczy) Twierdza - Jabarkas(Orki) Cytadela - Bron(Bazyliszki) Wrota Żywiołów - Lacus(Żywiołaki Wody) To moja elita, potrafię z nich wyciągnąć więcej jak 100% skuteczności. Daj mi któregokolwiek, a gwarantuje zwycięstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Październik 21, 2012 Autor Share Napisano Październik 21, 2012 Ja mam tak samo zegarmistrzu. Daj mi obojętnie jakiegoś bohatera z moich ulubionych a dam ci zwycięstwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KorQ Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 phi ja tam każdym dam rade grać (wygrywać) tylko niektórymi mi sie fajnie gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Październik 21, 2012 Autor Share Napisano Październik 21, 2012 Ja mogę grać każdą postacią KorQ ale jak dostaje mojego ulubionego to mam takiego powera że czasami niszczę 3 archanioły mając tylko z 70 Hobgoblinów, 50 wilczych rycerzy, 35 urków i 20 ogrów szamanów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 21, 2012 Share Napisano Październik 21, 2012 Implozja, miejski portal, wrota wymiarów i problem solved.(czyli ogólnie magowie) Lubię też bohaterów z logistyką przydają się do sztafet. Trzeba mieć też jakiegoś "syfiarza" co sprawdza co dają chatki czarownic:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Listopad 12, 2012 Share Napisano Listopad 12, 2012 Zamek-Orrin (specjalność- Łucznictwo)ŁUCZNICY I ARCHANIOŁY !!! <333 aj law it !!!!! Bastion- Ivor (specjalność- Leśne elfy)te drzewka i elfy na jednorożcach . Forteca- Solmyr (specjalność- Łańcuch błyskawic)nagi ... Inferno- Calid (specjalność- Siarka) Arcy diabełek ^^ Nekropolia- Vidomina (specjalność- Nekromancja)Smok .Ale ogółem to najsłabszy zamek -_- .... Lochy- Gunnar (specjalność- Logistyka)Meduzy ,te ośmiornico-mózgi z oczami i oczywicha SMOK !!!._. Twierdza- Yog (specjalność- Cyklopy)Zdecydowanie Cyklopki <333 Cytadela- Bron (specjalność- Bazyliszki)Gorgony i królewski bazyliszek :333 Wrota Żywiołów- Kalt (specjalność- Żywiołaki wody)Nie mam tego zamku w grze.._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xinef Napisano Styczeń 1, 2013 Share Napisano Styczeń 1, 2013 Najwięcej grałem czarodziejami, czyli w polskiej wersji językowej to się chyba nazywało Twierdza, ale że ogólnie preferowałem grę defensywną, z dużym naciskiem na jednostki dalekiego zasięgu i minimalizowanie strat po swojej stronie (nieraz stawiałem sobie za zadanie wygrać bez utraty nawet jednej jednostki), to wybór bohaterów przedstawia się następująco: Castle: Orrin - dobry bonus dla wszystkich dalekozasiężnych Tower: Neela - bonus do redukcji obrażeń Inferno: Zydar - mocna magia to też sposób na walkę dalekiego zasięgu Fortress: Styg - j.w. Rampart: Mephala - bonus do redukcji obrażeń Dungeon: Alamar - wskrzeszenie Stronghold: Zubin - zaklęcie wspomagające walkę na zasięg Necropolis: Sandro - magia przydatna zarówno do szybkiego eliminowania przeciwnika, jak i do wskrzeszania własnych jednostek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts