ijulkisa Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 (edytowany) No to zakładam temat z cosplayem Twilight Sparkle Najfajniejsze dla mnie ^^ Równie fajne ^^xDD Edytowano Luty 1, 2016 przez Hoffman Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 Twilight nie miała takiego wątku jeszcze? Aż dziwne. I rzeczywiście ten cosplay: wygląda NIESAMOWICIE! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 2, 2012 Share Napisano Lipiec 2, 2012 Trzeba rozruszać temat Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirara Napisano Lipiec 3, 2012 Share Napisano Lipiec 3, 2012 Nawet nie najgorszy cosplay: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 Ten też fajny. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Lipiec 4, 2012 Share Napisano Lipiec 4, 2012 OOO Hai Transformacja z luny na twilight? Jaka torba?! O_o Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Mam tutaj taki Cosplay .. Proszę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 10, 2012 Share Napisano Lipiec 10, 2012 Fioletowa twarz, przypomina mi moje rozmyślenia, jak opisać Twilight w fanficu Całkiem nieźle wygląda, nawet z rogiem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Losse Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 To was rozwali: Jest... oryginalny:D. Widziałam wczesnej ,ale za każdym razem mnie rozwala xD Tu mamy ich dużo : http://www.flickr.com/photos/albertlien/6317287822/?q=twilight%20sparkle%20cosplay Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Sierpień 5, 2012 Share Napisano Sierpień 5, 2012 I takie tam xD : Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 "I takie tam" wygląda świetnie ^^' Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano Wrzesień 1, 2012 Share Napisano Wrzesień 1, 2012 A to się liczy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Nawet fajny. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Mam wrażenie, że temat został zaatakowany przez kurz. Pora go zdmuchnąć: Ta Pani już była wcześniej, ale dodaję ze względu na inny uśmiech. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpegius Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Cosplay Twilight z Orginalnym głosem Twilight http://twitter.yfrog.com/mrhd3hekpsffnsdakyudurnaz http-~~-//www.youtube.com/watch?v=P96_iW31JtQ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Kolejna paczuszka: Z towarzystwem: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Bardzo fajny cosplay. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Nie wiem czy to już było tak czy siak fajny ] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaoma Napisano Grudzień 9, 2012 Share Napisano Grudzień 9, 2012 Ten mi się szczerze nie podoba. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Ożywiamy cosplay. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 UWAGA, Ten cosplay razi w oczy xD Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Za dużo tutaj kurzu. Twilight czyta książkę przy ulicy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naogim Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ja też coś dodam. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Twilight nie miała takiego wątku jeszcze? Aż dziwne. I rzeczywiście ten cosplay: [obrazek] wygląda NIESAMOWICIE! Po prostu WOW! Niektóre z tych cosplayów z rogami i uszami wyglądają nieźle, aczkolwiek generalnie używanie ZWŁASZCZA uszu do ludzkich wersji to dla mnie totalnie nieporozumienie... A zamiast rogów wolę odpowiednik w formie różdżki czy coś... Przynajmniej sama mam tak zamiar zrobić... Dorzucę coś jeszcze od siebie: Szkoda, że wykonanie takie sobie, bo chętnie bym zobaczyła męską wersję tej Twily... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts