Cahir Napisano Wrzesień 23, 2011 Share Napisano Wrzesień 23, 2011 Hah! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 cała prawda o tym dlaczego Celestia się zbuntowała przeciwko Discordowi: odnoszę wrażenie że dla Luny to chyba nie przeszkadzało xD biedny Discord znowu zdradzony jak by ktoś nie wiedział o co chodzi: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=lXRCf9LbLM0 yes yes yessssss słynna kwestia z Castlevanii i Discord .... T_T I'm freaking happy http-~~-//www.youtube.com/watch?v=OMTizJemHO8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 Czy Discord jest dalej w kamieniu , bo ostatnio wydawało mi się, że uciekł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 Obejrzyj odcinek , fajne zestawienie kwesti z MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 27, 2011 Share Napisano Wrzesień 27, 2011 ba dum tss moar Discord OWNED Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Wrzesień 27, 2011 Share Napisano Wrzesień 27, 2011 ty no nie rozumiem czemu oa zamkła oczy, zmolestował ją tam czy co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 27, 2011 Share Napisano Wrzesień 27, 2011 ty no nie rozumiem czemu oa zamkła oczy, zmolestował ją tam czy co stare contest? czy coś ci to mówi? ....ehhh dobra po polskiemu... zabawa w kto najdłużej wytrzyma bez mrugania xd Tia nie wytrzymała ;p ale w sumie skoro już mówisz o molestowaniu Celly przez Discorda: trollshipping GOGOGO!@@!!: Tarreth mnie chyba zastrzeli jak to zobaczy haha xD imo wolałbym zobaczyć Discorda z Luną/NMM/Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Wrzesień 27, 2011 Share Napisano Wrzesień 27, 2011 No ja zrozumiałem o co chodzi w grze (tak też w to grałem) tylko nie wiem czemu ona przegrała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 29, 2011 Share Napisano Wrzesień 29, 2011 http://chzbronies.files.wordpress.com/2011/09/my-little-pony-friendship-is-magic-brony-it-wasnt-so-bad.jpg wow dosyć szybko plakat się pojawił http-~~-//www.youtube.com/watch?v=k2m00MRjM9w&feature=related&noredirect=1 ok zacznę od informacji iż prawdopodobnie szykuje się chyba kolejny fanfic w stylu "Past Sins" tyle że o Discordzie i będzie bardziej opowiadać o dorastaniu Discorda, aż do momentu jego pokonania przez Lune i Celestię. Tytuł to "New Sins" a teraz coś dla Tarretha: Olsona: Edzia: i dla mnie: jak się powinno zacząć: i skończyć: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 30, 2011 Share Napisano Wrzesień 30, 2011 @up Świetny utwór *o* Czyżby spoiler 3 sezonu? ^^''' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K0ziol Napisano Październik 1, 2011 Share Napisano Październik 1, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 2, 2011 Autor Share Napisano Październik 2, 2011 Nie wiem, jak to skomentować xD lubię shippingi, ale to... Chyba ponad moje siły xD aczkolwiek rysunek piękny :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kask Napisano Październik 4, 2011 Share Napisano Październik 4, 2011 Dzięki dwóm i niestety krótkim występom w MLP, Discord stał się jedną z moich najbardziej ulubionych postaci o złym charakterze. Design postaci, sposób bycia, chaos który ta postać siała, sprawiła, że Discord stał się ulubieńcem nie tylko moim, a także wielu innych osób. Dodatkowo głos Discordowi udzielił John de Lancie znany wielu miłośnikom S-F jako Q w "Star Treku". Co prawda nie jestem miłośnikiem tej kosmicznej sagi(preferują tą drugą ) ale czytałem opinie osób lubiących ST i twierdziły, że Discord to niemalże kopia serialowego/filmowego Q. Jak wspominałem w innym wątku żałuję tylko, że tak szybko "kariera" Discorda się zakończyła. W rekordowo szybkim tempie "udupił" całe miasto i z niemalże łatwością przekabacił większość głównych bohaterek. Liczę jednak chociaż na jakiś mały flashback z udziałem Discorda... Dobra koniec pisania, czas na parę grafik: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 7, 2011 Share Napisano Październik 7, 2011 im dłużej się przyglądam temu to widzę: Jokera & Harley Quinn złamał 4 ścianę.. kozak "Discord, I'm howlin' at the moon And sleepin' in the middle of a summer afternoon Discord, whatever did we do To make you take our world away?" to nie może wyjść mi z głowy @_@ damn you Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 może to i lepiej że tak wyszło xD SZYBKO niech ktoś podniesie ten młot i uwolni Discorda :< Ale tak mocno, mocno za to co ci zrobi w przyszłości nowa tapeta for mua EYUP Discord: "My my Celestia... It seems that Luna's envy's gotten the better of her! Too bad, too... you look so small down there without your little friend!" mina Celestii = priceless http://xxshirushixx.deviantart.com/art/Commission-Discord-263841561 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kask Napisano Październik 9, 2011 Share Napisano Październik 9, 2011 Discord doczekał się już swojego własnego utworu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Październik 13, 2011 Share Napisano Październik 13, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Jak widać, Discord ma się dobrze i chyba mu nie śpieszno do Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncans Napisano Październik 18, 2011 Share Napisano Październik 18, 2011 Szukając ludzkiej postaci Discorda natknąłem się na ten obrazek http://fc08.deviantart.net/fs71/i/2011/287/8/f/discord_and_daughter_by_ghost_peacock-d4cv8a4.jpg Czyżby to możliwe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 18, 2011 Autor Share Napisano Październik 18, 2011 Przyglada się uważnie obrazkowi, po czym siega po pieczęć i naznacza nią obraz Herezja. Głoszenie tego typu profanacji Świętego Imienia Jej Majestatu Księżniczki Celestii nie będzie tolerowane! =.= XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duncans Napisano Październik 19, 2011 Share Napisano Październik 19, 2011 Ja mam jeszcze kilka takich obrazków ^^ Zresztą mi by się taki związek całkiem podobał, Celestia zakuta w suknię ślubną a obok pan młody Discord. Celestia przeciągneła Discorda na jasną stronę mocy, omfg. EDIT: Profanacja to jest to http://th02.deviantart.net/fs70/PRE/f/2011/283/4/4/some_magic____by_bat_snake-d4cfibc.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Październik 19, 2011 Autor Share Napisano Październik 19, 2011 Hm... Gdyby Discord za tą sprawą stał się dobry, to herezja w cud by się przemieniła! Po mojemu to byłoby boskie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts