pepeh Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Czytałem ,że mają być w USA a patrząc na to że Mac to marka światowa więc w Polsce też powinny być na 100%. bez Happy Meala: 5zł/szt czyli jak by nie patrzeć to i tak lepiej happy meala kupić bo jest za jakieś 12zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 A nie za 3 zł ? Happy Meal kosztuje bez zabawki 7zł... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Czytałem ,że mają być w USA a patrząc na to że Mac to marka światowa więc w Polsce też powinny być na 100%.Co do tej pewności to bym nie przesadzał. Gdyby spojrzeć na zabawki dodawane w japońskich Happy Mealach to 90% z nich nigdy nie trafiło do Europy I wiadomo że rynek amerykańki jest jednak bliższy przeciętnemu Europejczykowi, ale jednak aż tak 100% pewności mieć nie można Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 A nie za 3 zł ? Happy Meal kosztuje bez zabawki 7zł... Nope - mam informacje "z pierwszej ręki" bo mój tata pracuje w MC Więc na 100% za 5zł. Z tego co kojarzę to kilka lat temu były po 3zł, albo jak coś im się długo nie sprzedaje - a wątpię, żeby kucyki się źle sprzedawały Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Podczas drugiej fali kucyków w MacDonaldzie kupiłam Fluttershy i Piknie Pie po 5zł od sztuki. Bez Happy Meala. Co do nowych zabawek: smutne, że nie ma AJ. Bardzo smutne bo chciałabym ją, no ale trudno. Przynajmniej jest Luna, Vinyl i biała Celestia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Już mniejsza z ceną - na pewno wyjdzie taniej niż od Hasbro . Mam przyjść do Maca, podejść do kasy i... poprosić o zabawkę z Happt Meala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 1, 2014 Share Napisano Kwiecień 1, 2014 Mam przyjść do Maca, podejść do kasy i... poprosić o zabawkę z Happt Meala? Dokładnie tak. Podejdziesz, powiesz, że chcesz samą zabawkę, oni zapytają o numer, podasz, zapłacisz i pójdziesz. Ja mając 18 lat chodzę czasem po happy meale i nic nie mówią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 japońskich Happy Mealach to 90% Bo Japonia ona sama mówi za siebie ile rzeczy z Japonii jej nie wyszło po za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Jak bym miał blisko to bym sobie kupił, ale nie bo mcdonalda musieli zrobić 40km od mnie :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 ja mam 20 min do maca to może zobaczę czy jest są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loomka Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 W sumie to od daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawna. Z kilka lat będzie Cena zabawki bez Happy Meala: 5zł/szt A u mnie są za 4 zł ja mam 20 min do maca to może zobaczę czy jest są. Daj znać jakby już były dostępne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 łeee u mnie nie ma ale może nie długo będą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raddeo Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Na stronie polskiego McDonalda też na razie nic o kucykach nie ma, więc nie liczyłbym, że gdziekolwiek można je już dostać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 wie ktoś od kiedy są w Amerykańskich makach? W Polsce zawsze wszystko jest z opóźnieniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeDanielosek Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 W Amerykańskich są już gdzieś od nie całych dwóch tygodni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Powiem wam, że jeśli do sierpnia się pojawią to i tak będzie duży sukces. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loomka Napisano Kwiecień 2, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2014 wie ktoś od kiedy są w Amerykańskich makach? W Polsce zawsze wszystko jest z opóźnieniem. Jak już pisałam w pierwszym poście - od 28 marca. To takie nie fair, że Polska zawsze zostaje w tyle :l Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Zawsze nie ważne z czym to i tak Polska jest 'opóźniona". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MysteriousStory Napisano Kwiecień 2, 2014 Share Napisano Kwiecień 2, 2014 Jak już pisałam w pierwszym poście - od 28 marca. To takie nie fair, że Polska zawsze zostaje w tyle :l Masz zdecydowaną racje, ale trzeba się też cieszyć, że w ogóle będą...znaczy chyba będą Bo przecież np:. Filmu EG nie dali w polskich kinach chociaż w innych krajach był, wiem że to kiepski przykład ale co zrobić taki kraj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loomka Napisano Kwiecień 3, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Zawsze nie ważne z czym to i tak Polska jest 'opóźniona". Tutaj cię muszę poprawić... i w zasadzie siebie też, bo jednak nie zawsze xD Teraz mi się przypomniało, że jak było wydawane Tamagotchi Friends to Polska dostała je wcześniej niż Stany Innych przykładów nie znam, no ale zawsze coś! Masz zdecydowaną racje, ale trzeba się też cieszyć, że w ogóle będą...znaczy chyba będą Bo przecież np:. Filmu EG nie dali w polskich kinach chociaż w innych krajach był, wiem że to kiepski przykład ale co zrobić taki kraj Jak w poprzednich latach wydali kucyki do McDonalds, to teraz też by mogli. I byłby raczej spory zarobek. Jak się LPS pojawiły to w kilka dni już ani jednego nie było do kupienia. Z kucykami poszłoby zapewne szybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Uuuuuu coraz bardziej je chcę *_____________* Na międzynarodowym pewien ktoś opublikował wczoraj zbliżenia tych kucyków (Uwaga! duże zdjęcia!): Tam na górze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 Są takie śliczne <33 Luna i Vinyl muszą być moje~ Celestię, Twillight, RD i Pinkie też chyba kupię bo nie mam, ale Rarity i Fluttershy mam z poprzedniej serii więc już sobie podaruję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loomka Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Iii... jest nowa promocja! Ale... kucyków nie ma :l Zawiodłam się bardzo. Cały czas miałam nadzieję, że teraz będą. Pozostaje nam jeszcze czekać albo zamawiać za granicą. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Dopiero są w stanach i niż Polska dostanie licencję i skombinują te wszystkie dostawy to minie długi czas.. przecież jesteśmy zacofanym krajem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 A tutaj coś na rozluźnienie i dla tych co boją się samotnie podejść i kupić kucyka w McDonaldzie: A żeby nie było offtopu, to widzę, że te zabawki są wystawiane randomowo i inaczej niż w Stanach, więc jednak kucyki kiedyś się też pojawią, może to być nawet po tym zestawie, nigdy nie wiadomo ;_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts