Adamsowie Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Witam wszystkich broniesów i pegasisters.Jest mi niezmiernie miło że mogę wstąpić do tego cudownego fandomu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Może coś więcej o sobie? Imię, wiek, ulubiony kucyk, cokolwiek? :3 Lubisz rysie i/ lub kapibary? Masz jakieś zwierzę? Baw się dobrze. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Dokładnie. Napisz coś więcej. Zazwyczaj wspomagamy pytaniami, ale od siebie też coś możesz więcej wyciągnąć. W każdym razie witaj i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsowie Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 Może coś więcej o sobie? Imię, wiek, ulubiony kucyk, cokolwiek? :3 Lubisz rysie i/ lub kapibary? Masz jakieś zwierzę? Baw się dobrze. ^^ Adam, 18 lat, Rainbow Dash+Scootaloo+Derpy, lubię rysie i kapibary, mam psa i rybki, dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze ! Ulubiony film? Elfy czy ludzie? Ulubione zwierzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 My się już znamy, ale i tak Cię przywitam. Tym razem oficjalnie Tu masz swój cydr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Jak kolega wyżej ale ja przyniosłem co innego: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsowie Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze ! Ulubiony film? Elfy czy ludzie? Ulubione zwierzę? 1.dzięki 2.My Little Pony Friendship Is Magic 3.myślę że elfy 4.Wiadomo że kucyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Siemeczka ! Masz ulubionego puszystego lub nie zwierzaczka ? (oprócz pony) Lubisz zwierzaczki ? Masz pieska, kotka, rybkę czy może osiołka ? A może jakieś inne pupilki ? ulubiony kolor ? Grywasz w coś ?....W co!? Miłego dzionka życzę i powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsowie Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 Siemeczka ! Masz ulubionego puszystego lub nie zwierzaczka ? (oprócz pony) Lubisz zwierzaczki ? Masz pieska, kotka, rybkę czy może osiołka ? A może jakieś inne pupilki ? ulubiony kolor ? Grywasz w coś ?....W co!? Miłego dzionka życzę i powodzenia! 1.tak i jest nim gryf Gilda 2.lubię w 100% 3.piesek i rybki 4.czerwień 5.MLP Fighting is magic 6 dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Witaj i baw się dobrze . Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Żeby nie być mainstreamowym, zadam kilka oryginalnych pytań. 1. Jeśli 0/x to 0 I jeśli x/0 to nieskończoność A x/x to 1 To ile wynosi 0/0? 2. Dlaczego człowiek kiedyś wpadł na pomysł żeby pociągnąć to z tyłu krowy (nie byka) i wypić to, co poleci? 3. Zebry są czarne w białe paski, czarne w białe paski czy czarno-białe? 4. Jak nazwiesz jednorożca, który uzyskał skrzydła, ale stracił róg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 12, 2014 Share Napisano Marzec 12, 2014 Witaj. Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba. Skąd jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsowie Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 Witaj i baw się dobrze . Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? 1.dzięki 2.MLP Fighting is magic 3.nie obraź się ale nie 4.raczej nie mam bo mało czytam 5.młodsza kuzynka poprosiła mnie żebym z nią oglądnął bajkę i trafiło na MLP FIM Żeby nie być mainstreamowym, zadam kilka oryginalnych pytań. 1. Jeśli 0/x to 0 I jeśli x/0 to nieskończoność A x/x to 1 To ile wynosi 0/0? 2. Dlaczego człowiek kiedyś wpadł na pomysł żeby pociągnąć to z tyłu krowy (nie byka) i wypić to, co poleci? 3. Zebry są czarne w białe paski, czarne w białe paski czy czarno-białe? 4. Jak nazwiesz jednorożca, który uzyskał skrzydła, ale stracił róg? 1.0/0 jest rowne jednej nieskończonej *DEAL WITH IT* 2.mleko u krowy odkrył zoofil który chciał po prostu sie z krową "zabawić" *f**k yeah* 3.Zebry są biało czarne z szarymi detalami gdy się ubrudzi 4. jednorożeczeskrzydłamibezrogu XD Witaj. Mam nadzieję, że Ci się tu spodoba. Skąd jesteś? Dolny Śląsk-Strzegom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Hugoholic :3 Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 A kolega czemu już bana dostał? Nie wygląda to na to jakby zrobił coś złego.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 A kolega czemu już bana dostał? Nie wygląda to na to jakby zrobił coś złego.... Tia,kompletnie nie mam pojęcia czemu. Strasznie dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Tia,kompletnie nie mam pojęcia czemu. Strasznie dziwne. To już kolejna nowa osoba pod rząd, która dostała bana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 A kolega czemu już bana dostał? Nie wygląda to na to jakby zrobił coś złego.... Bo on i jego brat mają konto na jednym IP. Przynajmniej tak mi pisał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 To już kolejna nowa osoba pod rząd, która dostała bana. Pewnie ktoś dał mu bana w prezencie powitalnym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Marzec 13, 2014 Share Napisano Marzec 13, 2014 Wi... Oh... wait... Heretyk. Nie ma to jak ban na powitanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsowie Napisano Marzec 26, 2014 Autor Share Napisano Marzec 26, 2014 Witam wszystkich po długich wakacjach XD Znów moge odpowiadać na pytanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SweetAnnie Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Hej! Kiedy i jak Kucyki skradły Ci serce? Dobrej zabawy na forum!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 Jak to jest być na księżycu? Jakieś widoczki? Widziałeś innych? Co ja się pytam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsowie Napisano Marzec 27, 2014 Autor Share Napisano Marzec 27, 2014 Hej! Kiedy i jak Kucyki skradły Ci serce? Dobrej zabawy na forum!! ze trzy lata temu dzięki mojej kuzynce która chciała bym z nią pooglądał Jak to jest być na księżycu? Jakieś widoczki? Widziałeś innych? Co ja się pytam? 1.fajnie się biega ale lepiej skakać. 2.widać wiele gwiazd. 3.tak. małe zielone kucyki. 4.o bardzo istotne sprawy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 No,witaj,dużo czasu minęło,no cóż. Miłej zabawy na forum,to chyba wszystko ode mnie jak na teraz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się