Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Ta... - odpowiedział. - To fakt... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Nie ma się nad czym zastanawiać. - powiedziała spokojnie. - Robiłeś coś ciekawego gdy mnie nie było? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Nie, nic. - odpowiedział. - A gdzie ty byłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - A... Skakałam po chmurach tu i tam. - odpowiedziała i usiadła w fotelu. - Przydałoby się coś ciekawego porobić... - westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 - Tylko co? - powiedział. - Masz jakiś pomysł? Bo telewizora niestety nie ma... - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Taa... - westchnęła. - Ale wiesz... Jest tyle rzeczy do roboty, że nawet sobie nie zdajemy z tego sprawy. Możemy zrobić cokolwiek... A może w coś zagramy? Albo możemy zbudować domek z kart. Zaśmiała się i obróciła się na fotelu tak, że teraz kopytka miała na górze na oparciu, a głowę na dole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Heh... to może zagramy. - powiedział. - Chyba mam kilka gier planszowych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - To super. A jakie masz? - zapytała machając nogami. - Może jakieś których nie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Czekaj... zaraz przyniosę. - powiedział, po chwili wrócił z kilkoma pudełkami. - Tyle mam... hmm... prawda czy wyzwanie, monopoly i szachy... To w co gramy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Gravity spojrzała na pudełko i zastanowiła się przez chwilę. - Prawda czy wyzwanie. - odparła i usiadła normalnie. Zdjęła wieczko. - Karty... - westchnęła. - Ale ja sobie poradzę bez nich. Będę wymyślać. Prawda czy wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Wyzwanie. - odpowiedział po chwili zastanowienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Zastanowiła się przez chwilę. - Hmm... - mruknęła i zaśmiała się z własnych myśli. - Zadzwoń do swoich rodziców i powiedz, że się żenisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - To będzie trudne wyzwanie... ale dobrze... - powiedział. Podszedł do telefonu, wybrał numer. Po chwili odebrał jakiś starszy ogier. White westchnął. - Część tato... żenię się... - powiedział. Potem przez pewien czas tylko przytakiwał. - Mhm... dobra, teraz tak szczerze to gram z taką jedną klaczą w pytanie czy wyzwanie... sorry... - powiedział. - Ta, cześć. - powiedział i odłożył słuchawkę. Usiadł naprzeciwko Gravity. - Proszę bardzo. Pytanie czy wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 (edytowany) Gravity zaśmiała się widząc co robi. - Wyzwanie. - odparła. Edytowano Czerwiec 3, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - No to może nie będę ci ułatwiał. - uśmiechnął się. - Może przebierz się w strój pielęgniarki i przejdź się wokół domu. - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Klacz zrobiła na niego wielkie oczy. - A, co mi tam. - mruknęła. Wstała i poszła na górę. Po chwili wróciła w stroju pielęgniarki. Wyszła przed dom i przeszła się na około. Kilka ogierów zaczepiło ją po drodze, ale ona obrzuciła ich wściekłym spojrzeniem i wróciła do środka. - Proszę. - powiedziała i usiadła. - Teraz ty. Prawda czy wyzwanie? Uśmiechnęła się złowieszczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Wyzwanie... - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Gravity wyszczerzyła swoje białe ząbki. - Opowiedz ze szczegółami o czym myślałeś wtedy gdy zajrzałeś do mojego pamiętnika... - powiedziała. - Oczywiście możesz się nie zgodzić... Wtedy wymyślę opcje A, B, C, D i zależy którą wybierzesz będziesz musiał ją wykonać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Ze szczegółami? Nie przemyślałem tego do końca więc wybieram te drugą opcje. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Dobra. - odparła i zastanowiła się przez chwilę. - Pamiętaj, że to już będziesz musiał zrobić, więc życzę szczęścia. Jedno okienko jest puste. Jeśli będziesz miał farta to na nie trafisz. - powiedziała i puściła do niego oczko. - No to wybieraj: A, B, C czy D? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - C... - powiedział po chwili zastanowienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Każdemu się udaje... - westchnęła. - Puste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Wow... pytanie czy zadanie? - zapytał uśmiechając się chytrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Pytanie. - powiedziała. - Nie mam ochoty znowu biegać w tym stroju na zewnątrz. - odparła i wskazała kostium pielęgniarki, który miała na sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Nie dawał bym tego samego. - przekręcił oczami. - To była tylko mała zemsta. A co do pytania... - zastanowił się przez chwilę. - O kogo najbardziej się martwisz? nie licząc mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts