Cassidy Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 piszczałka, ale WWT nie jest denerwująca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Czerwiec 15, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2014 (edytowany) Tak więc Trixie dostaje piszczałkę, pora na Raindrops! (Obrazek za chwilkę) W takim razie czekamy, a ja uaktualnię listę obdarowanych kucyków Triste Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Leah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Cymbałki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Ehe, cymbałki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halucynowaa Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Hmm może flet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Flet poprzeczny bo Raindrops lubi bagietki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Ksylofon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 15, 2014 Share Napisano Czerwiec 15, 2014 Flet poprzeczny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Ekhem... Ja chciałam się tylko wtrącić, że nie powinno nazywać się "cymbałkami" dzwonków chromatycznych. Nawet zwykłe dziecięce dzwonki mają swoją nazwę - dzwonki diatoniczne. Natomiast cymbały są instrumentem zupełnie innym.Cieszy mnie twoja wiedza, ale powiedz maluchom z pierwszej klasy szkoły podstawowej, że będą grać na "dzwonkach diatonicznych" Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 16, 2014 Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) Cieszy mnie twoja wiedza, ale powiedz maluchom z pierwszej klasy szkoły podstawowej, że będą grać na "dzwonkach diatonicznych" Na pewno by się nauczyły jak by mówiono tak do nich od małego.Zapraszam na praktyki... albo nie. Najpierw do wszystkich fabryk produkujących "cymbałki" Ale praktyki to też fajne doświadczenie, o ile wkładasz w to serce Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Raindrops dostaje dzwonki diatoniczne, a na czym zagra Derpy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 na trójkącie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Trójkąt bo innego pewnie by nie ogarnęła przez zeza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Trójkąt jest idealny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Trójkąt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) Trójkąt ma kto innyNikt nie powiedział, że instrumenty nie mogą się powtarzać Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) Post użytkownika GamesPon3 został usunięty. Ostrzegałem, że będę to robić. Natomiast post forumowiczki StarostaXD pozostawiłem na drodze wyjątku (właśnie takie "rozmowy niekontrolowane" będą kasowane") Niestety nie mam możliwości wyłączenia naliczania postów. Nie chcę, żeby administracja odbierała takie wpisy jako nabijanie postów (pomijam fakt, że takie zabawy i tak są nabijaczami ). Mamy temat od dyskusji, zawsze możecie założyć nowy (nikt nie oberwie za to wiolonczelą - obiecuję). Ten dział jest dla was, ale muszę kontrolować to i owo. Mam nadzieję, że rozumiecie. Na pierwszej stronie jest lista kucyków oraz instrumentów. Prośba o jej zrobienie pojawiła się kilka stron wcześniej. Edytowano Czerwiec 18, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Czerwiec 18, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2014 A ja się dopiszę tylko tym, że przecież nic nie stoi na przeszkodzie, aby jakiś instrument się powtarzał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 W związku z tym, że Leah odpoczywa od forum i nas wszystkich, przejmę zabawę na czas bliżej określony w nadziei, że niczego nie popsuję Skoro Derpy otrzymała trójkąt to co wręczycie... Big Macowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 On miał banjo dostać, o ile się nie mylę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Hm może coś większego... Gitara klasyczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Wrzucę coś, co do niego kompletnie nie pasuje. Keytar... na samą myśl... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Banjo, do Big Maca(hehehe "maca" ) najbardziej pasuje. Triste, z tym keytarem to żeś wybrał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 Najbardziej chyba by pasowało Banjo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Czerwiec 21, 2014 Share Napisano Czerwiec 21, 2014 banjo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts