Serox Vonxatian Napisano Lipiec 4, 2015 Share Napisano Lipiec 4, 2015 (edytowany) Mam pytanie. Muszę się tutaj zapisać ponownie, jeśli ta sesja będzie zmartwychwstawać, albo coś Nie odpuszczę tobie i tej sesji, wybij to sobie z kukułki Edytowano Lipiec 4, 2015 przez Serox Vonxatian Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 4, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2015 Sam nie planuje jej odpuszczać, w przeciwnym razie tego tematu już by nie było Jak tylko ogarnę Zapowiedź, postawię stosowny temat tutaj. Powiedz mi tylko czy chcesz tą postać co miałeś i tyle ^ ^ No i daj odnośnik do niej(zacytuj siebie xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 4, 2015 Share Napisano Lipiec 4, 2015 Tak jak pisałem wcześniej też chętnie wrócę do sesji Zegar tą postać podesłać ponownie tutaj czy życzysz sobie gdzieś indziej wysłać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Lipiec 4, 2015 Share Napisano Lipiec 4, 2015 Tutaj jest moja stara karta, aż się dziwie, że były takie proste. Jednak trzy rzeczy: Pierwsze coś mi się skopało z cytowaniem i wyszło mi takie cuś w spoilerze , drugie, to jak miałeś listę postaci, to warto dodać tam twórcę tej postaci, bo patrząc na same te imiona, to nie pamiętam kto grał ^ ^, no i trzecie przydałby się temat na offtop, bo ostatnio to chyba tutaj na zapisach robiliśmy. Mała modyfikacja kosmetyczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Lipiec 4, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2015 (edytowany) Cytat morderca widzę ._.'' Ok, zrobię adekwatny temat, a jak go postawię, ten wyczyszczę. Zrobię temat z grą, jak tylko ogarnę Zapowiedź, no i oczywiście przyjmę was obu, macie na to dosłownie Vipowskie wejściówki PS: Tak, wrzuć ją tutaj, ogarnę temat to sobie poprzenoszę. Edytowano Lipiec 4, 2015 przez Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Lipiec 4, 2015 Share Napisano Lipiec 4, 2015 Imię: Eomeer Rola:Tarcza Moduł:Tok Specjalizacja: Tarczownik Obszaru Proszę zgodnie z poleceniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parabellum Edge Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 (edytowany) Serio odprawiamy rytuał wskrzeszenia z pentagramem i kozą? No ale okej. Jeśli się uda to i ja wrócę Jednak z racji praktyk będę dopiero po 18:00. Z chęcią będę kontynuował swoją postacią. Edytowano Lipiec 5, 2015 przez Parabellum Edge Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 To fajnie, że budzą się też inni gracze z poprzedniej edycji. Jest już jakieś zabezpieczenie, że serio będą gracze i można będzie ruszyć z sesją, a nie utknie na dwóch graczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Lipiec 27, 2015 Share Napisano Lipiec 27, 2015 Ja mogę grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts