Skocz do zawartości

Sygnatury, avatary....

Recommended Posts

Dnia 20.02.2014 o 19:21, Sajback claus napisał:

Nie mówię że tym razem napisałaś "mecause" razem... chociaż napisałaś... no dobra. Dam ci tym spokój. Ale szkoda.

Sam widzisz, niech ta sygnaturę zrobi ktoś inny, ona mi po prostu nie chce wyjść jak powinna. 

Sygnaturkę z zeberką poproszę ^^ ma być napis: Zebra.

Forumowa

Zebra....

Resztę wymyśl sama ^^

Dnia 25.02.2014 o 20:25, RainChaser napisał:

ja bym prosiła o jeszcze jedną sygne tym razem z RD, Pinkie i Applejack

Twoja sygnatura: tumblr_n24tw60Tt71t8djt3o1_400.png

Jeśli ktoś chce teraz ode mnie sygnaturę lub awatara niech podaje link do rendera lub vectora. Nie mam tak wiele czasu by bawić się w wycinanie obrazków.

Dnia 8.03.2014 o 19:55, Ryś Raindrops napisał:

To ja poproszę o sygnaturkę z tym obrazkiem: http://clipartist.info/www/CLIPARTIST.ORG/ArtFavor/artfavor_eskimo_dog_scalable_vector_graphics_svg-1969px.png i napisem takim jak w mojej sygnie. :x

Niestety nie mogę przyjąć zamówienia obrazek nie jest vectorem ani renderem. Na prawdę nie mam za wiele czasu na wycinanie obrazków z tła, więc piszę jeszcze raz jeśli ktoś chce bym sygnę lub awatara mu zrobiła musi chociaż link podać do wyciętego już obrazka.

Przypomnę o moim zamówieniu:

Dnia 23.02.2014 o 12:01, Branthos napisał:

Poproszę o avatara z Rainbow Dash i Pinkie Pie w obojętnie jakich pozach i dodatkach.

WAŻNE by awatar miał co najmniej 250 piks. szerokości i 250 piks. wysokości. Z góry dzięki :)

Dnia 13.03.2014 o 17:33, TheCoRes napisał:

Ja poproszę o sygnaturę rozmiaru 800x200 piksel. Na tym ma być RainbowDash i Mój nick :)

Zrobiłam 600 na 200 lepiej wygląda: tumblr_n2f7adGN9z1t8djt3o1_500.png

Dnia 13.03.2014 o 20:28, Ryś Raindrops napisał:

Dobra, trudno. Przepraszam za problem. .-.

To ja poproszę o sygnaturę z Pinkie, Twilight i Zecorą.

I dla Ciebie: tumblr_n2f7cyZ5G81t8djt3o1_400.png

• +1 3

• Utwórz nowe...