Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 -Aua, chyba znowu ktoś mi dodał czegoś do soku dyniowego, mierne żarty.- mruknąłem, wolałem grać, zamiast mówić, że jestem z innej rzeczywistości. Dobrze znałem to miejsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - A więc chodź. - Zaprowadziłem go do hangaru którego pilnowało kilku ludzi i kucyków. Widać było że to co jest w środku jest istotne. Nagle ukazało się nam coś wielkiego, lecz pszysłonięte płachtą. - Powiedz, czy domyślasz się co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 - Jesteś uczniem, tak? Nie widziałam cię wcześniej. Zresztą. Do Skrzydła Szpitalnego, w tej chwili! Z którego jesteś domu? Wypadałoby odjąć punkty, w końcu już dawno po północy - zaćwierkała obrzydliwie słodkim głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) -Hmm gdybym miał zgadywać. Stawiałbym na jakąś nowoczesną broń lub coś w tym guście. Edytowano Marzec 22, 2014 przez Magus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 -Jestem z Gryffindor.- odpowiedziałem spokojnie ze spokojem na ustach, choć z głębi serca nie cierpiałem tej jędzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Odsłonić! - Kilku ludzi odsłoniło płachtę i oczom ukazała się ogromna bomba z napisem GP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Byłem w szoku. Pierwszy raz widziałem coś takiego -Co to jest? Nowy rodzaj bomby biologiczne czy jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) - Oh, no tak, oczywiście - po chwili zastanowienia dodała. - W sumie nie musisz iść do Skrzydła Szpitalnego. Nie sądzę, by to co ci dosypali było szczególnie groźne. Gryffindor traci dwadzieścia punktów. I jazda do dormitorium - potem bez słowa odeszła. (Śpisz w dormitorium z Potter'em. Tam było kiedyś o jakimś składanym łóżku, czy co w Czarze. Chyba Ron o tym mówił... ale jeszcze nie opisuj jak idziesz spać. Nikt cię tu oczywiście nie zna. Ten... jak już pójdziesz spać(Jeszcze nie idź, lataj do dormitorium) to ja już polecę i dokończymy jutro) Edytowano Marzec 22, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Kiedy wyprodukowali gaz który zabijał kucyki, musiałem interweniować. Dlatego wznowiłem projekt GP. Gaz Ponyfikujący. Działa na takiej samej zasadzie co eliksir. Może być użyty jedynie w ostateczności. Nikt oprucz wtajemniczonych o nim nie wie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 -Michael wiesz, że jestem za tobą i popieram wszystko, co robisz. Ale jeśli to zostanie użyte możesz wywołać nową wojnę światową, w którą Equestria z pewnością zostanie wplątana. Nawet na tym psychopatycznym zakonie strach użyć takiej broni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Zacząłem iść w kierunku ruchomych schodów. Nie miałem pojęcia, jak się tu dostałem, ale miałem nadzieję, że stąd szybko odejdę. Lubiłem co prawda Harrego Pottera, ale nie chciałem się znaleźć w jego świecie. (a hasło do grubej damy? i co z książkami do nauczania się magii oraz różdżką? sam mam to sobie wymyślić?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 (Nie. Radź sobie. Nikt cię tu nie zna. Umbrydża uznała, że skoro jesteś uczniem, to masz wszystko, w końcu środek roku. Uznajmy, że weszłeś do dormitorium. Nie masz książek, tak, czy siak czea będzie iść na dywanik do Dumbledore'a(jeszcze jest w szkole). Już jutro wszyscy będą wiedzieli, że jesteś przybyszem z innego wymiaru. Będziesz sławny jak Potter ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Usiadłem w fotelu przy ognisku w dormitorium Gryffindoru. Na szczęście hasło, które pamiętałem z książki było dobre. Głowa mnie jeszcze bolała, ale przechodziło mi powoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Usłyszałeś kroki na schodach. - Kim jesteś? - dopadło do ciebie pytanie, a dokładnie potem stanęła przed tobą Hermiona Granger w szlafroku. Wzięła jedną z książek na temat Numerologii leżących na stole i spojrzała na niego pytająco. - Nie widziałam cię tu wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Istnieje jedynie ten egzentlarz. Nie użyłbym tego, bez wyraźnego powodu. Mysiałem jakoś zareagować na ten wirus. Nikt nie może się o tym dowiedzieć. Jest jeszcze inna rzecz. - Zaprowadziłem go pod zamknięty hangar. - Pszyszła nie dawno. Kazałem zbudować to w Japonii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 -W Japonii? To musi być jakieś cudo nowoczesnej technologi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Odwróciłem się i spojrzałem na Hermionę. Uśmiechnąłem się i powiedziałem: -Nie mogłaś widzieć, nie jestem zbyt tutejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - Zgadza się. To rewolucyjna technologia. - Hangar zaczął się powoli otwierać, ukazując ogromną maszynę. - Przedstawiam ci Chrysalis! W hangarze było to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Hermiona sprawiała wrażenie jakby nagle odechciało jej się spać. - A więc skąd jesteś? - usiadła na jednym z czerwonych foteli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 Wzdrygnąłem się na dźwięk nazwy maszyny od razu przypomniała mi się obrzydliwa królowa robali. -Niesamowite Japonia zawsze potrafiła mnie zaskakiwać. Założę się, że to musi mieć niesamowite zastosowanie militarne. Naprawdę mnie zadziwiasz Michael jesteś dobry przywódcą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - To dopiero początek atrakcji. - Nacisnąłem przycisk na specjalnym pilocie. Maszyna wzleciała w powietrze. - Stan aktywny. Ocena zagrożenia równa 0 %. Stan zleconych operacji równy zero. Dwie istoty żywe, stan zagrożenia ze strony jednostki biologicznej zerowy. Skan potwierdzony. Michael. Powrót do stanu nieaktywnego. - Powiedziała maszyna, dziewczencym głosem po czym opadła na ziemię. - Działa z nowym modułem AI (sztuczna inteligencja) i nie jest jedynym takim urządzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 -Z stąd i jednocześnie nie stąd, Hermiono.- odrzekłem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 (edytowany) Hermiona przechyliła głowę w zamyśleniu. - Jestem ciekawa dlaczego znasz moje imię - nachyliła się lekko do przodu. - albo jesteś podróżnikiem w czasie, albo nowym uczniem, który usłyszał o mnie a teraz robi sobie głupie żarty - zmarszczyła trochę brwi. ((do jutra)) Edytowano Marzec 22, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 -Sztuczna inteligencja?! Nieźle jestem pod wrażeniem ile masz egzemplarzy tego cuda czy to dopiero prototyp? Z taką bronią nie tak łatwo będzie nas pokonać i jakie jeszcze urządzenia z takim oprogramowaniem masz na myśli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 22, 2014 Share Napisano Marzec 22, 2014 - To akurat prototyp. W budowie jest za to jeszcze 2 urządzenia z modułem AI. Jest także jedno już zbudowane, lecz w Japonii. Jest zbyt ważne by to tu przetransportować. Niedługo dotrze do nas model PUPA. (czyt: piupa) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts