timber Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 (edytowany) -Zupełnie nie wiem... - Odparłam. - Chodź chciałabym wiedzieć. - Zmierzwiłam włosy Edytowano Maj 9, 2014 przez Timber Dębowa Tarcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Astra wynurzyła się. -Jest tu dużo słońca. To nagrzewa wodę mój drogi.-powiedziała i uśmiechnęła się, po chwili zniknęła w wodzie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dastan wzruszył ramionami. - Na ogół woda nie nagrzewa się tak szybko... - stwierdził i zanurkował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 "Może to przez źródła tego wodospadu."-pomyślała ale nic nie odpowiedziała. Wyszła z wody, wspięła się na skalną półkę i skoczyła w dół. Po chwili wynurzyła się i położyła się na wodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dastan wynurzył się, i po chwili usiadł na brzegu. - Heh... trochę jak w gorących źródłach... ale trochę zimniej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Astra uśmiechnęła się i ponownie zanurzyła się w wodzie. Po chwili wyskoczyła z niej i odgarnęła włosy. -Byłeś?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - No w końcu na północy jest najwięcej czyż nie? Podobnie gejzerów i innych takich. Często bywałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 -No tak.-odparła i po chwili zastanowienia dodała:-Ale ten las jest inny. Tkwi w nim coś magicznego. To dlatego rozmawiam ze zwierzętami. Astra wyszła z wody i usiadła obok Dastana. -Ktoś nazwał mnie "dzieckiem lasu" gdy byłam mała. Od tego czasu się zaczęło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Skowyt Północy pozostawia po sobie tylko śmierć i strach. - powiedział pod nosem z niemrawą miną. - Może faktycznie jesteś dzieckiem lasu. - powiedział już głośno i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 -W tych czasach ciężko o pokój.-westchnęła.-Wszędzie tylko wylewa się krew. A to, że jestem dzieckiem lasu to zapewne zwykły przypadek.-mruknęła kładąc się na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Kto wie... skoro rozumesz zwierzęta. - powiedział i położył się obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 -Ha! Rozumienie zwierząt to nie same plusy.-powiedziała patrząc na niego.-Jednocześnie rozumiem też ich cierpienie. Ludzie się ode mnie odsuwają, bo myślą, że zwariowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Ludzie boją się tego czego nie rozumieją. - odpowiedział i spojrzał na Astre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - To przygnębiające żyć w ten sposób.- odparła. - Cieszę się jednak, że są tacy, którzy mnie akceptują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Nie jesteś pierwszą osobą z jakimś dziwnym talentem jaką znam. - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Naprawdę? - zapytała. - A kogo jeszcze takiego znasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Jarla Wichrowego Tronu Ulrika Władce Gromu. Jego słowa zmieniają się w czyn. Dosłownie... i kilka innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 -O rany. To dopiero musi być koszmar...-odparła.-Musi się pewnie często pilnować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 9, 2014 Autor Share Napisano Maj 9, 2014 -Egrh... - mruknęłam, oddalając się od Billy'ego, po czym podeszłam do dębu, powoli wspinając się po jego gałęziach, i zagłębiając się w koronę. Te miejsce, zmieniało się w mój dom. Chwyciłam sztylecik, i zaczełam ryć dziury w korze. Lian nie było, lecz postanowiłam dię bez nich obejść. Przydałby się sznur... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 -To co teraz robimy?-zapytała żeby przerwać ciszę.-Mamy to całe miejsce dla siebie.-powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Coś sugerujesz? - zapytał z uwodzicielskim uśmiechem. - A co do Ulrika tylko słowa w języku smoków więc nie jest tak źle. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - Ja? Ależ skąd. - powiedziała ironicznym tonem i zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Dastan przekręcił się na bok. - To jak? Co robimy? - zapytał i uśmiechnął się podobnie jak wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - No nie wiem. - powiedziała Astra. Po dłuższej chwili namysłu także obróciła się na bok i pocałowała go. Oderwała się na chwilę i dodała: - A ty co chcesz robić? Teraz decyzja należy do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 - No wiesz? Dawać mi takie ważne decyzje? - zapytał. - Co chcesz robić? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts