kosiara120 Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Lubisz mufinki z malinami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korbiniak09 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 A co z Raindrops? Przyjaźnicie się jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kikuo Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Na dobry początek daje Derpy olbrzymiego Muffina . 1. Co oznacza twój znaczek ? 2. Czy masz zwierzaka ? 3.Czy lubisz jabłka ? 4. Smakowała ci Muffinka którą ci dałam ? 5. Pójdziesz ze mną upiec więcej olbrzymich Muffinów. :muffin: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerP Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) Cześć Wam. Wiem, że nie było mnie strasznie długo, ale praktycznie nie miałem czasu na forum, ani na cokolwiek innego. Chciałem was przeprosić, że ostatni post był 8 grudnia 2012... Strasznie zaniedbałem ten temat i Derpy. Jest mi źle z tego powodu. To będzie chyba ostatnie Q&A prowadzone przeze mnie. Dobra teraz czas na Ciebie Derpy -Cześć Derpy jak się czujesz po tak długiej przerwie? Wiesz, że nazbierało się sporo pytań i czas na nie odpowiedzieć?-CZEŚĆ DERP! Jesteś największym leniem tego świata! Czemu niebyło Cie pół roku? -Hmm... Byłem bardzo zajęty i jakoś nie chciałem swojego wolnego czasu poświęcać Tobie bo miałem go mało. To Derpy jak się czujesz?-Czuję się dobrze. Już myślałam, że nie wrócisz. -No a jednak wróciłem. Za to wszystko trzymaj Muffinki.-Dziękuję. -Zabieramy się za pytania?-TAK. ILE MOŻNA CZEKAĆ? -Na początek mamy sporo pytań od Tęczowej Mgiełki. Co cię tak zaintrygowało w tej lampie z lawą?http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=obdLhRTfDFo - LAWA. ONA JEST TAKA FAJNA. Ona tam tak fajnie pływa i w górę i w dół. Bez obaw! Póki ja tu jestem temat nie umrze! Mam bardzo długą listę pytań! Dlaczego w trzecim sezonie nie pojawiłaś się ani razu? Czy ta jedna co siedziała w kinie z Doktorem w odcinku "One bad apple" to była jego nowa asystentka? -Nie pojawiłam się bo miałam wakacje. To nie jest jego asystentka. CHYBA, ŻE O CZYMŚ NIE WIEM. Jaką rolę odgrywałaś w przedstawieniu na Hearts Warming Ave? (Nie chodzi mi o to jaką postać tylko czy byłaś scenografką czy np. aktorką.) -Byłam scenografką. Co działo się w twoim otoczeni podczas ataku Discorda? Może Muffinki zaczęły latać? -Był deszcz. http://th05.deviantart.net/fs71/PRE/f/2011/261/0/d/it__s_raining_muffins_by_ak71-d4a8djz.png Witam! na dobry początek. Pytanie 1. Wiesz może, gdzie dostać dobre muffiny na terenie Lublina? Pytanie numer b. Jak dużo listów masz zwykle do rozniesienia w takiej mieścinie, jak Ponyville? Pomijając wszelakie reklamy, ulotki i rachunki, rzecz jasna. I literka 3. Twilight korzysta z usług waszej poczty na co dzień, czy tylko wtedy, gdy wysyła paczkę? W końcu ma smoka. Bonus - pytanie 3a. Nie martwisz się, że w przyszłości SmokoNet wygryzie tradycyjną pocztę i pozbawi cię pracy? CZEŚĆ! Dziękuję. Ojej Lublin? DEERRRRRP wiesz gdzie można dostać dobre muffiny w Lublinie? -Nie wiem. Czemu miałbym wiedzieć?-Nooo boooo mówiłeeeś, żeeee masz taaam rooodzinę i częstoo taaam jeeesteeeeś. -No to prawda, ale ja tam nie chodzę nigdzie. Niestety nie pomogę.-Jeżeli chodzi o listy to sporo ich jest.Twilight wysyła i listy i paczki. Spike pomaga jej chyba tylko przy listach do księżniczki.Nie, nie martwie się o to. Nie znam nikogo oprócz Twilight kto może mieć smoka. O wielka,wspaniała i epicka Derpy bądź szczęśliwa i miej muffinki w dostatku. A teraz pytanie-jak się poczułaś kiedy ci powiedzieli że stałaś się super mega ekstra ultra gwiazdą ? -Zdziwiłam się bo nie zrobiłam w sumie nic przez co mogłabym być gwiazdą. Jak zdobyłaś CM? Co sądzisz o RD? -Bawiłam się długo bańkami i zaczęłam robić z nimi różne sztuczki. Lubie ją. Często razem latamy i się bawimy. Boże... nareszcie możemy pogadać... tak się cieszę... ;p. Powiedz proszę coś o twojej największej sympatii. Kto to jest? (może ja ? ;p) -Też się cieszę. Moją największo sympatią są . Po nich jes Dr. Whooves, ale cicho. Jak to jest mieć takie oczy? Widzisz normalnie? -Nie wiem jak widzą inne kucyki, albo Wy ludzie. Nie przeszkadzają mi moje oczy. Dreppy czy jak byłaś w szkole to inne kucyki ci dokuczały z powodu twoich oczu? A teraz pytanie do drep NIE czytaj tego freppy ok ? No dobra, czy to prawda że lecisz na dreppy ??? Łapcie... cokolwiek to jest to dla was ^_^ -Niektóre się ze mnie śmiały i przez to było mi bardzo smutno. Ale zawsze był jakiś kucyk, który mnie pocieszał. -Okej z moim mózgiem było ciężko rozszyfrować o co chodzi w Twoim pytaniu . Więc, nie lecę na Derpy. D: Ona jest tylko moją przyjaciółką. I dzięki za słodkości ;3 Witam Derpy. Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Czy posiadanie zeza jest uciążliwe a jeśli tak to jak sobie z tym radzisz? -Cześć GreenWave! Życie u mnie dobrze i wszystko też dobrze. Aż tak badzo uciążłiwe nie jest. Czasami tylko jakieś dziwne kucyki mi dokuczają, ale nie zwracam na nie uwagi. Czemu nie odpowiadasz... Czy już nas nie kochasz??? :rZSQM: :rZSQM: :rZSQM: :rZSQM: :rZSQM: :rZSQM: -Nie odpowiadałam bo nikt nie zastąpił DerP'a. I KOCHAM WAS MOJE MUFFINKI. Derpy, mam do ciebie dwa pytanka: -czy zez pomaga ci w granie w pokera ? -czemu lubisz akurat muffiny? -Trochę pomaga. http://i.imgur.com/6VJKI.jpgJuż gdzieś kiedyś to mówiłam. Są dla mnie najsmaczniejsze na świecie. Kto jest twoim największym przyjacielem? -Raindrops. Hej Derpy Hooves, powiedz proszę jak to jest pracować jako pegaz listonosz? -HEEJ CELESTOR. Już Ci mówię. Jest to bardzo fajne zajęcie. Cały czas na świeżym powietrzu i sobie latam i jest fajnie i spotykam nowe miłe kucyki i fajnie jest. Heej Derpy! No i cześć DerP, na początek łapajcie muffy *ociera czoło z potu* Wreszcie! Po latach pracy ukończyłem.... Działo Muffinowe! Derpy, chciałabyś takie działo? Mogłabyś zab....ekhmhm... dzielić się z innymi muffinami w szybszy sposób P.S. Ma wbudowany GPS i system namierzania więc możesz mieć pewność, że KAŻDY dostanie SWOJEGO MUFFINA No to może ja to wytestuję * namierza DerP'iego (Tu gdzieś leży DerP..) -Hej MrPasztet. DZIĘKI ZA MUFFINYYYY. - Cześć! Też dziękuję -Dź.. Dź... Cccoo? Działo MUFFINOWE? To najlepszy wynalazek ludzi! Chciałabym mieć coś takiego. -No to musi być coś. EJ! CO TY Z TYM ROBISZ? NIEEEEEE!-Ale duża góra muffinów! . Chwila.. Derp gdzie jesteś? Nieważne. Aaaaaaa! Ta góra się ruszaaa! GÓRA OŻYŁA! RAUTNKUU! -Derpy! DERPYYYYY!-TA GÓRA MÓWI! POMOCY! -Derpy pomóż!-Dderp? O nie MrPasztet twoje działo strzela muffinowymi potworami i ten potwór zjadł Derpa! -Derpyy! To nie potwór! Pomóż mi. Muffiny mnie przygniotły!-D.. Dd.. Dobrze.. *jakiś czas później* -Myślałem, że nasz powrót będzie spokojny, a tu nagle dostaję z muffinowego działa.-Przynajmniej się najedliśmy. -W sumie prawda. Wielkie dzięki za muffiny. Kochana Derpy mam do ciebie bardzo ważne pytania: 1. Mój chomik bardzo lubi muffinki, a weterynarz mówi, że to go zabije co zrobić? 2. Czy lubisz bańki mydlane? 3. Czy wierzysz w czekoladowe chmurki spełniające życzenia? 4. Jakie jest twoje najnajwiększe marzenie? 5. Mogę je w jakiś sposób spełnić? 6. Wybierzemy się na muffinki? To wszystko z góry dziękuję za odpowiedź i wiedz, że dla mnie to ty zawsze jesteś najlepszym kucem 1. Bzduuraa. Muffinki nie mogą krzywdzić.http://4.bp.blogspot.com/_2izZZNOLGzs/SZZ48QQaiMI/AAAAAAAAB2s/kSpTaKMt19k/s400/Unlucky-sm2.jpg -Okej to było dziwne..2. UWIELBIAM 3. Serio istnieją takie? Pierwszy raz o nich słyszę! 4. ABY WSZYSTKO ZMIENIŁO SIĘ W MUFFINY 5. Nie wiem. 6. Chętnie! Dziękuję. To bardzo miłe. witaj Droga Derpy! Na start powiem że za każdą mi udzieloną odpowiedź dostaniesz a więc: I.Co myślisz o Doktorze? II.Potrafisz grać na jakimkolwiek instrumencie? III.Czy posiadasz jakiś instrument muzyczny? (wyrzeźbiony z muffinek? ) IV.Co się tam stało? Derpy w skrzynce.jpg V.co myślisz o tej piosence: http://www.youtube.com/watch?v=dDgk2YMzGpY oraz o Octavi jako ninja? :not_sure: Octawia-ninja.jpg Pytanie bonusowe (taca ): VI.Lubisz skarpetki? No i to na tyle. PS.:Te twoje oczy są strasznie słodkie, że oderwać wzroku niemożna -CZEEŚĆ! Uuu muffiny za odpowiedzi. 1 Bardzo go lubie i jest fajny. 2. http://derpicdn.net/media/W1siZiIsIjIwMTMvMDQvMDcvMDBfNTVfMjJfNDk5XzI5MDM3N19fVU5PUFRfX3NhZmVfZGVycHlfaG9vdmVzX3NvbG9fcmVjb2xvcl9hcnRpc3RfbWlja2V5bW9uc3Rlcl9ndWl0YXJfaW5zdHJ1bWVudF9hcnRpc3RfcmV4NDIucG5nIl1d/290377__safe_solo_derpy%2Bhooves_recolor_guitar_artist-colon-mickeymonster_instrument_artist-colon-rex42.png3. Nie. 4. Noooo.... Leciałam do skrzynki i zobaczyłam muchę, a później byłam w skrzynce. 5. Jest bardzo... Fajna. Nie sądziłam, że Octavia może być ninja. SKARRRRPETKIIII SĄĄĄĄĄ FAJNE. -A ja tam nie widzę nic fajnego w skarpetkach. Derpy wybierzemy się na muffinki? -Chętnie. Witaj Derpy. Mam kilka pytań. 1. Lecim na Szczecin? 2. Czy Diamond Tiara i Silver Spoon dokuczają Ci z powodu zeza i niezdarności? (jeśli tak, to ześlę je do Czarnobyla xD) 3. Byłaś kiedyś w Khorinis albo w Wyzimie? 3a. A jeśli tak to widziałaś Bezimiennego albo Geralta z Rivii? 4. Lubisz Fluttershy? 5. Wiesz, gdzie można nabyć w Szczecinie muffinki? 6. Czy mogłabyś wysłać mi pod mój dom P90 i trochę C4? -Cześć. 1. Okej. 2. To bardzo złe kucyki, one dokuczają każdemu. 3. Nie. 4 Tak. 5. Niestety nie. 6. Nie współpracuję z waszą pocztą. Witam Jak życie co u Ciebie? Pytanie: Dla czego nie nosisz okularów? -Cześć! Dobrze, a okularów nie potrzebuję. Witaj Derpy! Czy to prawda że zadurzyłaś się w doktorze Whooves? -CICHOOO! Dlaczego tak dziwnie latasz? - Ja dziwnie? Czy jest coś co zmieniłabyś w dzisiejszym świecie? -Wielkość muffinów. Witaj Derpy. Wszyscy wiemy że zakochałaś się w Doktorze. Dla tego pytam : Czy powiedziałaś mu co do niego czujesz? I sorry że piszę w komętażu ale nje wjem gdzie się dodaje Pytania pomożesz? -Nie zakochałaaam. CICHOOOO! 1.Jak ty to robisz że jesteś taka epicka ? 2. próbowałaś tego nowego przepisu na mufinki z niespodzianką z książki kucharskiej Bear'a Grylls'a ? 1. 2. Nie, ale spróbujemy razem z Derpem! -E? Okej. Derp czy to prawda że twoje muffinki są najlepsze. o i jeszcze to Dlaczego Hasbro odebrało nam najlepszego kucyka for ever. -Wątpie w to aby były najlepsze. Mogą być dobre,ale nie najlepsze. Hasbro jest złem. Wiesz, że jestem Twoją fanką ? -Teraz wiem. Byłaś na koronacji Twilight? Czy Dinky Doo to Twoja córka? -Tak i tak. Lubisz mufinki z malinami? -Lubie wszystkie. A co z Raindrops? Przyjaźnicie się jeszcze? -Tak, przyjaźnimy się. Na dobry początek daje Derpy olbrzymiego Muffina . 1. Co oznacza twój znaczek ? 2. Czy masz zwierzaka ? 3.Czy lubisz jabłka ? 4. Smakowała ci Muffinka którą ci dałam ? 5. Pójdziesz ze mną upiec więcej olbrzymich Muffinów. -DZIĘĘĘĘKI! 1. Bańki mydlane. 2. Nie. 3.Lubię. 4. TAAAAK 5. TAAK! TAK! -To wszystkie pytania Derpy. Dobranoc.-Dobranoc. (Przepraszam, ale musiałem wyciąć większoć emotek) Edytowano Lipiec 1, 2013 przez DerP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunaris Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Glaczego tak mało Cię było w Equestria Girls? Jakie planety i czasy odwiedziłaś Doktorem? Możesz je wymienić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Hej Derupi ! Co myślisz o frytkach,takich z ketchupem !? Chciałabyś wyglądać jak Rainbow Dash ? ( Oczywiście jesteś prześliczna więc co to za pytanie...Chodzi głównie o tęczową grzywę ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxxManiaKxxx Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 (edytowany) Derp czy to prawda że twoje muffinki są najlepsze. o i jeszcze to Dlaczego Hasbro odebrało nam najlepszego kucyka for ever. Derpy była w Equestria Girls! Podczas śpiewania piosenki zachęcającej do głosowania na Twi, szła sobie obok stołow przez jakąś 1 sek. ! 1. Jakie mufinki lubisz najbardziej? 2. Dlaczego jest tylko jedna emotka z Doktorem? : ( 3. A teraz Cię pomęczę. Wyobraź sobie Doktora w uwodzicielskiej pozycji na szczycie ogromnej muffinki szepczącego: Derpy... moja mała muffinko, Derpy... Edytowano Lipiec 6, 2013 przez xxxManiaKxxx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Derpy mam kilka pytań ale teraz dam Tobie muffinki :muffin: x555 1.Jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki ? 2.Czym się odżywiasz? Proszę tylko nie samymi muffinkami Edytowano Lipiec 18, 2013 przez Diablo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 (edytowany) Droga Derpy,super że byłaś na ślubie Cadance i Shining Armor'a,ale zawsze mnie ciekawiło kto, i jak myślisz....dlaczego cię zaprosił ? Czy przyszłaś z doktorem ? :3 Edytowano Lipiec 14, 2013 przez Tamara 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riri007 Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 czy w twoim życiu pojawiła się nowa miłość??? może jakiś przystojny ogierek??? taki jak np. dr Whooves co??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Dobra długo już Was nie było. Mam pytanie 1.Co byś zrobiła gdyby cała Equestria zamieniła się w wielką muffinkę a kucyki by się zmieniły w gadające muffinki (oprócz Ciebie)? Dobra długo już Was nie było. Mam pytanie 1.Co byś zrobiła gdyby cała Equestria zamieniła się w wielką muffinkę a kucyki by się zmieniły w gadające muffinki (oprócz Ciebie)? P.S daje :muffin: :muffin: :muffin: oraz oś dla DerPa :cydr: Edytowano Lipiec 18, 2013 przez Diablo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablo Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 Derpy była w Equestria Girls! Podczas śpiewania piosenki zachęcającej do głosowania na Twi, szła sobie obok stołow przez jakąś 1 sek. ! 1. Jakie mufinki lubisz najbardziej? 2. Dlaczego jest tylko jedna emotka z Doktorem? : ( 3. A teraz Cię pomęczę. Wyobraź sobie Doktora w uwodzicielskiej pozycji na szczycie ogromnej muffinki szepczącego: Derpy... moja mała muffinko, Derpy... 2 pytanie raczej nie skierowałeś do Derpy :>Żebym ja ciebie nie pomęczył bo jak pomęcze to ci się tego męczenia Derpy odechce I nie waz się na 2 raz męczyć Derpy bo jak nie to uhuhuh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Lipiec 18, 2013 Share Napisano Lipiec 18, 2013 masz na imie jendżej ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 lovestruck-derpy.tumblr.com ten blog to tak na serio ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Jak myślisz,gdybyś zamiast pegazem,była zwykłym kucem,co by się zmieniło w twoim życiu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Derpy,czy odpowiesz na nasze pytania ? Czekamy z niecierpliwością ;_: //Sry za post pod postem,ale temat kwiczy...// Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Boom Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Droga Derpy. skręciłem sobie nogę i mam ograniczone możliwości ruchu. Pocieszysz mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabusia124 Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Witaj Derpy!!!mam do ciebie kilka pytań 1.jak się urodziłaś to miałaś już zeza? 2.gdybyś miała wybrać po między Doctorem a muffinką to co byś wybrała? 3.Jak poznałaś Doctora? i to wszystko pa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysalis Moon Napisano Listopad 12, 2013 Share Napisano Listopad 12, 2013 Mam do ciebie kilka pytań: 1. Czy jest cos na świecie ważniejszego niż muffinki? (raczej nie) 2. Kogo lubisz najbardziej? 3. Czemu jesteś sweet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruszofa_muffinka Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 A ja mam jedno pytanie Czemu nie odpowiadasz?:c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Temat już istnieje w dziale Derpy. Ale ponieważ ten był pierwszy, zadam kilka pytań. - Lubisz Daring Do? - Ile rodzai muffinków znasz? wymień je! -Jesz tylko babeczki na śniadanie? - Masz zwierzaka? - Hug? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 User najzwyczajniej w świecie porzucił konto wraz z zapytajką. Przenieście ten temat do działu Derpy, albo do archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 14, 2013 Share Napisano Grudzień 14, 2013 Raczej archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Temat porzucony przez autora. Zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts