Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Gravity zamyśliła się i wbiła tępy wzrok w podłogę. - Właściwie... - mruknęła. - Gdyby tak pomyśleć, to nie mam o kogo się martwić... Nikt też nie martwi się o mnie, więc kogo ja... - tu urwała. Wszystkie zdarzenia z ostatniego czasu przeleciały jej przed oczami. - Persepone... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Mhm... - White przytaknął. - Dobra, twoja kolej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Co? - ocknęła się. - A tak... Pytanie czy wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Pytanie... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Gravity zastanowiła się przez chwilę. - Co ty tak naprawdę we mnie widzisz? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Cóż... lubię zarówno twój charakter, urodę i ogólne zachowania. Jesteś wedle mych gustów idealna... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Och... To bardzo miłe. - stwierdziła, spojrzała na niego i uśmiechnęła się. - Teraz ty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Wyzwanie bądź prawda? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - No dobra. Wyzwanie. - powiedziała i zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Mam w lodówce butelkę ostrego sosu. Wypij ją. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Gravity zaśmiała się. - Takie proste? - odparła i podeszła do lodówki. Wyciągnęła butelkę, wróciła do salonu i usiadła na fotelu. Odkręciła zakrętkę i wzięła łyk. Zastanowiła się przez chwilę po czym wypiła wszystko duszkiem. - Wooow... - potrząsnęła głową i popatrzyła na Whita. - Proszę bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Nieźle. - skomentował. - Twoja kolej... wybieram wyzwanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Hmm... - mruknęła. - Skoro mnie kochasz to wykrzycz to przez okno. Chętnie popatrzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Ok... - powiedział spokojnie, wyjrzał przez okno wziął głęboki wdech. - Kocham Gravity Zero! - krzyknął i usiadł na miejscu. - Proszę... pytanie czy wyzwanie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Pytanie poproszę. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Za co mnie lubisz? - zapytał po chwili zastanowienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 (edytowany) Gravity uśmiechnęła się ciepło. - Za wszystko. - powiedziała. - Za to, że mnie doceniasz, że mnie rozumiesz, pocieszasz. Jesteś bardzo opiekuńczy, kochany i zabawny. Dobrze się przy tobie czuję i zawsze dobrze się z tobą bawię. Edytowano Czerwiec 3, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Persephone wodziła zmęczonymi oczyma po notatkach. - Zaraz to znajdę... - mruczała pod nosem. Po chwili zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 White uśmiechnął się. - Miło... twoja kolej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Pytanie czy wyzwanie? - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Wyzwanie. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Gravity zaczęła się zastanawiać, a zajęło jej to dość długo bo skończyły jej się pomysły. - Ech... - westchnęła. - Nie mam już pomysłu... A może zagramy w coś innego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Dobra, bo też nie mam już pomysłów. - powiedział. - To w co gramy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - Mam dość dziecinny pomysł. Pobawmy się jak źrebaki. - powiedziała i zaśmiała się. - Dawno nie grałam w chowanego. Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 - W zasadzie... jaki jest sens dorastania jeśli nie można być czasem dziecinnym? - zapytał. - Raz, dwa trzy cztery, pięć. - zamknął oczy i zaczął liczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts