MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Jakie to życie bez uczuć ?-Podniosła wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Cóż... Jak spadłem przez pierwsze czterysta lat czułem. Dość sporo, ale po pewnym czasie przestałem, jeżeli miałbym powiedzieć w porównaniu do czasów obecnych to przerażające. Zabijasz, niszczysz, każesz ludziom uciekać by niby przetrwali mimo wszystko ich zabijasz... i nic... tylko pustka... Nie ma strachu i nie ma szczęścia... To był najgorszy okres w moim życiu. Koło 1960 wróciłem do piekła. Na ziemie przybyłem ponownie niedawno, ale jedno wiem na pewno. Teraz czuje i ciesze się z tego...- powiedział ze smutkiem. - A dzięki tobie poznaje emocje których nie znałem... - dodał już weselej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Cieszę się.-uśmiechnęła się.-Pamiętam kiedy się poznaliśmy, nie pomyślałabym, że ktoś może się tak zmienić. I to jeszcze dzięki seryjnej morderczyni.-Zaśmiała się cicho.Spojrzała mu w oczy-Oboje się od siebie uczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Zmieniłaś mnie... i cieszę się z tego. - uśmiechnął się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 23, 2014 Autor Share Napisano Marzec 23, 2014 -Dobrze jest czasem szczerze porozmawiać.-Uśmiech. Kat wstała i założyła szpilki. Wyszła do garażu i po chwili wróciła z włócznią.-Może się przydać.-Wyciągnęła z kieszeni płaszcza pistolet.-Naładowany na małe metalowe kołki. Trochę go osłabią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 - Cóż. Rozmawiało mi się z tobą lepiej niż z kimkolwiek... Ja będę działał po staremu. Jak na wyprawach krzyżowych... - powiedział i uśmiechnął się lekko. - W sumie to która godzina? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 -Pistolet jest dla mnie. Też muszę się czymś bronić-Uśmiechnęła się. Wyjęła z kieszeni telefon.-17.23.-Poinformowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Mhm. To co robimy? Bo chyba trochę za wcześnie na sen. No chyba że ty chcesz iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 -Nie. Co ty na to żeby iść do kina ? Nigdy nie byłam w kinie w tym mieście. No i miło czasem pobyć normalnym.-Uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Taka jakby randka? Bardzo chętnie. - powiedział i uśmiechnął się. - A na jaki film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 -Zinterpretuj to jak chcesz.-Powiedziała z uśmiechem.-Dramat, horror ?-Zapytała. -Pocieszę cię. Nie lubię komedii romantycznych.-Zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Och, ja bym z tobą bardzo chętnie poszedł na randkę. - powiedział z uśmiechem. - A co do filmu, to może horror? Może leci Dracula VII reinkarnacja, czy coś takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 -Dobrze niech będzie randka. Może być horror.-Dodała zakładając z powrotem płaszcz i czarne obcasy.-Tym razem ja prowadzę.-Powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lee założył ramoneskę i trampki. - Me mroczne serce raduje się tym że mogę z tak piękną istotą iść na randkę. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Kat zaśmiała się.-podrywacz.-Stwierdziła wesoło.-Też cię cieszę.- Poszła po samochód do garażu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Cóż. Ja tylko stwierdzam fakty. - powiedział z uśmiechem i wychodząc z domu żeby poczekać na Kat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Kat podjechała samochodem przed dom.-Wsiadaj.-powiedziała.Szybko dojechali do najbliższego kina. Wysiadła z samochodu i zaczęła kierować się do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Lee złapał Kat pod ramię. - To na jaki film idziemy? Dracula VIII Reinkarnacja? Czy może Wilkołak XI? - zachichotał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 -Chciałabym zobaczyć, jak przedstawiają wampiry w filmach.-powiedziała nadal kierując się w stronę wejścia. Weszli do środka rozejrzała się.-To jak Dracula czy Wilkołak ?-spytała zadowolona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - No to Dracula. Idziemy po popcorn? - zapytał wesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Kat uniosła jedną brew.-Na co wampirzycy popcorn ?-zaśmiała się.-Jak ty chcesz to idź przecież mamy zachowywać pozory normalności.-Uśmiechnęła się.-Pójdę po bilety.-powiedziała i poszła do kasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - No faktycznie... - powiedział i podszedł do bufetu. Kupił sobie tylko cole. Po chwili wrócił na poprzednie miejsce. - Byle by nie było tu tego szwaba... - mruknął pod nosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Kat kupiła bilety i podeszła do Lee.-Możemy iść.-Skierowała się do sali 14.-Które miejsce ?-spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 - Ja na ogół siadam z tyłu. W końcu jestem dość wysoki. Żad 14? - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 24, 2014 Autor Share Napisano Marzec 24, 2014 Kat przytaknęła i przedostała się na miejsce. Ludzi było całkiem sporo. Jeszcze leciały reklamy.-Czuje się prawie jak człowiek.-powiedziała nieco ironicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts