Jump to content

Recommended Posts

Wow! Są genialne, naprawdę gratuluję kunsztu.

I cena też bardzo fajna, jak na taką jakość, nic tylko brać.

Może kiedyś coś zamówię, bo na razie mam za dużo wydatków i za mało kasy.

Ale tak z ciekawości- alikorna z mojego avka zrobiłbyś za ile zł?

Jakie urocze pluszaki  :x Jak za taką jakość ok. 100zł? Coś niesamowitego! Widać, że masz swój sposób na szycie i to widać :) Naprasowanki nie są tu złe, moim zdaniem pasują :) Czekam na więcej twoich pluszakowych tworów  :rd6:  

Dzięki! Cieszę się że się podobają. Bardzo polubiłem szycie więc można się spodziewać w niedługim czasie kolejnych.

Co do pluszaka alicorna, myślę że nie kosztowałoby to więcej niż 110-120 zł. Za haft komputerowy niestety trzeba płacić ekstra, czyli doliczyć do ceny te około 20 zł, ale to tylko na życzenie zamawiającego.

• Upvote 1

Pluszaki wyglądają bardzo mrrraśnie c: Mi osobiście się bardzo podobają i myślę, że takie polarowe kucyki bardzo miło się przytula. Trochę mi tylko nie pasują skrzydła u Fluttershy.

Spoko, wiem że są troszkę za duże. A tutaj za to nieco za duży znaczek i przy okazji prezentuję kolejnego pluszaka:

dr__hooves_by_adamar44-d7i32kx.jpg

Mam jeszcze małe problemy z rozmiarówką oczu i znaczków, wcześniej jak sam robiłem to problemów nie było, teraz drukuję i co jakiś czas coś nie wyjdzie. Ale uczę się na błędach. W tym pluszaku mi się grzywa trochę nie podoba ale siostra mówi że jest spoko. Co o tym sądzicie?

• Upvote 4

Maskoteczki bardzo ładne i aż by sobie kupił jedną taką jakby pięniądze miał :)

A Dktor z krawatem lepszy, tylko CM realnie za duży jest ale wszystko da się poprawić zawsze ale i tak cudne 

Cieszę się że się podobają. Ale nadal mam co poprawiać więc trzeba dalej szyć i próbować.

Nightmare Moon? Miałem zamiar zrobić. Jeszcze nie wiem ile to by było pracy, ale to koszt w okolicach 150 zł, ma masę dodatków i ciężko bez zrobienia tego oszacować ilość pracy jaką trzeba w nią włożyć. OC mogę zrobić, zależy tylko jakie kolory i przydałyby się jakieś w miarę dokładne grafiki grzywy i ogona.

Nie zrobię Luny z pierwszego sezonu bo nie mam materiału w tym kolorze, no i wolę jednak jej wygląd aktualny.

No i przy okazji kolejny pluszak:

pinkie_pie_by_adamar44-d7jsx3h.jpg

Nie jestem z niej do końca zadowolony, nie wygląda źle ale ma kilka niedoróbek i to już któraś wersja (chyba wie że jej nie lubię i robi mi tak na złość). Co o niej myślicie? Ostatnio mało szyłem bo miałem też sporo innych zajęć, no ale mam wreszcie porządny rower (dla ciekawych jak wygląda: https://lh4.googleusercontent.com/Ax-AMO_h-Lfv1fWOJ-lh_1XYjVaFXaj-5biqFSYSsps=w790-h593-no ) więc warto było zrobić małą przerwę.

Otworzyłem sklep z pluszakami na Etsy.com (link w sygnaturze) i powędrują też na ebaya bo na etsy praktycznie ruchu nie mam a składowiska pluszaków w domu nie chcę, wolę je robić niż mieć, jakoś tak już mam.

• Upvote 5