Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - O tej klaczy alicorna... zastanawia mnie czym jest... - odpowiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) Popatrzyła na niego z pode łba i uśmiechnęła się do siebie. Kłamie... - pomyślała. - To widać. - Ta... Mnie też to zastanawia... - odparła i wyrwała stronę z zeszytu z ostatnimi zapiskami. Włożyła ją do koperty która była w środku i napiła się trochę kawy. Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Widać że kłamie? - zapytał ni stąd ni zowąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Mhm... - powiedziała i spojrzała na niego. - I to bardzo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Hm... na ogół dobrze kłamię... ale ty najwidoczniej nie masz problemów z zauważeniem tego... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Gravity zaczęła się śmiać. Hah... On naprawdę tego nie zauważył? - zapytała się w myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Z czego się tak śmiejesz? - zapytał patrząc na Gravity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Zakryła pyszczek kopytkami. - No bo... Twoje... Twoje skrzydła... - wymamrotała przez śmiech. - One... One się podniosły... To znaczy, że masz nieczyste myśli... Teraz zaśmiała się tak, że prawie rozlała zawartość kubka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 White spojrzał na swoje skrzydła. Faktycznie były u góry, zarumienił się. - Od jak dawna? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) - Odkąd wróciłam z kuchni. - powiedziała starając się zdusić śmiech. Po jakimś czasie uspokoiła się, a raczej starała się. - Nie martw się. Zdarza się... - powiedziała co chwila jeszcze parskając śmiechem Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - No wiesz co... to niemiłe... - powiedział wciąż czerwony na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Gravity przestała się śmiać, ale uśmiech nie schodził jej z twarzy. - Wybacz... - odparła. - A teraz przyznaj się. O czym tak naprawdę myślałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Cóóż... jeśli mam się przyznać to... - powiedział cicho. - To zajrzałem do pamiętnika... - wymamrotał pod nosem. - Przepraszam... - dodał. - I myślałem o tym co napisałaś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) Gravity patrzyła na niego jakby nic się nie stało. - No. Właśnie na te słowa czekałam. Domyśliłam się wcześniej. - powiedziała i uśmiechnęła się szerzej. - I co wymyśliłeś? Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Nic... - odpowiedział. - Nie mam co do tego pewności... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) - To jak się upewnisz to daj znać. - powiedziała i odniosła kubek do zlewu. - Ale ja dobrze wiem co masz na myśli kochanie. - dodała. - Idę na górę. - odparła. Westchnęła i podreptała po schodach. Weszła do pokoju i usiadła przed oknem. Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Czekaj no... - mruknęła i wyjrzała za drzwi. - White? Masz może jakąś ciekawą książkę? - zapytała głośno tak żeby usłyszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - No.. mam kilka, w szafce po lewej od łóżka jest pudełko. Tam chyba coś jest. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Ok, dzięki. - powiedziała i podeszła do szafki. Wyjęła z pudełka pierwszą lepszą książkę. Położyła się i otworzyła ją na pierwszej stronie. Jednak nie mogła się jakoś skupić. Chwyciła wisiorek, który miała na szyi. Otworzyła medalik i spojrzała na zdjęcie w środku. Uśmiechnęła się pod nosem. Zamknęła oczy i otwarty medalik wypadł jej z kopytek. Zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 White poszedł na górę. Zobaczywszy że Gravity śpi uśmiechnął się pod nosem. Położył medalik na szafce obok i cicho wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 (edytowany) Gravity obudziła się jakiś czas później. Sama nie wiedziała co ją naszło, ale postanowiła się przejść. Wyszła po cichu z pokoju i zeszła po schodach. Nie wiedziała gdzie jest White ale chciała teraz wszystko przemyśleć. Przeszła do drzwi, wyszła na zewnątrz i zamknęła je za sobą. Zaczęła iść powoli przeskakując z chmurki na chmurkę. Persephone zjadła śniadanie, nakarmiła ptaka i znów usiadła nad książkami i notatkami. Wyjęła wczorajsze zapiski z szafki i zaczęła je powoli i dokładnie analizować. Edytowano Czerwiec 2, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 White wyszedł z łazienki. Rozejrzał się po pokoju, Gravity nie było. Uznał że wciąż śpi więc nie przejmował się tym, usiadł na sofie i zaczął się nad czymś zastanawiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Klacz skakała sobie spokojnie raz w górę, raz w dół. Dobrze się czuła. W końcu gdy się zmęczyła przycupnęła na jednej chmurce i zaczęła myśleć o tej całej wodzie. Powietrze przesiąkło wilgocią. Nagle przyszło do głowy jej jedno: Ile czasu jej pozostaje? Stwierdziła, że to wszystko nie ma sensu. Musi zacząć żyć na całego. Wróciła do domu. - Cześć. - powiedziała widząc Whita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Hę? To ty wyszłaś? - zapytał. - I jak wrażenia? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - No tak... Wyszłam się przewietrzyć. - odparła i uśmiechnęła się. - Raczej normalnie, postanowiłam żyć na całego... Nie wiadomo kiedy poziom wody spadnie, więc lepiej nie tracić czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts