Frodo Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 Billie siedząc nad rzeką zamknął oczy. Nagle ogarnęła go senność, choć niedawno spał. Walczył ze zmęczeniem, ale sen go ogarnął. Śniła mu się Astra, która została porwana przez orków. Próbowała krzyczeć. Nagle we śnie zobaczył Alicję, która wstazywał a na niego, a chwilę później pojawił się Podróżnik i zamierzył się na niego nożem. Obudził się z krzykiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) Astra zaśmiała się. - Mówię... To co słyszałeś to wyjątek. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Tamto miało pomóc a nie na odwrót. Edytowano Maj 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Nie, nie ja słyszałem inny syreni śpiew. - odpowiedział. - Jak kiedyś... a nieważne... słyszałem i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Mogły chcieć ci pomóc. - powiedziała. - W końcu podróżujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 - Taaa pomóc... - powiedział. - Bo akurat ktoś chciałby pomóc nordą płynącym siać zniszczenie... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 11, 2014 Share Napisano Maj 11, 2014 (edytowany) - To zależy tylko od syren. - powiedziała. - A jeśli cię nie polubiły to mogły zrobić ci cokolwiek... Robią to dla rozrywki. Dlatego to zakazane. Miałeś wiele szczęścia...- Tylko ja słyszałam, że Billie krzyczał? - zapytała. Edytowano Maj 11, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 -Billie... Co się stało? - Spytałam zaniepokojona, podchodząc do chłopaka. - Wszystko wporządku...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Billie usłyszał głos Alicji - Nie, nic mi nie jest. Tylko głowa mnie boli- powiedział, nie chcąc dzielić się snem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 -Jesteś pewien? - Spytałam niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 - Eeeee... Tak- odpowiedział rozglądając się- Czy wiesz może czy ktoś z naszej grupy zna się na tłumaczeniu snów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Jak nie chce mówić niech nie mówi. - odparła. - Koszmar co? Nie martw się tu nic ci nie grozi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Chyba mieliśmy iść do miasta? Tak? - powiedziała Astra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Ruszyła w stronę ścieżki po czym obróciła się do reszty - Wszyscy mają broń? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 (edytowany) - Tak- odpowiedział Billie- Czy jesteście pewne, że nic sobie nie zrobicie?- zapytał dziewczyn- O ciebie chyba nie trzeba się martwić. Czyż nie?- zapytał żartobliwie, Podróżnika Edytowano Maj 17, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Szkoda czasu na martwienie się o mnie. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Astra zaśmiała się. - Jeśli chodzi o orków to nie mam dla nich litości. - powiedziała nieco bardziej poważnie. - Jeśli jesteś do kogoś przywiązany to warto się o niego martwić. Puściła oko do Dastana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Dastan uśmiechnął się pod nosem. - W każdym razie chyba możemy ruszać... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 -Gotowa! - odparowałam, po czym zaczęłam przerzucać sztylecik z ręki do ręki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - No to na co czekacie? Idziemy! - zaśmiała się Astra i ruszyła przodem. - Tylko chłopaki pamiętajcie, żeby zatkać sobie szczelnie uszy. - uśmiechnęła się szyderczo. - Chyba, że wolicie się za mną uganiać póki was nie odczaruję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 [Czemu czuje się teraz jak taka Alicja, kolejna, bezwartościowa, Alicja?] Zaśmiałam się cicho, po czym szybkim ruchem doskoczyłam do Astry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Będziesz dawać popisy operowe?- zapytał, zatykając uszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Mhm... Prawie... - powiedziała do Billiego. - Alicjo szykuj się masz duże szanse na wykazanie się. Astra uśmiechnęła się do niej. - Oni będą mieli niemałe trudności. -szepnęła i wskazała ręką na chłopaków z tyłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Ja jeszcze słyszę... - stwierdził. - I w sumie nie wiem po co śpiewać... w końcu przeze większość życia byłem infiltratorem... dla mnie wejście gdzieś gdzie jest straż, a potem wyjście bez szwanku to chleb powszedni... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 (edytowany) - Proszę cię bardzo... - powiedziała Astra. - Ale mówię... Nie chcecie... To nie... Chyba że masz inny plan. Edytowano Maj 17, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 -Będzie się działo. - uśmiechnęła się chytrze Alicja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts