adamar44 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Pierwszy mój pluszak tego typu. Jak na pierwszy raz jestem bardzo zadowolony. Zrobiłem ją bo chciałem wykorzystać wreszcie haft jaki miałem zrobiony ale babka która go robiła nie ogarniała pojęcia skali przez co zrobiła go za mały... Zebranie się do tego pluszaka zajęło mi raptem pół roku. Ale mam tempo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solar Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Piękna Twilight Te oczka i znaczki... Po prostu wow. Ale zadek chyba ma słabo wypchany, bo jakieś dziewne wgłębienie ma :o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Myślę, że ten zad taki ma być, by pluszak był taki szmatławy. Takie się fajniej przytula ^^ A co do wszystkich pluszaków to gratuluje ogromnej pracy włożonej w to i talentu. Nic tylko podziwiać! Robisz tylko z mlp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Dzięki Pluszaki robię głównie z mlp, ale jak ktoś chce coś innego to też daję radę, choć nie zawsze. Mam na koncie dwa pokemony, jedną lalkę, dwie postacie z gier i niebawem zrobię postać z anime dla koleżanki i mam zamówienia na dwa ptaki. Ale kucyki najwygodniejsze bo jak zrobię wykrój na ciało raz to mi będzie służył przez jakiś czas. Jak się robi coś niestandardowego to od nowa muszę wszystko wymyślać, a to zajmuje troche czasu, zwłaszcza że nie zawsze wychodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Luty 10, 2015 Autor Share Napisano Luty 10, 2015 Poprawiania ciała ciąg dalszy. Ale teraz jestem już bardzo zadowolony więc na jakiś czas zostanie. Soarin ma 53 cm. Fajniej się robi jednak takie większe. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 (edytowany) Świenty pluszak. Wygląda zaupełnie jak w serialu. Gratulacje, Soarin to jeden z twoich najładniejszych pluszaków. Edytowano Luty 10, 2015 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Luty 10, 2015 Autor Share Napisano Luty 10, 2015 Jeden z najlepszych ale z ustami nadal nie mogę sobie poradzić żeby dobrze wyglądały... Może kiedyś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Luty 20, 2015 Autor Share Napisano Luty 20, 2015 Pluszak dla kolegi z lokalnego fandomu: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Luty 22, 2015 Autor Share Napisano Luty 22, 2015 Oraz mały prezent dla dziewczyny: Nie wszystko wyszło mi tak jak zakładałem ale i tak wydaje mi sie że jest lepsza niż moja pierwsza Coco Pommel. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Coco Pommel wyszła Ci prześlicznie! I zgodzę się z Tobą, że ta wersja jest o wiele lepsza od pierwszej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Luty 26, 2015 Autor Share Napisano Luty 26, 2015 Moja czwarta Rainbow Dash: Za każdym razem robię grzywę w inny sposób, ale terach chyba zostanę przy tym sposobie ale zrobię lekką modyfikację bo nie wszystko jest tak jak oczekiwałem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Świetna, az szkoda, że to polar 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Patrząc na pierwsze prace i te które wstawiłeś nie dawno to naprawdę już prawie profesjonalnie szyjesz kuce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Chciałem zrobić coś na odreagowanie po ostatnim OC-ku, po co tak kolory dobierać... No ale nie ważne, było minęło. Wybór padł na Rainbow Dash (znowu), tym razem jako Zapp. Dlaczego? Bo lubię ;p Okazała się najbardziej pracochłonnym pluszakiem jakiego do tej pory robiłem, nie licząc dwóch pluszaków w rozmiarze lifesize. Jak się podoba? W trakcie pracy zapowiadała się dość średnio ale się na szczęście wybroniła. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Zapp jest urocza Aż bym ją kupiała ale portwel piszczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Sprzedała się w niecałą godzinę po tym jak ją wystawiłem więc to nie jest możliwe. W życiu tak szybko nic nie sprzedałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Czyżby ktoś wziął sobie do serca to co napisałam XD? Hej może pokażesz nam swoje miejsce pracy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Nie wiem czy już wiesz, ale ta Zapp jest na Equestria Daily! tu masz link: http://www.equestriadaily.com/2015/03/plushie-compilation-184.html Ma zaszczytny numerek 24 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 Wiem że jest na EQD, sam im podesłałem Plus dostałem wiadomość na DA że jest. Byłbym zaskoczony jakby się nie pojawiła. Miejsca pracy nie wiem czy jest sens pokazywać, zwykły fotel, stół, na nim maszyna, nici i parę innych pierdół a pod nim worek z wypełnieniem. Nic szczególnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Byłbym zaskoczony jakby się nie pojawiła. Ja też, bo pokazuja sie wszystkie podesłane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Marzec 13, 2015 Autor Share Napisano Marzec 13, 2015 (edytowany) Kolejna postać jako Power Pony, tym razem Masked Matter-Horn: Myślałem że Zapp była pracochłonna. Ale ja naiwny byłem... Niesamowicie wymagająca się okazała. Ale nadal nie wszystko wyszło tak jak to sobie wyobrażałem. No ale i tak nie jest źle. Z power ponies zrobię na pewno Rarity i prawdopodobnie Fluttershy, Pinkie i AJ sobie daruję, jakoś mi się tak nie podobały. No ale sie zobaczy, fajnie by było mieś na koncie wszystkie. Edytowano Marzec 13, 2015 przez adamar44 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 Piękna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Marzec 14, 2015 Share Napisano Marzec 14, 2015 Tak jak powiedziała Kamisha Z czego Zapp ma zrobiony naszyjnik (to jest żyłka/sznurek ?) i jakiej wielkości są dwa powyższe pluszaki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamar44 Napisano Marzec 14, 2015 Autor Share Napisano Marzec 14, 2015 Zapp ma naszyjnik zrobiony z polaru jak resztę i zawieszony jest na lekko skręconej mulinie. Dostępna jest w ogromnej ilości kolorów i pomysłu innego nie miałem. Każdy pluszak ma nieco ponad 50 cm. Spore są. Ale zastanawiam się nad zrobieniem rozmiaru pośredniego między tymi dużymi a małymi, różnica jest jednak dość spora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kekes200 Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Można poznać średnią cenę takiego pluszaka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się