Karcia Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Banjo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Banjo... a mogło być tak śmiesznie. Cóż, to Wy decydujecie o doborze instrumentu Skoro pojawił się ktoś z rodziny Apple, to wrzućmy kogoś jeszcze (ale nie całą... zabrakło by roku na obdarowanie wszystkich. Mam na myśli rok Neptuna czyli 30 lat ziemskich ) Wracając do tematu - Candy Apples Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 22, 2014 Share Napisano Czerwiec 22, 2014 Jej znaczek podpowiedział mi marakasy...Ale one pasują bardziej do Sombry... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Nie wiem czemu ale akordeon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Altówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Czerwiec 24, 2014 Share Napisano Czerwiec 24, 2014 Akordeon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Skro Opiekunka Octavii pomimo obecności na forum nie wywiązuje się z prowadzenia swojej zabawy zrobię to ja Niewielką ilością głosów zdecydowaliście, że Candy Apples będzie pogrywać sobie na akordeonie. Kolejny ogier. I to nie byle jaki ("I can feel your anger..."):Flash Sentry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Lipiec 2, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 2, 2014 (edytowany) [Oczekuję nagany, okrzycz mię] Wybacz, ale musisz się bardziej postarać, żebym to zrobił. Aż taki wredny nie jestem. Miesiąc "nic nie robienia"? Hmm... po czymś takim pomyślałbym nad naganą. Jest tylko jeden problem - nie prowadzę dzienniczka Opiekunów Octavii. A krzyki? Nie chce mi się bawić w nagrywanie krzyków, zmienianie barwy głosu w programie, umieszczanie tego na SoundCloud... Edytowano Lipiec 2, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 (edytowany) Bede pirwszy YAY. Dla Flash'a będzie gitara elektryczna(wiem że Dashie ma ale instrumenty mogą się powtarzać [chyba]) Owszem mogą. Triste Edytowano Lipiec 3, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Gitara akustyczna. Do Flasha pasuje coś strunowego. Kojarzy mi się z takim typowym chłopaczkiem z dziewczyną, który gra na gitarze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 (edytowany) Flash w w EG wymiata na "wiośle" Elektrycznym więc dajmy mu "wiosło" Elektryczne PS nie wiem kiedy dojdziecie do ale jak co mam dla niej już instrument Berimbau Edytowano Lipiec 4, 2014 przez Fox Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Dla Flasha gitara elektryczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 (edytowany) Gitara elektryczna. Vinyl, lud domaga się zebry! Zecora! "Powerfull Sith I am... of my way you go! Pityfull Jedi!" Edytowano Lipiec 13, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twilight Pie Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 (edytowany) Tak jak wspominał Zandi, Berimbau. :3 Ostrzegam - proszę używać automatycznego koloru czcionki. Triste. Edytowano Lipiec 16, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Przepraszam za przerwę. Ostatnio miałem sporo na głowie, a Opiekunka zajmująca się tą zabawą jest w ciągłych wyjazdach. Przynajmniej ona ma wakacje Zecora otrzymuje BerimbauBon Bon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Perkusja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Nie będę dłużej zwlekał - Perkusja. Kończą mi się pomysły DISCORD! (po części to kucyk... niewielkiej, ale jednak "head of pony") Co powiecie na duety? Mam też OGROMNĄ prośbę. Nie piszcie "Instrument xyz ponieważ gra na nim w EG: RR" - nie każdy lubi spoilery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Według mnie dudy mu pasują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Dudy na łan handryt persent Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Dudy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Dudy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Lipiec 29, 2014 Share Napisano Lipiec 29, 2014 Dudy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 2, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) Discord otrzymuje dudy, a skoro idziemy w złoczyńców... Chrysalis! Ta dziurawa jak ser szwajcarski władczyni Podmieńców również zasługuje na instrument. Oraz poprawę wizerunku Królowej! Źle nas... znaczy się... ich oceniacie. Nie jesteś... yyy... są złe. EJ! To, że jestem pomocnikiem opiekuna Changeii... którego na dobrą sprawę nie ma, nie oznacza, że możesz się pode mnie podszywać. No już - do swojego działu marsz! Jeszcze jeden taki numer, a poproszę Królową, żeby rozkazała ci, podszyć pod prosiaka. Dożywotnio! Edytowano Sierpień 2, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Saksofon...albo coś elektronicznego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxjacz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Uuu, serek. Co do instrumentu to... Keyboard? Tak, na 100% Keyboard. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts