Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Lee uśmiechnął się tylko tajemniczo. - I co. Myślisz że tak po prostu powiem czemu wciąż tu jestem co? Zgadnij. - powiedział tajemniczym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 -Chyba nie rozumiem..-Wiedziała, że coś przed nią ukrywa. Ale sama miała sekret i go rozumiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - W sumie to chodzi mi głównie o to że chcę zobaczyć twoje pomysły czemu tu jestem. Ale jak nie chcesz się bawić to oke. - powiedział i wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 Kat spuściła wzrok. -Mogę spróbować. Rodzina ? Stary znajomy ? Sentyment ?- zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - Nie, nie i nie. Rodzina jest tam. - wskazał na niebo. - Znajomi tam. - wskazał na ziemie. - Mam na myśli piekło... A co do sentymentów to nie miewam. Podpowiem. Znasz tę osobę... Bardzo dobrze ją znasz. - powiedział i znowu uśmiechnął się tajemniczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 Ja ?- Przystanęła i popatrzyła się na niego ze zdziwieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Lee przystanął. Odwrócił się z uśmiechem. - Niezła jesteś. - wzruszył ramionami. - Miałem nadzieje że zajmie to trochę więcej czasu ale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 -..ale ?- Nadal patrzyła zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - Co ale? Dziwi cię że demon może kogoś lubić? - zapytał lekko kpiącym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 -Nie powiedziałam tego.. Po prostu nie dokończyłeś zdania.-Odwróciła wzrok i poszła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - Lubie kończyć zdania nie intonując ich końca... To zabawne... - podszedł bliżej. - A co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 -Czasami cię nie rozumiem.. to wszystko. Skoro jesteś tu ze względu na mnie chyba powinnam się cieszyć.-Blado się uśmiechnęła.-Wyjęła telefon. -Już 17.00, jeśli chcesz idź do domu ja idę na ,,kolację".- Poszła głębiej do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Usiadłem na ławce w parku i patrzyłem na wieczorne niebo. Dodawało mi to otuchy. Wziąłem swoje MP3 i włączyłem Shake it Metro Station ( dobra piosenka, polecam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Lee przyglądał się chwile wampirzycy. Po chwili ruszył w kierunku drogi którą przybył to tego miasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Alin podokuczała chwilę jakiejś napotkanej dziewczynie, po czym udała się w stronę lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 [[Mam rozumieć, że Lee wychodzi z miasta, a nie idzie w stronę domu xdd]] Gdy już się pożywiła. Udała się w stronę domu. -HEJ WRÓCIŁAM !-krzyknęła. Ale nikt jej nie odpowiedział. Weszła na górę do sypialni, ale też go tam nie było. Sprawdzała każdy pokój. Wybiegła z domu i w jak najszybszym tempie chciała dotrzeć na ścieżkę prowadzącą do głównego wejścia do miasta. Co jeżeli odszedł ? Nie nie mógł to nie mogło się tak potoczyć-myślała. Była już na głównej drodze. Zauważyła go. Nie odszedł daleko. Wybiegła przed niego. -Nie ładnie tak uciekać bez pożegnania-powiedziała nieco sarkastycznie i ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Lee odwrócił się. - Ja nie uciekam... Zwyczajnie spacer na długi dystans... - powiedział spokojnie. - Martwiłaś się czy jak? ((W sumie w jakim kraju odbywa się akcja sesji?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 [[Hahaha ;33 Dobre pytanie ;D]] -No nie wiem. Wróciłam do domu i nikogo nie było też nie powiedziałeś gdzie idziesz, a po mieście chodzi morderca. Nie, nie martwiłam się.-Kat przewróciła oczami.-Dziwisz się, że wampirowi może na kimś zależeć ?-zapytała z przekąsem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 - Dziwię się że ktoś może martwić się o mnie tak w sumie... - powiedział spokojnie. - No no wybacz ale upadły wojownik oddziałów najpotężniejszego archanioła kontra morderca... No aż nie wiem kto by wygrał... - powiedział lekko ironicznie. Po chwili się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 Popatrzyła mu w oczy i lekko przechyliła głowę -Myślę, że dobrze jest mieć tę świadomość, że ktoś się o ciebie troszczy.- złagodniała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 -Nie wiem. Mam taką świadomość pierwszy raz... -powiedział cicho. - Ale fajnie że to akurat ty. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 Odwzajemniła uśmiech.-W takim razie czekam na ciebie w domu. Tylko proszę cię nie wpadnij na głupi pomysł ucieczki. Będę cię jutro szczególnie potrzebować -Uśmiechnęła się jeszcze raz i odeszła w drogę powrotną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Lee przyglądał się odchodzącej Kat. Po chwili ruszył dalej drogą nucą Metallica Master of Puppets. Po pewnym czasie podjechał do niego samochód z którego jakiś facet rzuci mu nową gitarę w pokrowcu. Lee przyjrzał się zawartości i ruszył do domu Kat. ((Lee zostawił przecież w domu Kat gitarę.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoonwalkersFOREVER Napisano Marzec 17, 2014 Autor Share Napisano Marzec 17, 2014 [[A no tag ;oo]] Katerina zajęła się przygotowywaniem kolacji dla Lee. Mimo tego, że nie musiała jeść pamiętała tradycyjne Bułgarskie przepisy. Właśnie robiła tzw. ,,Tutmanik" tradycyjne Bułgarskie ciasto. W sumie.. już kończyła ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Lee był już w pobliżu domu Kat. Przed zapukaniem wciągnął jeszcze powietrze. - Masło... - zapukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts