Nika Napisano Luty 19, 2019 Share Napisano Luty 19, 2019 Weszłam, spojrzałam i wiedziałam: muszę się zalogować, aby pochwalić tę pracę Wygląda genialnie, jejku, jestem pod wrażeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Kwiecień 16, 2019 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2019 To znowu ja (bo któż by inny). No i ten... Znowu stworzyłam na zajęciach coś, co jest czymś więcej niż szybkim szkicem bez wypełnienia. Twalot Spoiler 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 16, 2019 Share Napisano Kwiecień 16, 2019 Porządny rysunek naszej księżniczki... gratki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 12, 2019 Autor Share Napisano Maj 12, 2019 Trochę się rozrysowałam i biorę się za kontynuację komiksu do ET. I za parę innych rzeczy. Dzisiaj prosty, szybki i niechlujny szkic. Spoiler 4 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 17, 2019 Autor Share Napisano Maj 17, 2019 I pierwszy test nowych kredek. RainbowDash Spoiler 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 19, 2019 Autor Share Napisano Maj 19, 2019 Ponownie otworzyłam komisze, cennik wisi u mnie w journalach na dA: https://www.deviantart.com/cahandariella Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 24, 2019 Autor Share Napisano Maj 24, 2019 Kredek ciąg dalszy. Tym razem 2 OCki z mojego fanfika pt. "Cień Nocy". Night Shadow & Hualong Spoiler 5 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 25, 2019 Autor Share Napisano Maj 25, 2019 I pierwszy z komiszy na liście. Kideł Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Maj 26, 2019 Autor Share Napisano Maj 26, 2019 I drugi z komiszy, zebra Three Weed należąca do @D.E.F.S. Three Weed Spoiler 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 8, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2019 Kolejny komisz dla @D.E.F.S Three Weed Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 12, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2019 To teraz kolejny komisz dla @D.E.F.S oraz dwie żółte karteczki, ponieważ bardzo mi się nie chciało uczyć na medycynę ratunkową. Fire Sky Hualong The Green Death and Night Shadow Necro Cahan, czyli wspomnienia z pediatrii Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 13, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2019 I kolejna porcja. To już ostatni z serii komiszy dla @D.E.F.S i kolejna żółta karteczka. Tym razem z najlepszą księżniczką. No dobra, z Molestią. Frezja Sky Molestia Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 18, 2019 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2019 Prezent (między innymi urodzinowy) dla Zodiaka. Postać to Goldenbeam z jego fanfika pod tytułem "Sześcioro". Priestess 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 3, 2019 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2019 To znowu ja. Kolejne komisze. Znowu dla @D.E.F.S Nieumarła i nieurodziwa klacz alikorna Glacial 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 14, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2019 Okej... To tak, ostatni z komiszy dla D.E.F.S Best day of her life Oraz test rysowania na czarnym papierze w postaci Luny: Tenebris Lumen 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 27, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2019 To znowu ja. I tym razem z nagrodą dla D.E.F.S za konkurs literacki. Zecora and Azumi 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Ładny rysunek... ten znaczek na boczku hmm fajnie drzewo i przypomina mi grę, która zalega mi od pewnego czasu i pasuje w końcu do niej wrócić. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 27, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 27, 2019 Bo to drzewo życia. I podejrzewam, że twórcy Thei też je wykorzystali, bo to dość popularny symbol. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 27, 2019 Share Napisano Sierpień 27, 2019 Yggdrasil Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 29, 2019 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2019 Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 2, 2019 Autor Share Napisano Październik 2, 2019 To teraz tak... Spóźniony prezent urodzinowy dla Moonlight i nagroda dla Malvagio za zajęcie pierwszego miejsca w konkursie literackim działu Zecory, której nie wrzuciłam tu wcześniej, bo zwyczajnie zapomniałam. Moonlight Abyss Sentinels 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 3, 2019 Share Napisano Październik 3, 2019 Swietne obrazki, a ten prezent dla Moon od razu skojarzył mi się z Mulan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 24, 2019 Autor Share Napisano Październik 24, 2019 Urodzinowy prezent dla Ghatorra. Księżniczka Obsidian pochodzi z fanfika "Kruchość Obsydianu", który jak najbardziej polecam. Princess Obsidian 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 10, 2019 Autor Share Napisano Listopad 10, 2019 To znowu ja (a któż by inny...). I mam 2 sprawy: 1. Kolejna porcja artów. Oba to nagrody za eventy w Klubie Konesera Polskiego Fanfika. Jedna dla Hoffmana, druga dla Ziemniakforda. Ta pierwsza zupełnie nie wyszła, więc jestem w trakcie dogadywania się z Hoffmanem co z tym fantem zrobić, bo szanuję moich klientów oraz osoby, które czymś nagradzam. Gleipnir (część większego obrazka, gdzie druga połowa jest tak skopana, że wypala oczy) Kronikarz 2. Ponownie otworzyłam komisze. https://www.deviantart.com/cahandariella/journal/Komisze-PL-Aktualizacja-10-11-2019-819830130 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 8, 2019 Autor Share Napisano Grudzień 8, 2019 A wrzucę i tu. Komisz dla Ghatorra: Pomiot Pinkie Pie Nagroda dla Hoffmana za wygranie eventu komentarzowego w Klubie Konesera Polskiego Fanfika: Zebry 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się