Anathiela Napisano Luty 20, 2014 Autor Share Napisano Luty 20, 2014 Sajback dla Ciebie: Niestety nie lubię tak długich napisów na sygnaturze. Lyka teraz twoje: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Nie mówię że tym razem napisałaś "mecause" razem... chociaż napisałaś... no dobra. Dam ci tym spokój. Ale szkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 20, 2014 Autor Share Napisano Luty 20, 2014 Nie mówię że tym razem napisałaś "mecause" razem... chociaż napisałaś... no dobra. Dam ci tym spokój. Ale szkoda. Sam widzisz, niech ta sygnaturę zrobi ktoś inny, ona mi po prostu nie chce wyjść jak powinna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 To ja poproszę sygnaturę z Rainbow Dash, która płacze. Napis: ,,Why it hurts so much?'' Może być czarno-biała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Poproszę o avatara z Rainbow Dash i Pinkie Pie w obojętnie jakich pozach i dodatkach. WAŻNE by awatar miał co najmniej 250 piks. szerokości i 250 piks. wysokości. Z góry dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 23, 2014 Autor Share Napisano Luty 23, 2014 W tygodniu postaram się zrobić jak tylko będę miała więcej czasu na zabawę w gimp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebra. Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Sygnaturkę z zeberką poproszę ^^ ma być napis: Zebra. Forumowa Zebra.... Resztę wymyśl sama ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 ja bym prosiła o jeszcze jedną sygne tym razem z RD, Pinkie i Applejack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 27, 2014 Autor Share Napisano Luty 27, 2014 Coś innego: Mam nadzieję, że uda mi się w tym tygodniu z waszymi sygnaturami i awatarami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Ja poproszę sygnaturkę z Najią z Aquarii w normalnej formie :F Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 6, 2014 Autor Share Napisano Marzec 6, 2014 Moglibyście czasem pomyśleć i podać link do postaci, którą chcecie bym zrobiła, przynajmniej czasu bym nie traciła na szukanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 8, 2014 Autor Share Napisano Marzec 8, 2014 ja bym prosiła o jeszcze jedną sygne tym razem z RD, Pinkie i Applejack Twoja sygnatura: Jeśli ktoś chce teraz ode mnie sygnaturę lub awatara niech podaje link do rendera lub vectora. Nie mam tak wiele czasu by bawić się w wycinanie obrazków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 8, 2014 Share Napisano Marzec 8, 2014 (edytowany) To ja poproszę o sygnaturkę z tym obrazkiem: http://clipartist.info/www/CLIPARTIST.ORG/ArtFavor/artfavor_eskimo_dog_scalable_vector_graphics_svg-1969px.png i napisem takim jak w mojej sygnie. Edytowano Marzec 8, 2014 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 9, 2014 Autor Share Napisano Marzec 9, 2014 To ja poproszę o sygnaturkę z tym obrazkiem: http://clipartist.info/www/CLIPARTIST.ORG/ArtFavor/artfavor_eskimo_dog_scalable_vector_graphics_svg-1969px.png i napisem takim jak w mojej sygnie. Niestety nie mogę przyjąć zamówienia obrazek nie jest vectorem ani renderem. Na prawdę nie mam za wiele czasu na wycinanie obrazków z tła, więc piszę jeszcze raz jeśli ktoś chce bym sygnę lub awatara mu zrobiła musi chociaż link podać do wyciętego już obrazka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Tylko że to jest vector. ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 http://static.giantbomb.com/uploads/original/2/20011/1841076-naija_sprite.gif Przepraszam i proszę :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 http://static.giantbomb.com/uploads/original/2/20011/1841076-naija_sprite.gif Przepraszam i proszę :3 Dla Ciebie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Przypomnę o moim zamówieniu: Poproszę o avatara z Rainbow Dash i Pinkie Pie w obojętnie jakich pozach i dodatkach. WAŻNE by awatar miał co najmniej 250 piks. szerokości i 250 piks. wysokości. Z góry dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Dziękuje, jest śliczna :Q Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 Przypomnę o moim zamówieniu: Twój: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Twój: Dziękuję bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Ja poproszę o sygnaturę rozmiaru 800x200 piksel. Na tym ma być RainbowDash i Mój nick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Dobra, trudno. Przepraszam za problem. .-. To ja poproszę o sygnaturę z Pinkie, Twilight i Zecorą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Marzec 14, 2014 Autor Share Napisano Marzec 14, 2014 Ja poproszę o sygnaturę rozmiaru 800x200 piksel. Na tym ma być RainbowDash i Mój nick Zrobiłam 600 na 200 lepiej wygląda: Dobra, trudno. Przepraszam za problem. .-. To ja poproszę o sygnaturę z Pinkie, Twilight i Zecorą. I dla Ciebie: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Marzec 14, 2014 Share Napisano Marzec 14, 2014 Dziękuje Czekam jeszcze na propozycje Ja poproszę o sygnaturę rozmiaru 800x200 piksel. Na tym ma być RainbowDash i Mój nick Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts