Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 -W takim razie... Pocałuj mnie...-szepnęła patrząc mu w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dastan uśmiechnął się, przekręcił Astrę na plecy i pocałował ją. Po chwili odsunął głowę. - Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Astra rozmarzyła się przez chwilę i uśmiechnęła się. - Świetnie całujesz. - powiedziała. - Teraz twoja kolei... Teraz ty coś wymyśl. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Wiem... - powiedział i uśmiechnął się. - Mógłbym posłuchać znów twojego śpiewu? Jest piękny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Jasne. - powiedziała. Astra usiadła i wyprostowała się. Zaczęła śpiewać piosenkę, którą nauczyła ją jej matka. To była melodia syren. Pieśń, która wyznaczyła żeglarzom drogę gdy błądzili wśród fal. Ta pieśń sprowadzała ich na ląd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dastan zamknął oczy i zaczął wsłuchiwać się w pieśń. - Piękne... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Astra dopiero po jakimś czasie przypomniała sobie, że była też inna, bardzo podobna pieśń syren. Tylko, że tamta powodowała otępienie mężczyzny, na którego zadziała czar. Sprawia, że on nie widzi świata poza kimś kto to zaśpiewał. Astra co jakiś czas zerkała na chłopaka, by upewnić się czy nic jej się nie pomyliło, ale wyglądało na to, że wszystko jest w porządku. Gdy skończyła zapytała: - I jak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Pięknie. - powiedział i uśmiechnął się. - Wątpię by jakakolwiek bogini dała radę śpiewać równie pięknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Astra zamrugała powiekami, po czym stwierdziła, że pewnie wszystko w porządku. - Dziękuję. - powiedziała i zarumieniła się.- To ty teraz zaśpiewaj. - odparła i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dastan zdziwił się i podniósł do siadu. - Niezbyt umiem... znam kilka utworów ale to głównie muzyka Nordów... nie jest tak przyjemna jak twoja pieśń. - starał się wymigać. - Ale spróbuję bo nie potrafię ci odmówić. - powiedział po chwili i uśmiechnął się lekko. - To co znam najlepiej to esencja wszystkiego za co jesteśmy znani. Wyprawy morskie. - wziął głęboki wdech. I zaczął śpiewać pieśń o żeglarzach którzy dotarli tam gdzie nikt by się nie odważył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Astra oparła na trawę wsłuchując się w śpiew Dastana. "Naprawdę ładnie..." - pomyślała. - "Powinien śpiewać częściej." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dastan skończył pieśń. - I jak? - zapytał niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Ślicznie. - odpowiedziała. -Naprawdę. Jak chcesz kiedyś pośpiewamy razem. - odparła i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Serio dobrze? - zapytał zaskoczony. - nie myślałem że potrafię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Potrafisz. I to naprawdę ładnie. - powiedziała kładąc się na brzuchu i machając nogami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dastan uśmiechnął się. - Dzięki za komplement. - oparł się o rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 -Nie ma za co. - powiedziała. - To szczera prawda. A więc? Co teraz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dastan położył się. - Nie wiem... - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Astra położyła się obok. -Sam wyruszyłeś w podróż?-zapytała obracając się na bok i patrząc na niego.-Tak po prostu? Czy to przez wojnę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Wygnano mnie po przegranej mojej królowej... Brata zamknęli bo był starszy i nadawał się do pracy... - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Och... Nie miałam pojęcia... Przykro mi... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Nie twoja wina. - odpowiedział. - Chciałbym tam kiedyś wrócić...- dodał jakby do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Wierzę w to, że wrócisz tam szybko. - powiedziała i uśmiechnęła się do niego ciepło. - Nie jest dobrze być poza swoim środowiskiem. Wiem coś o tym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Ta... - westchnął. - Chociaż w tym kraju jest przyjemniej... Nie jest tak zimno ani nie ma takiego wiatru... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 - Tak. - powiedziała. - Tęsknisz, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts