Sosna Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Witajcie!Ogłaszam nabór na oficjalnego pomocnika Wonderbolts!Ogłaszam go z tego względu, że nie wiem kiedy wróci Aretra i znudziło mi się prowadzenie działu w samotności.Jeśli uważasz, że jesteś w stanie pomóc w prowadzeniu działu, masz na tyle chęci by to robić i masz na tyle siły by to zrobić, nie czekaj! Zgłoś się! Wonderbolts Needs Your Help! Wszelkie zgłoszenia na to jakże zaszczytne stanowisko proszę pisać w tym temacie.Rekrutacja będzie składała się z kilku etapów, w tym dwóch zależnych od uczestników i jednego zależnego tylko ode mnie, czyli:I etap to zgłoszenie się w tym temacieII-gi etap to odpowiedzenie na kilka pytań, które wymyślę, a III-ci etap to moje filozoficzne przemyślenia, na temat tego, które podanie jest najlepsze.Wymagania:- Umiejętność pisania poprawną polszczyzną w stopniu co najmniej dobrym-Umiejętność wymyślenia zabawy, która polega na czymś więcej niż tylko proste przydziel użytkownikowi x, rzecz y- Ogólna ciekawość świata i otwartość umysłuProfity płynące z bycia oficjalnym pomocnikiem Wonderbolts:- posiadanie fajnego i wyróżniającego awardu, świadczącego o tym, że jest się pomocnikiem Wonderbolts- możliwość osobistego obgadania ze mną nowych zabaw dyskusji itp,- włożenie istotnego wkładu w życie działu,- zyskanie szacunku w moich oczach tak więc życzę powodzenia i zapraszam do pomocy. Enjoy! Link do komentarza
Kacpi Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 (edytowany) Ja się chętnie zgłoszę Edytowano Marzec 5, 2014 przez Kacpi01_PL Link do komentarza
Sosna Napisano Marzec 4, 2014 Autor Share Napisano Marzec 4, 2014 Przyszedł mi do głowy pewien pomysł, co do rekrutacji... po za tym co napisałem w pierwszym poście, życzę sobie byście się wykazali... po pierwsze tym, że umiecie się rozpisać na więcej niż jedno, góra dwa zdania w tym celu zapraszam do tematów w dziale, które wymagają więcej niż napisania jednego wyrazu/ zdania, czyli w dyskusjach rozmaitych i np w tej:http://mlppolska.pl/watek/9293-zabawa-wymy%C5%9Bl-akrobacj%C4%99-lotnicz%C4%85/ zabawie a po drugie aktywnością w dziale, gdyż trzeba go rozruszać trochę. Link do komentarza
Sowenia Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 W sumie ja bym się chętnie zgłosiła :3 Nowi też mają szansę? Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Mają i to takie same jak reszta. Wiem to, ponieważ moim przeciwnikiem w konfrontacji na opiekuna Octavii, był świerzak, więc próbuj. (Przepraszam jeśli offtopuje) Link do komentarza
Estelle Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Zgłaszam się specjalnie dla Sosenki. Link do komentarza
Alekseł Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Ja również się zgłaszam Link do komentarza
Sosna Napisano Marzec 5, 2014 Autor Share Napisano Marzec 5, 2014 Mały updacik na zgłoszenia czekam równo tydzień począwszy od dnia dzisiejszego. Po tym terminie Nabór zostanie zamknięty i ogłoszone zostaną pytania, na które trzeba odpowiedzieć. Żadne z pytań nie może zostać pominięte przez nikogo. Link do komentarza
Kruczek Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Po długich walkach z samym sobą (nie pytajcie kto wygrał) i po paru butelkach wody mineralnej postanowiłem to tutaj napisać: Zgłaszam się, drogi Drzewokoleżko. Dzielnie postaram się zepchnąć truchło Aretry żeby zająć jej miejsce na tronie. ~ Sosna Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 Po dość krótkim zastanowieniu zgłaszam się. Chociaż nie liczę na wygraną. Link do komentarza
kosiara120 Napisano Marzec 5, 2014 Share Napisano Marzec 5, 2014 No nie wierze, Aretra znikła?! Chętnie bym się zgłosiła, ale z Cass i Krukiem nie mam szans ;_; Ale co mi tam warto spróbować Aretra nie zniknęła, tylko wzięła wolne na jakiś czas~ Sosna 1 Link do komentarza
Selejdii Napisano Marzec 6, 2014 Share Napisano Marzec 6, 2014 Ja się zgłoszę. Lubię Wonderbolts. Są epic niczym Nightmare Moon Link do komentarza
Hoshidesu Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Zgłaszam swoją kandydaturę, Wonderbolts są niczym F1 u nas, szybcy i piękni. Link do komentarza
Lisica Napisano Marzec 7, 2014 Share Napisano Marzec 7, 2014 Z wielką chcią się zgłaszam. Zajęcie nieco ważniejszej pozycji podejście number two. Link do komentarza
AppleDash Napisano Marzec 9, 2014 Share Napisano Marzec 9, 2014 Uuuu *.* Jakie fajne stanowisko. Zgłaszam się. Mam nadzieję, że mi się uda ( chociaż nie mam szans ). Nadzieja matką głupich, ale każdą matkę trzeba szanować ( jak to mawiał mój nauczyciel ;3 ) Link do komentarza
Sosna Napisano Marzec 11, 2014 Autor Share Napisano Marzec 11, 2014 Kolejna aktualizacja tym razem o zamknięciu naboru na pomocnika, z powodu otwarcia naboru na avatara Spitfire po więcej informacji zapraszam tu: http://mlppolska.pl/watek/4426-informacje-dzia%C5%82owe/#entry481583 Link do komentarza
Sosna Napisano Marzec 22, 2014 Autor Share Napisano Marzec 22, 2014 Temat zamykam i przenoszę do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts