Szeregowa WW Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Astra westchnęła. - Więc... - mruknęła. - Macie już jakiś nowy plan? Bo jak mówiłam zaraz przybędą następni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Wydaje mi się że kogoś nam brakuje...Alicji jak mniemam - Odpowiedział Astrze. - A orków chętnie przyjmę. Zaczynam się już powoli nudzić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Alicja... - mruknęła. - Miałam iść jej szukać... Astra wstała i powiedziała: - Idę ją znaleźć, a przy okazji pójdę do domu po kuszę. - zbliżyła się do wyjścia i spojrzała na Dastana. - Tym razem obiecuję na siebie uważać... Popatrzyła na nich i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 [słodka Celestio ;-; nienawidzę chorób.] Siedziałam, zauważając idącą Astrę. Niepewnie rozejrzałam się, po czym zeskoczyłam z dachu. -Astra... Nie powinnaś mnie szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Astra przestraszyła się lekko. Odwróciła się do Alicji - A to niby czemu? - zapytała. - Martwiłam się trochę, ale wiedziałam, że sobie dasz radę. Uśmiechnęła się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 -Przestraszyłam cię... Znaczy, mogę działać na własną rękę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Przed chwilą zostałam złapana przez orków. - powiedziała. - Trochę ostrożności nie zaszkodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Westchnęła ciężko. - No to skoro tak, to idę do domu po kuszę. - powiedziała niechętnie, odwróciła się i poszła w stronę lasu. - Uważaj na siebie. Spotkamy się w jaskini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Astra poszła do domu. Zaczęła nucić coś pod nosem. - Gdzie się podziała... - wzdychała. Gdy w końcu znalazła wszystko co trzeba zabrała to, ale zamiast iść do jaskini poszła do 'jej tajnej kryjówki' gdzie przyprowadziła wcześniej Dastana. Zdjęła wszystko co zbędne i wskoczyła do wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 [i po sesji ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts