Cassidy Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Prawda ^^ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Sorka, Serze, byłam pierwsza D: Przedmioty, z których jestem dobra, to: Matma, Fizyka, Angielski Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Fałsz. Sorki tablet mi laguje D: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 (edytowany) Jak ty to robisz? D: Zgadza się. Jestem dobra z matmy i Anglika, ale z fizyką jest słabiutko D: Edytowano Wrzesień 5, 2014 przez Krulig MaLinka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Hmmm nie wiem... Ok więc : Moja siostra gasi właśnie pożar w simsach ;-; Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Prawda .-. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Mam iguane zieloną. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 5, 2014 Share Napisano Wrzesień 5, 2014 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Prawda bo Legwan i Iguana to to samo ;-; Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Wczoraj kupiłam kredki akwarelowe, które okazały się zwykłymi kredkami ołówkowymi ;__________; Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Krulig MaLinka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Zgadza się. Do dziś myślałam, że mnie oszukano, ale w końcu załapałam jak to robić(zamiast po pokolorowaniu rysunku mazać po kartce mokrym pędzelkiem zaczęłam moczyć nim rysiki i dopiero potem malować) D: Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Krulig MaLinka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Nie lubię jeść makaronu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Fury ma punk. Dzisiaj miałam spagethii na obiad. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 mam w domu dwa psy, legwana, królika i kotka. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Fałsz Z tego co pamiętam nie masz kota Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 punkt. racja, kotek należy do babci Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Lubię tylko rzeczy w tematyce gore Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 fałsz... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts