Cava Herondale Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 (edytowany) Jako iż w dziale Cadance Walentynki trwają wiecznie. I wiecznie trwać tutaj będą (o ile dział nie zostanie wywalony lub forum zamknięte), dlatego też powstaje zabawa Walentynkowa, która trwać będzie... Po prostu trwać będzie już wiecznie. Chyba, że pojawi się nowy Avatar i wywali tę zabawę. Nie przeciągając tego dłużej, wytłumaczę Wam tę prostą zabawę: Avatar podaje nick użytkownika, który podobno szuka kogoś, z kim może spędzić resztę swojego życia. Wy jako ,,mili użytkownicy" podajecie nick drugiego użytkownika (najlepiej żeby płeć tego użytkownika była inna od płci użytkownika, którego ja podałam), który najbardziej do niego pasuje. Wszyscy się cieszą, bo użytkownik znalazł swoją miłość na tym cudownym forum. Pamiętajcie, że w pierszym poście zawsze będzie podana lista użytkowników z parami, więc starajcie się tam zaglądać, aby userzy się nie powtórzyli. Pierwszym userem, który szuka mdłości miłości jest... TARRETH Tarreth ♥ Estelle Ślimak Parówa ♥ Cava. Kruczek Van Dort - Morviles Nocturnal Van Dort - Arjen Cygnus - Syrenka Jakiś Nick DiscorsBass - Swifty Imesh - Burning Question Lisica ♥ WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Hedzio ♥ Psotunia Generalek ♥ Aglet Mad Mike - Applejuice Czarny - Cava. Niklas - Salmonella Arjen - Cahan Dolar84 - Madeleine Burning Question - ??? Edytowano Listopad 11, 2014 przez Advilion Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 ..Em...Y.. Estelle? (Nie chcę płonąć) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Estuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 *przypomina sobie te wszystkie dziwne rzeczy na SB* Tak, Cass trafiła w samo sedno, zdecydowanie Estelle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Este, rzeczywiście pasi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Estellka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Estelle, bo jak sama kiedyś mówiła, lubi gdy się ją shippuje z Tarrethem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Estelle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Ja wcale nie lubię, gdy się mnie shippuje z Tarrethem. Chociaż nie mówię, że go nie lubię. A teraz do rzeczy, głosuje na Insomnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 19, 2014 Autor Share Napisano Luty 19, 2014 Partnerką Tarretha zostaje Estelle. Życzmy im powodzenia i niech wiedzą, że z niecierpliwością czekamy na ślub. Kolejną osobą, która potrzebuje szczypty miłości jest... ŚLIMAK PARÓWA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Phinbella Flynn, wyglądaliby razem słodko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estelle Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Cava, ponieważ Parówa to jej mąż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Jak ktoś napisze coś innego niż Kawusia, to dostanie parówką po plocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Cava. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Nie lubię dostawać parówką, wole je jeść, więc... Cava Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Też nie chcę oberwać, więc Cava ^^""" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Phin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Phin, bo mogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Luty 19, 2014 Autor Share Napisano Luty 19, 2014 Więc zostałam drugą połówką Ślimaka, tak? Brzmi nieźle... Kolejny w kolejce do wiecznego szczęścia jest... KRUCZEK VAN TORT DORT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Tylko Cahan przychodzi mi do głowy. ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Nocturnal Van Dort Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roześmiany Jacek Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Z Kruczke radę dałaby chyba tylko jedna osoba... Oddaję głos na Morvilesa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Nocturnal, skoro już nazwisko i tak jest to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Tylko Morviles. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Nocturnal Van Dort to chyba oczywiste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts