Serox Vonxatian Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 (edited) Mam pytanie. Muszę się tutaj zapisać ponownie, jeśli ta sesja będzie zmartwychwstawać, albo coś Nie odpuszczę tobie i tej sesji, wybij to sobie z kukułki Edited July 4, 2015 by Serox Vonxatian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted July 4, 2015 Author Share Posted July 4, 2015 Sam nie planuje jej odpuszczać, w przeciwnym razie tego tematu już by nie było Jak tylko ogarnę Zapowiedź, postawię stosowny temat tutaj. Powiedz mi tylko czy chcesz tą postać co miałeś i tyle ^ ^ No i daj odnośnik do niej(zacytuj siebie xD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosman Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Tak jak pisałem wcześniej też chętnie wrócę do sesji Zegar tą postać podesłać ponownie tutaj czy życzysz sobie gdzieś indziej wysłać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serox Vonxatian Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Tutaj jest moja stara karta, aż się dziwie, że były takie proste. Jednak trzy rzeczy: Pierwsze coś mi się skopało z cytowaniem i wyszło mi takie cuś w spoilerze , drugie, to jak miałeś listę postaci, to warto dodać tam twórcę tej postaci, bo patrząc na same te imiona, to nie pamiętam kto grał ^ ^, no i trzecie przydałby się temat na offtop, bo ostatnio to chyba tutaj na zapisach robiliśmy. Mała modyfikacja kosmetyczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zegarmistrz Posted July 4, 2015 Author Share Posted July 4, 2015 (edited) Cytat morderca widzę ._.'' Ok, zrobię adekwatny temat, a jak go postawię, ten wyczyszczę. Zrobię temat z grą, jak tylko ogarnę Zapowiedź, no i oczywiście przyjmę was obu, macie na to dosłownie Vipowskie wejściówki PS: Tak, wrzuć ją tutaj, ogarnę temat to sobie poprzenoszę. Edited July 4, 2015 by Zegarmistrz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bosman Posted July 4, 2015 Share Posted July 4, 2015 Imię: Eomeer Rola:Tarcza Moduł:Tok Specjalizacja: Tarczownik Obszaru Proszę zgodnie z poleceniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parabellum Edge Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 (edited) Serio odprawiamy rytuał wskrzeszenia z pentagramem i kozą? No ale okej. Jeśli się uda to i ja wrócę Jednak z racji praktyk będę dopiero po 18:00. Z chęcią będę kontynuował swoją postacią. Edited July 5, 2015 by Parabellum Edge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serox Vonxatian Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 To fajnie, że budzą się też inni gracze z poprzedniej edycji. Jest już jakieś zabezpieczenie, że serio będą gracze i można będzie ruszyć z sesją, a nie utknie na dwóch graczach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Posted July 27, 2015 Share Posted July 27, 2015 Ja mogę grać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts