Ryś Raindrops Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Dziękuję! Są super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Czy mógłbym jeszcze prosić o sygnaturę? Jeśli tak to poproszę z: Rainbow Dash, Bartem Simpsonem i Clementine z gry ''The Walking Dead'' : https://www.google.pl/search?q=Clementine+z+gry+%27%27The+Walking+Dead%27%27&newwindow=1&safe=off&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uxQBU8ajJ8WB7QaslIDoBQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1440&bih=811#newwindow=1&q=Clementine+The+Walking+Dead+gun&safe=off&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=6pva0RoVzc3mkM%253A%3BPmxHqRIvi7DhWM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.imgur.com%252FDjhP55L.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.neogaf.com%252Fforum%252Fshowthread.php%253Ft%253D735547%3B458%3B602 (Możesz użyć innego obrazka) Tło i dodatki dowolne, ważne by były wszystkie trzy postacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Czy mógłbym jeszcze prosić o sygnaturę? Jeśli tak to poproszę z: Rainbow Dash, Bartem Simpsonem i Clementine z gry ''The Walking Dead'' : https://www.google.pl/search?q=Clementine+z+gry+%27%27The+Walking+Dead%27%27&newwindow=1&safe=off&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=uxQBU8ajJ8WB7QaslIDoBQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1440&bih=811#newwindow=1&q=Clementine+The+Walking+Dead+gun&safe=off&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=6pva0RoVzc3mkM%253A%3BPmxHqRIvi7DhWM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.imgur.com%252FDjhP55L.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.neogaf.com%252Fforum%252Fshowthread.php%253Ft%253D735547%3B458%3B602 (Możesz użyć innego obrazka) Tło i dodatki dowolne, ważne by były wszystkie trzy postacie Twoja sygnatura: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 No, widzę że twoje prace się poprawiły i to bardzo. Obrazki nie kłują już w oczy i ogólnie idzie ci coraz lepiej, oby tak dalej. Gratulacje i pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Cóż, jeśli nie sprawiłoby Ci to kłopotu to poproszę sygnaturę z Luną, Cadance, Celestią i Twilight (jako alicorn), oraz avatar z Chrysalis i Nightmare Moon, jeśli się obie zmieszczą. Jak nie, to tylko Chrysi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Twoja sygnatura: Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Twoje zamówienie Kuba: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Mógłbym prosić o avatara z Walterem Dornezem? (tym młodym, jak jeszcze był dzieciakiem) Postaraj się wybrać fajny obrazek z nim. (z kategorii mrocznych) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Mógłbym prosić o avatara z Walterem Dornezem? (tym młodym, jak jeszcze był dzieciakiem) Postaraj się wybrać fajny obrazek z nim. (z kategorii mrocznych) Zrobiłam dwa do wyboru: Czytasz czy oglądasz Hellsing? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Twoje prace są coraz lepsze! Co nie mam na myśli, że wtedy były złe, ciągle były wspaniałe. Zrobisz mi sygnaturkę z szopem praczem? Najlepiej aby tło było w odcieniach zieleni, a szop miał słodką mordkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Co do pytania, to oglądam. Animacja z Warszawy, szczególnie przypadła mi do gustu, tak samo jak młody Walter. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 17, 2014 Autor Share Napisano Luty 17, 2014 Twoje prace są coraz lepsze! Co nie mam na myśli, że wtedy były złe, ciągle były wspaniałe. Zrobisz mi sygnaturkę z szopem praczem? Najlepiej aby tło było w odcieniach zieleni, a szop miał słodką mordkę. Twoja sygnatura Cassidy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Twoja sygnatura Cassidy: JEJUSIU! jejusiu, jejusiu! na mojej sygnie będzie szop z podwójnym urokiem. dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 To i ja poproszę :3. Sygnaturę z jakimś ładnym i w miarę możliwożci teraźniejszym zdjęciem Orlanda Blooma i napisem: Orlando Bloom assistant. (Chyba, że poprawnie to się powinno pisać inaczej, bo jestem BARDZO słaba z angieskiego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 No to znowu coś zamówię: 1. Sygnatura z Discordem. Osobno 3 teksty - Don't hate me cause I'm funny - Don't hate me cause I'm beautiful - You should hate me cause I'm better than you Trzeci tekst, niech będzie się wyszczególniał. 1. Sygnatura z Walterem do kompletu. A dodatkowo dopisek: The angel of death, let cable puppeteer, shortens your life. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 Rainbow dla Ciebie: Sajback: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 W sygnaturze z Discordem, źle napisałeś ostatnie słowo. Napisałaś yuo..... może poprawisz... . Byłoby fajnie ... . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 (edytowany) Dziękuję bardzo, potem ustawię . Edytowano Luty 18, 2014 przez Rainbow Dash ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 W sygnaturze z Discordem, źle napisałeś ostatnie słowo. Napisałaś yuo..... może poprawisz... . Byłoby fajnie . Eeee nie zapisałam twojej sygnatury, jak znajdę czas to zrobię nową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Ten... no... nie żebym się czepiała, ale mam wrażenie, że w niektórych pracach źle zeskalowałaś wektory/rendery, a w innych jest źle dopasowane tło, np. w tej tło w ogóle nie pasuje do koloru najbardziej rzucającego się w oczy. Nie mówię, żeby był taki, że aż się zlewa z obrazkiem, tylko, żeby był w przybliżonych barwach. Mam nadzieję, że cię nie obraziłam tą uwagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 18, 2014 Autor Share Napisano Luty 18, 2014 Ten... no... nie żebym się czepiała, ale mam wrażenie, że w niektórych pracach źle zeskalowałaś wektory/rendery, a w innych jest źle dopasowane tło, np. w tej tło w ogóle nie pasuje do koloru najbardziej rzucającego się w oczy. Nie mówię, żeby był taki, że aż się zlewa z obrazkiem, tylko, żeby był w przybliżonych barwach. Mam nadzieję, że cię nie obraziłam tą uwagą. Trudno jest dobrać odpowiednie tło, do kilku różnych obrazków, jednak sądzę, że nie jest aż tak źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 (edytowany) Trudno jest dobrać odpowiednie tło, do kilku różnych obrazków, jednak sądzę, że nie jest aż tak źle. Pewnie, że nie, nie przejmuj się Edytowano Luty 18, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Twoje zamówienie Kuba: Cóż, stwierdzam, że wyszło inaczej, niż to sobie wyobrażałem. Wyszło lepiej. Jak tak dalej pójdzie, to chyba możesz firmę otwierać . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 W między czasie, kiedy wskrzeszarz moją sygnaturę, mógłbym avek z postacią the sorrow z gry metal gear solid? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Jesteś najlepsza, dlatego chciałabym avatar z Swiftkill z BBA a sygne z Blodspill, również z BBA. Będzie fajnie ^^ tylko żeby tło było było ciemne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts