Black Dahlia Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Normalna, kobieca klacz. To po prostu mój styl taki jest c: Nie musi być gradientu. Grafiki na znaczek są. Na oczka też potrzeba, jeśli klacz? Tylko to będzie kwestia około miesiąca, zanim zdobędę pieniążki, okey? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 może i ja bym się skusił.... oczywiście na Twi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 3, 2016 Autor Share Napisano Maj 3, 2016 2 godziny temu Black Dahlia napisał: Normalna, kobieca klacz. To po prostu mój styl taki jest c: Nie musi być gradientu. Grafiki na znaczek są. Na oczka też potrzeba, jeśli klacz? Tylko to będzie kwestia około miesiąca, zanim zdobędę pieniążki, okey? Jeśli oczy są jakieś standardowe to nie ma problemu. 21 minuty temu labarou85 napisał: może i ja bym się skusił.... oczywiście na Twi Na razie mam jeszcze inne zamówienia do zrobienia, potem mam coś innego, plus inni też się pytali o pluszaki. Więc w najbliższym czasie nie dam rady, jak coś to przynajmniej za miesiąc, możliwe że za dwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Super. A jak cenowo będzie z tą zbrojką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 3, 2016 Autor Share Napisano Maj 3, 2016 godzinę temu Black Dahlia napisał: Super. A jak cenowo będzie z tą zbrojką? Wysłałem Ci wiadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 3, 2016 Share Napisano Maj 3, 2016 Ile by kosztowała taka Twilight ale wypaśnie zrobiona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 3, 2016 Autor Share Napisano Maj 3, 2016 8 minut temu labarou85 napisał: Ile by kosztowała taka Twilight ale wypaśnie zrobiona? Zaraz wyślę wiadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 8, 2016 Autor Share Napisano Maj 8, 2016 Kolejne pluszaki: Spoiler 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy_Rosie Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 łal, no czegoś takiego to ja jeszcze nie widziałam. Super! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 20, 2016 Autor Share Napisano Maj 20, 2016 Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 (edytowany) Tradycyjnie świetna robota, nareszcie mi się hajsy zgadzają xD Edytowano Maj 20, 2016 przez M3ICHU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 20, 2016 Autor Share Napisano Maj 20, 2016 1 minutę temu M3ICHU napisał: Tradycyjnie świetna robota, nareszcie mi się hajsy zgadzają xD A ja jeszcze mam co robić więc na chwilę obecną nie mam jak się zabrać za cokolwiek nowego. Napiszę tutaj w temacie jak będę mógł przyjmować nowe zamówienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Maj 20, 2016 Share Napisano Maj 20, 2016 @adamar44 W porządku, mi się nie spieszy xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 22, 2016 Autor Share Napisano Maj 22, 2016 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 31, 2016 Autor Share Napisano Maj 31, 2016 Spoiler Spoiler Spoiler No i ten ostatni pluszak był moim pluszakiem numer 200. Sporo tego było przez te ostatnie nieco ponad dwa lata. I już nie mam pomysłów co można pisać pod kolejnymi pluszakami, zwłaszcza jak nie ma tam nic ciekawego. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 Rozumiem, że miejsca dalej nie ma : o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Maj 31, 2016 Autor Share Napisano Maj 31, 2016 1 minutę temu Black Dahlia napisał: Rozumiem, że miejsca dalej nie ma : o Chcę zacząć jeszcze jednego który będzie trochę bardziej wymagający więc zrobię tylko część i będę przyjmować nowe zamówienia. Możliwe że to będzie pod koniec tego lub na początku następnego tygodnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Maj 31, 2016 Share Napisano Maj 31, 2016 6 minut temu adamar44 napisał: Chcę zacząć jeszcze jednego który będzie trochę bardziej wymagający więc zrobię tylko część i będę przyjmować nowe zamówienia. Możliwe że to będzie pod koniec tego lub na początku następnego tygodnia. Czekam w takim razie c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 12, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Zacząłem robić nowe zamówienia i od razu od czegoś nietypowego: Taki tam wonsz. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 (edytowany) 3 godziny temu adamar44 napisał: Zacząłem robić nowe zamówienia i od razu od czegoś nietypowego: Taki tam wonsz. Snake-Pony? OR Maybe it is a Sea Pony? Anyway, He is very Cute Kończąc żarty, dziwny OCek, ale ładny Ciekaw jestem, czy dałbyś rade Tentacli, albo Slimowi Edytowano Czerwiec 12, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Skoro takie zamówienia przyjmujesz @adamar44 to czekam na pluszaki plane-pony w twoim wykonaniu . Czasem nasza społeczność potrafi zaskoczyć pomysłami na OC . Jak zwykle porządna robota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Czerwiec 12, 2016 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2016 3 godziny temu Accurate Accu Memory napisał: Snake-Pony? OR Maybe it is a Sea Pony? Anyway, He is very Cute Kończąc żarty, dziwny OCek, ale ładny Ciekaw jestem, czy dałbyś rade Tentacli, albo Slimowi Lamia-pony W jaki sposób by to miało przypominać Sea Pony (SHOO BE DOO!!!!!!! SHOO SHOO BE DO!!!!!!!!!!!!!!)? 3 godziny temu The Silver napisał: Skoro takie zamówienia przyjmujesz @adamar44 to czekam na pluszaki plane-pony w twoim wykonaniu . Czasem nasza społeczność potrafi zaskoczyć pomysłami na OC . Jak zwykle porządna robota. Ja w zasadzie robię ten błąd że wszystkie zamówienia przyjmuję Potem żałuję, ale nie ma tak że czegoś nie dam rady zrobić Plane-pony osobiście totalnie nie ogarniam więc trudno by mi było coś takiego zrobić i stwierdzić że mi wyszło :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 (edytowany) 4 godziny temu The Silver napisał: to czekam na pluszaki plane-pony w twoim wykonaniu Np, takie jak poniżej? Spoiler Nie powiem, też chciałbym to zobaczyć Ludzie mają pomysły I dobrze... godzinę temu adamar44 napisał: W jaki sposób by to miało przypominać Sea Pony No, trochę jak jakiś wąż morski, to wyglądało Edytowano Czerwiec 12, 2016 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 1 minutę temu Accurate Accu Memory napisał: Np, takie jak poniżej? Ukryj zawartość Nie powiem, też chciałbym to zobaczyć Ludzie mają pomysły I dobrze... Plane-ponies akurat to ciekawy pomysł - dość dziwny, ale mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 15, 2016 Share Napisano Czerwiec 15, 2016 ja zamówiłam nieco z innej kategorii niż kucyki ale tez czekam na efekty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się