Syrth Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 47 minuty temu GosiElla napisał: Napisałam: Przynajmniej dwa ryski dziennie. Nie łatwo zmienić styl rysowania, na początku odrysowywałam dużo z internetu, poradniki też oglądałam... Ale to jest mało, nie mówiąc o tym, że jak ćwiczysz to nie rysujesz na ogół całych rysunków. Na początku, a potem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 Rysuję całe, jeżeli chodzi o kucyki i inne postacie z seriali, a same twarze rysuję tylko u ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 29, 2016 Share Napisano Lipiec 29, 2016 5 minut temu GosiElla napisał: Rysuję całe, jeżeli chodzi o kucyki i inne postacie z seriali, a same twarze rysuję tylko u ludzi. Nie chodzi mi o to czy portrety czy całe, tylko że dokańczasz rysunek. Ktoś, kto się uczy bądź ćwiczy rysuje z 50 niedokończonych rzeczy I czemu przestałaś oglądać poradniki? Ćwicząc rysowanie musisz mieć na uwadze, że musisz przy tym uczyć się wielu rzeczy, perspektywy, cieni, anatomii, i wiele wiele innych. Dlatego musisz porzeglądać wiele podręczników, poradników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 Zawsze dokańczam rysunek, a poradniki nadal oglądam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Lipiec 30, 2016 Share Napisano Lipiec 30, 2016 (edytowany) 4 godziny temu GosiElla napisał: Zawsze dokańczam rysunek, a poradniki nadal oglądam. To może oznaczać tylko dwie rzeczy ( albo obie naraz ). Albo jednak coś robisz źle w treningu, albo ( i ta opcja jest bardziej prawdopodobna ) nigdy nie będziesz bardzo dobrze rysować, bo nie masz uzdolnień w tym kierunku. Jak ktoś z natury nie ogarnia matmy, to może ją co najwyżej wkuć, ale to nie to samo. To oczywiście nie oznacza, że Twój trud jest pozbawiony sensu. Warto podejmować działania, które przynoszą nam zysk. Może to być skill w jakiejś dziedzinie czy pieniądze, ale też zwykła radość lub satysfakcja z tego co się robi. Jeśli rysowanie sprawia Ci przyjemność, to właśnie ona jest Twoim zyskiem. Nieważne, że rysunki nie są profesjonalne. Nieprofesjonalne też mogą być bardzo ładne. Edytowano Lipiec 30, 2016 przez Salto 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Lipiec 31, 2016 Share Napisano Lipiec 31, 2016 (edytowany) No, raczej ta druga opcja. Nareszcie ktoś trafił w sedno. Rysowanie, mimo, że nie zawsze mi wychodzi, poniekąd sprawia mi przyjemność Jedyny udany rysek, na plastykę: Edytowano Sierpień 13, 2016 przez GosiElla 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 12, 2016 Autor Share Napisano Październik 12, 2016 @GosiElla Nie wiem czy rysowałaś to z głowy czy patrząc na coś, ale bez względu na to w jaki sposób rysowałaś to wyszło bardzo ładnie i moje gratulacje ^^ Ale szkoda, że nie pokusiłaś się o pokolorowanie. A co do moich rysunków to wyrobiłam sobie kolejny nowy styl: Spoiler !!!! REQUESTY !!!! Dokładnie tak. Muszę trochę poćwiczyć ten nowy styl więc jak ktoś chce bym mu narysowała kuca bądź inne zwierzę to piszcie. Wybiorę sobie kilka i narysuję ^^ 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 11 godzin temu Uszatka napisał: @GosiElla Nie wiem czy rysowałaś to z głowy czy patrząc na coś, ale bez względu na to w jaki sposób rysowałaś to wyszło bardzo ładnie i moje gratulacje ^^ Ale szkoda, że nie pokusiłaś się o pokolorowanie. Z głowy. Jest pomalowane farbami, na moim profilu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Ja się tak tylko troszkę przypomnę... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 13, 2016 Autor Share Napisano Październik 13, 2016 @Ylthin Maruda A ja myślałam, że usunęłam tamten wątek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Październik 13, 2016 Share Napisano Październik 13, 2016 Ano nie usunęłaś. Zrobisz requesta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 13, 2016 Autor Share Napisano Październik 13, 2016 @Ylthin Maruda A zrobię, zrobię ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 14, 2016 Autor Share Napisano Październik 14, 2016 @Ylthin Maruda Gotowe. Mam nadzieję, że się spodoba ^^ Spoiler 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 19, 2017 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2017 Taka tam jednorazowa odskocznia od requestów Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stracony Nieśmiertelnik Napisano Styczeń 19, 2017 Share Napisano Styczeń 19, 2017 Słodziak z tego billa, szczególnie w tym sweterku 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 1, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Dawno nic tu nie wrzucałam, ale wróciłam ostatnio do rysowania i mogę się z wami podzielić dwiema pracami ^^ Pierwszy będzie Sombra w swoim dobrym wydaniu przedstawionym w komiksie IDW. Spoiler Próbuję też coś zdziałać w pixel arcie. Na razie tak sobie, ale chyba nie wygląda to najgorzej. Poniżej moja OC. Spoiler 5 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Zarąbisty ten hopający kucyk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Emotki pikselartowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 1, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2018 1 godzinę temu, Ano_ napisał: Emotki pikselartowe? Niee, tak dużo mi się nie będzie chciało rysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Zapłacę >< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 1, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2018 24 minuty temu, Ano_ napisał: Zapłacę >< A ile? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 O kurde ale emocje, lepiej piszcie na pv 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 10gr za każdą emotkę. >< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 1, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Wiesz ile to roboty z takim gifem? xD Takiego jak powyżej ktoś sobie u mnie zamówił za 2$ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cozy Glass Napisano Wrzesień 1, 2018 Share Napisano Wrzesień 1, 2018 Ale mi chodzi bez animacji i takie małe jak na emotikony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się