Skocz do zawartości

Sygnatury, avatary....

Recommended Posts

Cóż, jeśli nie sprawiłoby Ci to kłopotu to poproszę sygnaturę z Luną, Cadance, Celestią i Twilight (jako alicorn), oraz avatar z Chrysalis i Nightmare Moon, jeśli się obie zmieszczą. Jak nie, to tylko Chrysi.

Dnia 17.02.2014 o 14:21, Sajback claus napisał:

Mógłbym prosić o avatara z Walterem Dornezem? (tym młodym, jak jeszcze był dzieciakiem) Postaraj się wybrać fajny obrazek z nim. (z kategorii mrocznych)

Zrobiłam dwa do wyboru: tumblr_n15byngzHR1t8djt3o1_250.png tumblr_n15by9yC3X1t8djt3o1_250.png

Czytasz czy oglądasz Hellsing? 

Dnia 17.02.2014 o 15:25, Wilk Cassidy napisał:

Twoje prace są coraz lepsze! 

Co nie mam na myśli, że wtedy były złe, ciągle były wspaniałe. 

Zrobisz mi sygnaturkę z szopem praczem? Najlepiej aby tło było w odcieniach zieleni, a szop miał słodką mordkę.

Twoja sygnatura Cassidy: tumblr_n15lwbhrvS1t8djt3o1_500.png

Gość Nie sądzę

To i ja poproszę :3. Sygnaturę z jakimś ładnym i w miarę możliwożci teraźniejszym zdjęciem Orlanda Blooma i napisem: Orlando Bloom assistant. (Chyba, że poprawnie to się powinno pisać inaczej, bo jestem BARDZO słaba z angieskiego)

No to znowu coś zamówię:

1. Sygnatura z Discordem. Osobno 3 teksty

- Don't hate me cause I'm funny

- Don't hate me cause I'm beautiful

- You should hate me cause I'm better than you

Trzeci tekst, niech będzie się wyszczególniał.

1. Sygnatura z Walterem do kompletu. A dodatkowo dopisek: The angel of death, let cable puppeteer, shortens your life.

Dnia 18.02.2014 o 12:33, Sajback claus napisał:

W sygnaturze z Discordem, źle napisałeś ostatnie słowo. Napisałaś yuo..... może poprawisz... . Byłoby fajnie .

Eeee :twiblush2:  nie zapisałam twojej sygnatury, jak znajdę czas to zrobię nową.

Ten... no... nie żebym się czepiała, ale mam wrażenie, że w niektórych pracach źle zeskalowałaś wektory/rendery, a w innych jest źle dopasowane tło, np. w tej tło w ogóle nie pasuje do koloru najbardziej rzucającego się w oczy. Nie mówię, żeby był taki, że aż się zlewa z obrazkiem, tylko, żeby był w przybliżonych barwach. Mam nadzieję, że cię nie obraziłam tą uwagą. :)

Dnia 18.02.2014 o 15:38, MaLinka napisał:

Ten... no... nie żebym się czepiała, ale mam wrażenie, że w niektórych pracach źle zeskalowałaś wektory/rendery, a w innych jest źle dopasowane tło, np. w tej tło w ogóle nie pasuje do koloru najbardziej rzucającego się w oczy. Nie mówię, żeby był taki, że aż się zlewa z obrazkiem, tylko, żeby był w przybliżonych barwach. Mam nadzieję, że cię nie obraziłam tą uwagą. :)

Trudno jest dobrać odpowiednie tło, do kilku różnych obrazków, jednak sądzę, że nie jest aż tak źle.

Dnia 18.02.2014 o 18:15, *Anna* napisał:

Trudno jest dobrać odpowiednie tło, do kilku różnych obrazków, jednak sądzę, że nie jest aż tak źle.

Pewnie, że nie, nie przejmuj się :)

Edytowano przez Branthos

Dnia 17.02.2014 o 14:08, *Anna* napisał:

Twoje zamówienie Kuba: tumblr_n158gwYpWc1t8djt3o1_250.png tumblr_n158g4pZGN1t8djt3o1_400.png

Cóż, stwierdzam, że wyszło inaczej, niż to sobie wyobrażałem. Wyszło lepiej. Jak tak dalej pójdzie, to chyba możesz firmę otwierać :aj3: .

• Utwórz nowe...