Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Hej Amy, jak widzę opatrunek zdjęty - uśmiechnęła się Ari. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) (już . Znikłeś) -Tak. Nareszcie się go pozbyłam.-zaśmiała się. Zaczęły odrabiać lekcje. Amy jednak nie mogła się skupić. Tyle się dziś zdarzyło że miała zatłoczone myśli... Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 25, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (Ale my mamy teraźniejszość) Obudzona rozmowami Sagitta, zebrała się i wyszła z klasy. Nudziło jej się, a miała jeszcze całe popołudnie. Słońce grzało, więc postanowiła wyjść na błonia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Alexander westchnął i oparł się o drzewo. Zastanawiał się co może teraz zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Dobra... ja może pójdę już... to pa - powiedziała Ari żegnając się z Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 -Pa...-westchnęła Amy. Zasnęła nad książką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) Gdy utwór się skończył Alexander ruszył do pokoju wspólnego. Muzyka wciąż leciała, a on zaczął cicho nucić. Gdy dotarł i zobaczył śpiącą Amy usiadł naprzeciwko, i zamknął oczy. Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Amy mamrotała coś przez sen i ciężko oddychając zamruczała: -Alex... Nie ty... Proszę... Śnił jej się koszmar. Straszny... O aniołach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Alexander zauważył że sen Amy nie należał do miłych. Podszedł bliżej i delikatnie szturchnął ją w ramie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 -Hmm? Co jest?-Amy rozchyliła powieki.-Alex!-krzyknęła rzucając mu się na szyję.-Żyjesz! Jak dobrze że jesteś! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Alexander trochę się zdziwił ale też przytulił Amy. - No, tak żyję... I to raczej się nie zmieni... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Alderamin znów przesiadywał pod swoim upatrzonym drzewem i pogrywał na gitarze, gdy zobaczył przechadzającą się Sagittę. No tak, to tamta ślizgonka. W sumie dawno z nią nie rozmawiał. Właściwie z nikim praktycznie nie rozmawiał. Brakowało mu towarzystwa braci, a jakoś nie odnalazł się tutaj do końca. Nie wiedział, czy ma ją zaczepić, czy nie. W sumie chyba była w dobrych relacjach z trójką osób z jego domu, ale on jej praktycznie nie znał, jakby nie patrzeć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 -Miałam okropny sen... Że, że anioły c-cię zabiły...-powiedziała nie puszczając uścisku.-To było straszne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 - Spokojnie... - powiedział głaszcząc ją delikatnie po głowię. - To tylko sen... - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) Amy poczuła się tak bezpiecznie kiedy ją przytulił. To było naprawdę miłe... -Cieszę się że to nie dzieje się naprawdę. Nie mogłabym... Za bardzo byłabym smutna... J-Ja nie chcę cię stracić...-powiedziała a łzy napłynęły jej do oczu. Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Alexander zdziwił się gdy to usłyszał. - Amy? - powiedział pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Amy w ciągu pół sekundy zdała sobie sprawę co właśnie powiedziała. Puściła Alexa i opadła na fotel z tępym wzrokiem. -J-ja przepraszam... N-nie wiem c-co we mnie w-wstąpiło...-wyjąkała cała czerwona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Alexander uśmiechnął się. - Wiesz, nie przeszkadza mi to... jesteś urocza kiedy się tak rumienisz. - powiedział z lekkim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Amy miała taką minę jakby przed chwilą była świadkiem jakiegoś morderstwa. -J-ja? Naprawdę?-zapytała.- Ale jak to? Uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 - Jak to? Normalnie, jesteś piękna, ale kiedy się wstydzisz jesteś urocza. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Amy była tak zmieszana że nie do końca wiedziała co się stało. -J-ja...-nic więcej nie mogła powiedzieć... Wstała i popatrzyła Alexowi prosto w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Alexander też się podniósł. Patrzył w oczy Amy. - Amy? - powiedział pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Amy nie mogła nic powiedzieć. To było zbyt piękne... Patrzyła na Alexa, w jednym momencie zamknęła oczy i nachyliła się, a ich usta się zetknęły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 Alexander zdziwił się trochę, ale nie opierał się, po chwili też zamknął oczy. Gdy Amy odsunęła się, uśmiechnął się. - Amy... ja cię chyba kocham... - szepnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 25, 2014 Share Napisano Kwiecień 25, 2014 -Ja ciebie też...-powiedziała i uśmiechnęła się delikatnie. Przytuliła Alexa i wyszeptała: -Kocham cię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts