AppleDash Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Takk... Kupiłam sobie markery copic ciao. Rysowanie nimi to raczej nie digital, więc postanowiłam napisać zupełnie inny temat, w którym będę zamieszać rysunki, które nie są digitalem. Moja trzecia manga i pierwszy rysunek copicami: Inspirowane :http://www.deviantart.com/users/outgoing?https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&docid=MVTivNyZ8Q__fM&tbnid=BUZa2Bi6a-EtxM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fdtlistic.wordpress.com%2F2010%2F06%2F26%2Fhappy-1st-birthday-gumi%2F&ei=Za5PU-iZH8SqO5uVgNAD&bvm=bv.64764171,d.bGE&psig=AFQjCNHSfcB5mghyrV-6Pho-QPpbp1jSTA&ust=1397817296156570 Pozdrawiam AppleDash 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Ładne, ładne. Flamajstry to ogólnie nie moja bajka, ale wyszło Ci super. Pewna kreska, super kolorowanie. Naprawdę, nie ma się do czego przyczepić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Bardzo ładnie. Nie widzę śladów mazania, bądź kreślenia i innych takich dyrdymałów. Kreska łagodna, śliczna. Kolory subtelne, ale takie właśnie podobają mi się najbardziej ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Ładne, ładne. Flamajstry to ogólnie nie moja bajka, ale wyszło Ci super. Pewna kreska, super kolorowanie. Naprawdę, nie ma się do czego przyczepić. Ogólnie to rysuje się tak jakby się malowało farbami Cieszę się, że Ci się podoba ;3 Bardzo ładnie. Nie widzę śladów mazania, bądź kreślenia i innych takich dyrdymałów. Kreska łagodna, śliczna. Kolory subtelne, ale takie właśnie podobają mi się najbardziej ;3 Dobre wymazanie szkicu to podstawa Kolory są taki także z powodu tego, iż mam dopiero 10 markerów, a są drogie ( dałam 200 zł ). Powoli będę dokupywać, ale jak na razie muszę się cieszyć tym co mam ;3 Dziękuję bardzo za opinie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 O cholera. Wygląda trochę jak grafika komputerowa. Bardzo ładnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Ogólnie to rysuje się tak jakby się malowało farbami No chyba raczej nie.. Fakt można kolorować pędzelkowatą końcówką ,ale porównanie do farb jest failowe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 O cholera. Wygląda trochę jak grafika komputerowa. Bardzo ładnie Dziękuję bardzo ;3 No chyba raczej nie.. Fakt można kolorować pędzelkowatą końcówką ,ale porównanie do farb jest failowe Po prostu tak mi się wydaje... Nie chciałam powiedzieć czegoś... złego? Chodzi mi o to, że tak samo jak farbami rysuje się płynnie i dokładnie... Z kredkami i zwyczajnymi flamastrami jest inaczej. Fluttershy: 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jakie to jest śliczne! wygląda jak na komputerze byś rysowała Ile dałaś za pisaki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Jakie to jest śliczne! wygląda jak na komputerze byś rysowała Ile dałaś za pisaki ? Ojeju dziękuję Razem z dwoma multilinerami ( były w zestawie ) za 10 kolorów ( + przesyłka ) dałam 203 zł. Trochę chore ceny mają... Ale w porównaniu do innych markerów wydaje mi się, że są najlepsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Nie chcę się powtarzać. łap + Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Nie chcę się powtarzać. łap + Dziękuję Chcę teraz narysować coś ciepłymi odcieniami szarości... Doradzicie co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Narysuj Tavię. A rysunki naprawdę piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 (edytowany) Narysuj Tavię. A rysunki naprawdę piękne. Dziękuję Ok. Ale najpierw narysuję Maud z Boulderem xD Gotowe ^^: Edytowano Kwiecień 17, 2014 przez AppleDash 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 (edytowany) Tyle kasy za pisaki? Ja jakbym miała takie cudeńka to bałabym się ich używać . Kiedy podeszłam do komputera bez okularów i zobaczyłam pierwszy rysunek pomyślałam, że to digital . W każdym razie Twoje prace bardzo mi się podobają. Edytowano Kwiecień 26, 2014 przez **Amnezja** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Kwiecień 26, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Tyle kasy za pisaki? Ja jakbym miała takie cudeńka to bałabym się ich używać . Kiedy podeszłam do komputera bez okularów i zobaczyłam pierwszy rysunek pomyślałam, że to digital . W każdym razie Twoje prace bardzo mi się podobają. Też jestem załamana ich ceną... Ale bardzo fajnie się nimi rysa, więc muszę zacząć zbierać na więcej. Jakbym podeszła bez okularów to bym pomyślała, że to kolorowa plama xD. Ojeju dziękuję Ci bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 1, 2014 Share Napisano Maj 1, 2014 To jest takie... śliczne i urocze Chcę taki pisaki. ... Powiedz mi jedną rzecz... Ile tam masz kolorów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 To jest takie... śliczne i urocze Chcę taki pisaki. ... Powiedz mi jedną rzecz... Ile tam masz kolorów ? Dziękuję Mam 10, ale chyba się przerzucę na Spectrum Noir ( dużo tańsze, a jakość taka sama ). Za parę dni kupuję 6, ale nie wiem jakie odcienie ( niebieskie, turkusy, czerwienie, zielenie, fiolety, róże, brązy, kolory skóry ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Wygląda super! Tak płynnie, tak czysto i to cieniowanie Tak z ciekawości- używałaś kiedyś innych flamastrów, takich zwykłych, supermarketowych? Jeśli tak, to mogłabyś powiedzieć, jak duża jest różnica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Wygląda super! Tak płynnie, tak czysto i to cieniowanie Tak z ciekawości- używałaś kiedyś innych flamastrów, takich zwykłych, supermarketowych? Jeśli tak, to mogłabyś powiedzieć, jak duża jest różnica? Dziękuję Różnica jest ogromna. Można jednolicie zamalowywać duże obszary, da się cieniować, skład tuszu jest inny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts